Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması adet geçtikten sonra

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Varbihaller

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2020
426
282
53
34
Kızlar selam, yerleşme kanaması denilen olay adet günü geciktikten ve geçtikten sonra olur mu? Başına gelen, duyan, gören??

Canım geç döllenme de olmuş olabilir tekrar test yap bakalım

Kızlar selam, yerleşme kanaması denilen olay adet günü geciktikten ve geçtikten sonra olur mu? Başına gelen, duyan, gören??
Geçen ay yaşadım. Adete 1 hafta kala başladı. 3 gün sürdü. Hemen ardından hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal gebelik yaşadım düşmüş oldu.

Elimde test yok şimdi ama sabah saplık ocağında kan verdim yarın öğleden sonra çıkar anca dediler..kan verdikten sonra bugün böyle leke gelince adet mi başlayacak yoksa boşuna mı kan verdim dedim
Ya tabi gecikme de olabilir ama gebelikte, eğer yerleşme olduktan 1 2 gün sonra gelmişse lekelenme kahverengi olabiliyor tabi adet başlangıcı da öyle kahverengi lekelenme ile geliyor yarın çıkan kan sonucuna göre hareket edersin bitanem

beklemek zaten.. İçini açıp da bakabilsek keşke

Öncelikle merhaba. Bende adetim geçiktinden sonra kahverengi lekelenmeler geldi adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi test yaptım pozitif cıkmıştı doktora gittiğimizde progestan vermişti bebegin tutunması için..

Merhabalar İlk hamileliğimde benim de aynısı oldu ama sonra kanamalı bi hamilelik dönemi geçirdim kesilmedi progestana rağmen 12. Haftaya kadar sürmüştü. Şimdi bu da aynısı mı acaba yoksa adet öncesi mi bilemedim..

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah her gebelik aynı değildir. Benimde 5 gün geçikti adetim test yaptım ama negatif çıktı bende bekliyorum bi kaç günüm daha geçsin bakalım en son çare bi kan veririm

Benim kan sonucum çıktı beta 1.20 maalesef ve hala regl olmadım. Bi 15 gün önce de betaya bakılmıştı 0.100 çıkmıştı o zaman da.. Bu yükselme sayılmaz dedi sağlık ocağı dr.u bilemedim napsam gecikme olsa bile acaba erken miydi test için acaba bu lekeler yerleşme mi diye düşünmeden de edemiyorum

Benim ilk gebeliğimde lekelenmeler gelmişti testnyapmıştım pozitif çıkmıştı biraz daha bekle bakalım inşallah hamilesindir

Benim ilk gebeliğimde lekelenmeler gelmişti testnyapmıştım pozitif çıkmıştı biraz daha bekle bakalım inşallah hamilesindir
Bekliyorum bekliyorum... Bir hafta bekleyeceğim böyle hiçbir şey yapmıcam düşünmek de istemiyorum kanda negatifse idrarda hiç çıkmaz zaten geç döllenme ise daha da beklemem lazım, belki adet olurum deyip umutlanmamaya çalışıyorum

Ahh yaa şu dönem çok zor ne kadar umutlanmıycam desekte ayy acaba varmıkii falan diye düşünmemek elde değil

Ahh yaa şu dönem çok zor ne kadar umutlanmıycam desekte ayy acaba varmıkii falan diye düşünmemek elde değil
Maalesef aynen öyle.. Bir de burada benm durumumda olanları okuyunca daha fazla umutlanıyorum ister istemez.. Siz 2. Çocuğu mu istiyorsunuz?? İlk gebelik deyince inşallah ilk çocuğun sağlıkla yanındadır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…