Hiç bebe time marka kullanmadım o yüzden bilmiyorum ama haklı olabilirsin tabi. Beklerken lütfen stress olma, eğer bekleyiş strese dönüşücek olursa bence başka bir marka alıp yap gitsin veya doktora gidip kan vermelisin. Şöyle düşün her türlü sonuca hazırım de ve sonucu öğrenmek için hamle yap gitsin. Diyelim mi olumsuz oldu zaten bekleme kararını olumsuz diye düşünerek almıştın. Anlatabildim mi bilmiyorum, biraz karışık konuştum
neyse ama işim yopun beklerken düşünmeye vaktim yok diyorsan bekleyelim tabikide
Ayrıca ince düşüncen için teşekkür ederim ama senin haberinle gaza gelip anestezisis operasyona girdim düşün
normal şartlarda bu imkansız.
Benim konuya gelince, biraz araştırdım ve rahmi kalp şeklinde Ve perde olan insanlarda sağlıklı doğum yapmışlar ama oranı çok düşük. Bu oerdenin ve kalp şeklinin olumsuz yönleri öncelikle gebeliğe engel ki muhtemelen benim hiç bir sorun yokken gebe kalamayışımın açıklaması budur. İkincisi düşük ihitmali ve ölü doğum yüksek oran oluşu, üçüncü ise her regl döneminde çılgın acılar çekmem
çocukluğum jinekologlarda geçti bu ağrılar yüzünden ve herkes abartığımı düşünürdü. Şu yaşıma geldim hala her regli döneminde kendimi yerden yere vuruyorum tabiri caizse
neyse sebebini 32 sene sonra anlamış oldum. Bu arada 4 sene önce bir ultrason kontrolünde bir hekim çok şaşırarak yanındaki asistanına bak bak y şeklinde gördün mü demişti ve bende buna korkup hemen başka doktora gitmiştim ama o doktorda hiç bir sorun yok demişti. Ama şekli şu perde var va gibi şeylerde söylemedi asla. Neyse anladığım kadarıyla bu perde ve şekil bozukluğunu bazı doktorlar umursamıyor bazıları ise yaşanacak dişük ve tehliklerden dolayı travmaların oluşmaması için böyle bir engeli ameliyat ile ortadan kaldırmak istiyor bir an önce. Bende ortadan kaldırma taraftarıyım ama işte korkuyorum.
Adanada başka bir doktor buldum bu ameliyatda başarı oranı baya yüksek. Bahara doğru veya daha öncesinde adanaya giderek görüşmek istiyorum. Belki daha öncesinde cd yi göstermek için bile olsa gitmek istiyorum. Anestezi konusunda da sadece korkuyorum aslında hiç bir fikrim yok. Ben alerjik bir insanım, yanı kan değerlerimde alerji miktarı her zaman 500 kat fazla çıkr ve sürekli astım krizlerim olur. Bahar alerjim zaten çok fenadır. Bunlar dışında testler yaptırmıştım 40 üründe 38 ine yüksek alerjim çıkmıştı. Bir kere penisilinli serumda bayıldım bir kerede ağrı kesici basit bir serumda geçici körlük yaşadım.
yazarken kendime hayret ediyorum hahahah. En sonuncusu bomba bak. 5 ay önce kadar yada 7 ay bilemedim. Çocuğum olmuyor diye doktora gittiğimde normal olarak klomen verdi bana. Ve klomeni içtiğimin 2. Günü gözümde görüntü sorunu yaşadım. Acilen doktorumu aradım ve ilacı kestik. Ama benim görüntü bozukluğum 4 ayda yavaş yavaş düzeldi.
göz doktorına gittim sorun yok dedi nörolojiye gittim 1,5 t ve 3 tesla Mr çekildim sorun çıkmadı. En son dediler klomenin yan etkisi bu. İlk bende gözükmüş bile olabilir bu yan etki
neyse işte bu anılarım yüzünden anestezi bende bir komplikasyon oluşturur mu diye aşırı korkuyorum. Bir yerde gözetim altında denemem lazım gibime geliyor.
Bu konuyuda ayrı araştıracağım. Bu ameliyat ve sonrası için anestezi meselesini çözmem gerekli. Çok uzun yazdım biliyorım. Aslında biraz sen oyalamak için uzun uzun anlattım
Sen beni oyaladın korkumu unutup hsg çekildim
Sıra bende