• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması mı adet mi ? Lütfen bakar mısnız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hamilesindir 😍 bende de adetime bir gün kala ve adet olacağım gün açık pembe ve biraz da kahve rengi lekelerim gelmişti. O lekeleri görünce adet oluyorum sandım ama yerleşme kanamasıymış. Hemen o gün erken gebelik testi yapmıştım silikte olda çizgi çıkmıştı. Bence yap bugün hemen test eğer adetin gelmesiyse. Varsa çıkar zaten bugün. Haber ver ama buradan da. Hadi bakalım hakkında hayırlsıı 💕
Canım bende de lekelenme oldu şu anlık devamı gelmedi sen naptın yükselmiş mi betan

Canım bende de lekelenme oldu şu anlık devamı gelmedi sen naptın yükselmiş mi betan
Evet canım ilk haftalarda lekeler normal dedi doktorum. Tabi uzun ve ağrılı olmadığı sürece. Çok şükür 6.5 haftalık oldum🙏🏻 Yani sürekli ve ağrılı olursa takipte olmanı öneririm. Ben de iki hafta arayla bir sefer olmuştu ama az. Yine de gitmiştim hemen doktoruma. Keseyi kontrol etti problem yok dedi. İlk haftalarda olur dedi bebek henüz yeni yerleştiği için. Ama 4.5 haftalıktan sonra daha hiç olmadı çok şükür. Sende de devam ederse aksatma canım ama normalmiş çokta takma derim ne geliyorsa allahtan 🙏🏻

Evet canım ilk haftalarda lekeler normal dedi doktorum. Tabi uzun ve ağrılı olmadığı sürece. Çok şükür 6.5 haftalık oldum🙏🏻 Yani sürekli ve ağrılı olursa takipte olmanı öneririm. Ben de iki hafta arayla bir sefer olmuştu ama az. Yine de gitmiştim hemen doktoruma. Keseyi kontrol etti problem yok dedi. İlk haftalarda olur dedi bebek henüz yeni yerleştiği için. Ama 4.5 haftalıktan sonra daha hiç olmadı çok şükür. Sende de devam ederse aksatma canım ama normalmiş çokta takma derim ne geliyorsa allahtan 🙏🏻
Canım Beta değerim düşük biraz o yüzden takıldı kafama. Senin lekelenmen olduğunda beta değerin kaçtı ?

Kızlar şimdi çook açık pembe akıntım geldi normal beyaz akıntımla beraber yerleşme kanaması mı? Hemen test yaptım yine o böyle çıktı ilk dakikasında. Çok korkuyorum ya adete bir gün kala yerleşme kanaması olur mu 💆🏻‍♀️
Olur canım tabii bence net pozitiff

Kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim. 5 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bu ay yine adetim gecikince test yaptırdım 3.80 çıktı doktor geç döllenme olma ihtimaline karşı iki gün sonra yine test istedi iki gün sonra yaptırdım 8.20 çıktı aynı gün kahverengi lekelenmem başladı adet kanaması değil henüz öyle bir ağrım da yok bir önce ki kimyasal da önce az kahve lekelenmem oldu hemen ertesi günde şiddetli kırmızı kanamam başladı ama bunda iki gündür aynı sadece kahverengi kanamam var. Bu durumu yaşayan var mı sizce benim yaşadığım ne yardımcı olursanız çok sevinirim :(

Canım Beta değerim düşük biraz o yüzden takıldı kafama. Senin lekelenmen olduğunda beta değerin kaçtı ?
Ben keseyi görmüştüm. Doktorum 2000 2500 olmuştur betan dedi. Hatta keseyi gördüm ertesi gün iki sefer kahverengi ve pembe lekem geldi hemen gittim doktoruma baktı sıkıntı yok dedi ilk haftalarda normal dedi sonda daha gelmedi. Betam benim adetime iki gün kala 9 la öğrendim. Önemli olan her baktırdığınsa iki katına çıkması canım takip ettir mutlaka keseyi görünce zaten artık betaya bakmıyorlar.

C
Kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim. 5 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bu ay yine adetim gecikince test yaptırdım 3.80 çıktı doktor geç döllenme olma ihtimaline karşı iki gün sonra yine test istedi iki gün sonra yaptırdım 8.20 çıktı aynı gün kahverengi lekelenmem başladı adet kanaması değil henüz öyle bir ağrım da yok bir önce ki kimyasal da önce az kahve lekelenmem oldu hemen ertesi günde şiddetli kırmızı kanamam başladı ama bunda iki gündür aynı sadece kahverengi kanamam var. Bu durumu yaşayan var mı sizce benim yaşadığım ne yardımcı olursanız çok sevinirim :KK43:
Canım inşallah gebeliktir🙏🏻 Yani kahverengi leke benimde ilk başlarda olmuştu çok az. Değerin iki katına çıkması gerekiyor. Bana sanki az geldi. Ama hiç belli olmaz. Benim adetime iki gün kala 9 la öğrendim ama iki üç gün sonra 50 çıkmıştı. Sen iki gün sonra tekrar baktır istersen. İnşallah kimyasal değildir 🙏🏻

C

Canım inşallah gebeliktir🙏🏻 Yani kahverengi leke benimde ilk başlarda olmuştu çok az. Değerin iki katına çıkması gerekiyor. Bana sanki az geldi. Ama hiç belli olmaz. Benim adetime iki gün kala 9 la öğrendim ama iki üç gün sonra 50 çıkmıştı. Sen iki gün sonra tekrar baktır istersen. İnşallah kimyasal değildir 🙏🏻
Çok teşekkür ederim canım selametle kucağına alırsın inşallah bebeğini sende 🙏🙏🙏

Back
X