• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması adet geçtikten sonra

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef aynen öyle.. Bir de burada benm durumumda olanları okuyunca daha fazla umutlanıyorum ister istemez.. Siz 2. Çocuğu mu istiyorsunuz?? İlk gebelik deyince inşallah ilk çocuğun sağlıkla yanındadır..
Oğlum 2 yaşında çok şükür. Ben ilk gebeliğimde preeklemsi yaşadım (gebelik zehirlenmesi) 36 haftalık oğlumu kucağıma aldım. Aslında 2 bebegi isteyip istememekte kararsızım olursa sevinirim ama korkularım var erken doğum gibi. 6 gün geçikti plansız olcak eger varsa gebelik.. yüreğim gönlüm çok istiyor ama bi tarafımda acaba mı diyor ☹️

Oğlum 2 yaşında çok şükür. Ben ilk gebeliğimde preeklemsi yaşadım (gebelik zehirlenmesi) 36 haftalık oğlumu kucağıma aldım. Aslında 2 bebegi isteyip istememekte kararsızım olursa sevinirim ama korkularım var erken doğum gibi. 6 gün geçikti plansız olcak eger varsa gebelik.. yüreğim gönlüm çok istiyor ama bi tarafımda acaba mı diyor ☹️
Benm de oğlum var 😅 13 aylık daha.. Biz biraz erken istiyoruz 31 yaşındayım çok gecikmesini ve sürekli çocukların küçüklükleriyle vakit geçirmeyi istemiyorum aslında yaşım biraz daha gençken bu zamanları atlatıp ileriki yaşların daha kolay ya da rahat geçmesini istiyoruz malum yaş gittikçe sağlık dayanıklılık güç sabır hepsi değişiyor

Allah bağışlasın size bir de 😊🌻

Back
X