- 3 Ağustos 2020
- 426
- 282
- 53
- 34
- Konu Sahibi Varbihaller
-
Test yaptinmiydi cnm hicKızlar selam, yerleşme kanaması denilen olay adet günü geciktikten ve geçtikten sonra olur mu? Başına gelen, duyan, gören??
Testi adet geçtikten 1 gün sonra yaptım normal kaset testti negatif çıktı bugün 6 gün oldu gecikeli.. Bugün soluk kahverengi çok çok az leke geldi wc ye girip çıkıyorum hiçbişi yok ne arttı ne kırmızı oldu şimdilikTest yaptinmiydi cnm hic
Canım geç döllenme de olmuş olabilir tekrar test yap bakalımTesti adet geçtikten 1 gün sonra yaptım normal kaset testti negatif çıktı bugün 6 gün oldu gecikeli.. Bugün soluk kahverengi çok çok az leke geldi wc ye girip çıkıyorum hiçbişi yok ne arttı ne kırmızı oldu şimdilik
Geçen ay yaşadım. Adete 1 hafta kala başladı. 3 gün sürdü. Hemen ardından hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal gebelik yaşadım düşmüş oldu.Kızlar selam, yerleşme kanaması denilen olay adet günü geciktikten ve geçtikten sonra olur mu? Başına gelen, duyan, gören??
Elimde test yok şimdi ama sabah saplık ocağında kan verdim yarın öğleden sonra çıkar anca dediler..kan verdikten sonra bugün böyle leke gelince adet mi başlayacak yoksa boşuna mı kan verdim dedimCanım geç döllenme de olmuş olabilir tekrar test yap bakalım
Hay Allah.. Nasibi yokmuş inşallah önümüzdeki ay tam ve sağlam gelir bebişinGeçen ay yaşadım. Adete 1 hafta kala başladı. 3 gün sürdü. Hemen ardından hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal gebelik yaşadım düşmüş oldu.
Ya tabi gecikme de olabilir ama gebelikte, eğer yerleşme olduktan 1 2 gün sonra gelmişse lekelenme kahverengi olabiliyor tabi adet başlangıcı da öyle kahverengi lekelenme ile geliyor yarın çıkan kan sonucuna göre hareket edersin bitanemElimde test yok şimdi ama sabah saplık ocağında kan verdim yarın öğleden sonra çıkar anca dediler..kan verdikten sonra bugün böyle leke gelince adet mi başlayacak yoksa boşuna mı kan verdim dedim
Hayırlısı..Hay Allah.. Nasibi yokmuş inşallah önümüzdeki ay tam ve sağlam gelir bebişin
beklemek zaten.. İçini açıp da bakabilsek keşkeYa tabi gecikme de olabilir ama gebelikte, eğer yerleşme olduktan 1 2 gün sonra gelmişse lekelenme kahverengi olabiliyor tabi adet başlangıcı da öyle kahverengi lekelenme ile geliyor yarın çıkan kan sonucuna göre hareket edersin bitanem
Ahh açabilsek neler yapardım nelerbeklemek zaten.. İçini açıp da bakabilsek keşke
Öncelikle merhaba. Bende adetim geçiktinden sonra kahverengi lekelenmeler geldi adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi test yaptım pozitif cıkmıştı doktora gittiğimizde progestan vermişti bebegin tutunması için..Kızlar selam, yerleşme kanaması denilen olay adet günü geciktikten ve geçtikten sonra olur mu? Başına gelen, duyan, gören??
Inş beklediğin sonucu alırsın cnmElimde test yok şimdi ama sabah saplık ocağında kan verdim yarın öğleden sonra çıkar anca dediler..kan verdikten sonra bugün böyle leke gelince adet mi başlayacak yoksa boşuna mı kan verdim dedim
MerhabalarÖncelikle merhaba. Bende adetim geçiktinden sonra kahverengi lekelenmeler geldi adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi test yaptım pozitif cıkmıştı doktora gittiğimizde progestan vermişti bebegin tutunması için..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah her gebelik aynı değildir. Benimde 5 gün geçikti adetim test yaptım ama negatif çıktı bende bekliyorum bi kaç günüm daha geçsin bakalım en son çare bi kan veririmMerhabalarİlk hamileliğimde benim de aynısı oldu ama sonra kanamalı bi hamilelik dönemi geçirdim kesilmedi progestana rağmen 12. Haftaya kadar sürmüştü. Şimdi bu da aynısı mı acaba yoksa adet öncesi mi bilemedim..
Benim kan sonucum çıktı beta 1.20 maalesef ve hala regl olmadım. Bi 15 gün önce de betaya bakılmıştı 0.100 çıkmıştı o zaman da.. Bu yükselme sayılmaz dedi sağlık ocağı dr.uHakkınızda hayırlısı olsun inşallah her gebelik aynı değildir. Benimde 5 gün geçikti adetim test yaptım ama negatif çıktı bende bekliyorum bi kaç günüm daha geçsin bakalım en son çare bi kan veririm
Benim ilk gebeliğimde lekelenmeler gelmişti testnyapmıştım pozitif çıkmıştı biraz daha bekle bakalım inşallah hamilesindirBenim kan sonucum çıktı beta 1.20 maalesef ve hala regl olmadım. Bi 15 gün önce de betaya bakılmıştı 0.100 çıkmıştı o zaman da.. Bu yükselme sayılmaz dedi sağlık ocağı dr.ubilemedim napsam gecikme olsa bile acaba erken miydi test için acaba bu lekeler yerleşme mi diye düşünmeden de edemiyorum
Bekliyorum bekliyorum... Bir hafta bekleyeceğim böyle hiçbir şey yapmıcam düşünmek de istemiyorumBenim ilk gebeliğimde lekelenmeler gelmişti testnyapmıştım pozitif çıkmıştı biraz daha bekle bakalım inşallah hamilesindir
Ahh yaa şu dönem çok zor ne kadar umutlanmıycam desekte ayy acaba varmıkii falan diye düşünmemek elde değilBekliyorum bekliyorum... Bir hafta bekleyeceğim böyle hiçbir şey yapmıcam düşünmek de istemiyorumkanda negatifse idrarda hiç çıkmaz zaten geç döllenme ise daha da beklemem lazım, belki adet olurum deyip umutlanmamaya çalışıyorum
Maalesef aynen öyle.. Bir de burada benm durumumda olanları okuyunca daha fazla umutlanıyorum ister istemez.. Siz 2. Çocuğu mu istiyorsunuz?? İlk gebelik deyince inşallah ilk çocuğun sağlıkla yanındadır..Ahh yaa şu dönem çok zor ne kadar umutlanmıycam desekte ayy acaba varmıkii falan diye düşünmemek elde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?