- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
inşallah :)Buraya da atarsin pozitif çıkar inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah :)Buraya da atarsin pozitif çıkar inşallah![]()
7 eylül değil miydi adet gününtestim negatif çıktı büyük ihtimalle adet olurum yarın falan.
evet canım yarın günüm.7 eylül değil miydi adet günün
Oldun mu canimevet canım yarın günüm.
hayır henüz değil. 7sinde nrmalde beklıyorum.Oldun mu canim
Hayırlısı canimhayır henüz değil. 7sinde nrmalde beklıyorum.
Kan testi yapmadım idrar testi yaptım ama negatif çıktı daha adet olmadım amaNaptiniz yaptiniz mi kan testi![]()
Erken gebelik testi yapsam çikar mi acaba cnmKan mi versem acaba![]()
merhaba sizin durumunuzu okuyunca yazmak istedim test yaptınız mı sonuc ne çıktı acaba benim de dünden beri kahve rengi akıntı var ayrıca spiralim var bende çok merak ediyorum spiralle hamile kalan varmı adet günüme 4 gün var böyle bir durum yaşayan var mı acabaHâlâ durum aynı böyle bi durum yaşayan yok muuuuuu
Benim olumsuz oldu canım spiralle hamile kalan duydum ama bilemiyorum vallamerhaba sizin durumunuzu okuyunca yazmak istedim test yaptınız mı sonuc ne çıktı acaba benim de dünden beri kahve rengi akıntı var ayrıca spiralim var bende çok merak ediyorum spiralle hamile kalan varmı adet günüme 4 gün var böyle bir durum yaşayan var mı acaba
Erken gebelik testi yapsam çikar mi acaba cnm
teşekkür ederimBenim olumsuz oldu canım spiralle hamile kalan duydum ama bilemiyorum valla