• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

Canim bende senin gibi ayni durumdayim suan adete 5 gun var ve pembe kahve rengi bi akinti geldi cok uzuldum gine olmadi diye suan beklemedeyim, ben catlatma tedavisine basladim bu 2. Ayim
Merhaba canım ben o ay adet oldum buralara da yoğunluktan gelemedim umarım hamilesindir. 🙏🏼💕 çatlatma iğnesini doktorun mu önerdi acaba yada neye göre kullanılıyor neredeyse 2 sene olacak akışına bıraktım olur dedim bir sorun olmadığı için ama hala bekliyoruz. Açıkçası ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum ilişkiler çok düzenli değil mesela eşim de ben de yoğun çalışıyoruz o gece 3 ye geliyor ben sabah 7 de kalkıp gidiyorum yorgunluktan biraz ihmal ediyoruz acaba bu yüzden olabilir mi olmama sebebi illa düzenli ilişki şart mı yani çocuk için? Bi ablam bana alarm kur kalk demişti ama öyle içten gelmeyince sırf yapmak için de olmuyor o iş tecrübeniz varsa biraz öneri de bulunabilir misin canım, yumurtlama testleri de beni çok strese sokuyor o gün yumurtanın çatladığını bilmek ne bileyim garip bi strese sokuyor beni. Ne yapmalıyım nasıl olacak böyle?

Merhaba canım ben o ay adet oldum buralara da yoğunluktan gelemedim umarım hamilesindir. 🙏🏼💕 çatlatma iğnesini doktorun mu önerdi acaba yada neye göre kullanılıyor neredeyse 2 sene olacak akışına bıraktım olur dedim bir sorun olmadığı için ama hala bekliyoruz. Açıkçası ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum ilişkiler çok düzenli değil mesela eşim de ben de yoğun çalışıyoruz o gece 3 ye geliyor ben sabah 7 de kalkıp gidiyorum yorgunluktan biraz ihmal ediyoruz acaba bu yüzden olabilir mi olmama sebebi illa düzenli ilişki şart mı yani çocuk için? Bi ablam bana alarm kur kalk demişti ama öyle içten gelmeyince sırf yapmak için de olmuyor o iş tecrübeniz varsa biraz öneri de bulunabilir misin canım, yumurtlama testleri de beni çok strese sokuyor o gün yumurtanın çatladığını bilmek ne bileyim garip bi strese sokuyor beni. Ne yapmalıyım nasıl olacak böyle?
Merhaba canim malesef hamile kalamadim tekrardan klomen kullandim bugun randevum vardi 1 yumurtam buyumus ve catlatma ignesi vurdum az once, evet canim doktor tavsiye etti 2 bucuk yildir cocuk istiyoruz 1 dis gebeligim oldu, daha sonra olmayinca doktora basvurdum 3 aydir catlatma deniyoruz insAllah bu ay olur, inanki artik bi gorev gibi geliyo bana aklimda surekli cocuk oldugu icin o istende zevk almiyorum gorev gibi yapip sonuca bakiyorum🤷🏻‍♀️ yaptigim dogru degil ama baska care yok, yumurtlama teslerini tavsiye etmem bende kullandim gunluk stres altindaydim ki ben yumurtlama gunu hic bi belirti yasamazdim bilmezdim oldumu olmadimi diye, akisina birak yumurtlama gunlerini bil takvimle o gunleri degerlendir gerisini Allaha birak insAllah hayirlisiyla evlat sahibi oluruz 🥰 birde unutmadan soyleyeyim doktora git testleri yap ilacli rahim filmi cektir belki tupler kapalidir

Canım benim inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder Allah 🙏🏼 bir arkadaşım var hemen hemen 5-6 ay vardı aramızda onlar sonra bebek düşünmeye başladıla, sanırım eşinden dolayı kendisine de virüs bulaşmış 6 ay boyunca candida mantarı ile uğraştı karı koca ilaç kullandılar hatta ilaç süresince ilişki yasaktı, kız artık eşinin yüzünden böyle bir sıkını olunca boşanmayı bile düşündü bir hafta sonra öğrendik ki 6 haftalık hamile. Şuan 5aylık oldu maşallah. Normalde tedavi süresince pek umut yoktu 1 buçuk senedir de uğraşıyordu birden bire oluverdi çok şaşırdık. Demem o ki herşeyin bir vakti var aslında olmayacak zamanda bile veriyor rabbim. İşin sonunda böyle diyoruz tabi ama o psikolojiye girince zor oluyor tabi herkes yaşıyor sende bende. Elimizden geleni yapacağız takdir Allah’ın. Yazıldıysa olacak zaten o yüzden iğneyi olmuşken biraz salmaya çalış yer gök dua ile demişler. Güzel haberlerini duyarız inşallah 💕 bende biraz üzerine düşeceğim artık bu konunun dediğin gibi rahim filmi aklımdaydı ama benim dememle doktor çeker mi onu bilmediğim için kaldım öyle, bi de korku var tabi nasıl olacak falan diye bakalım tavsiyene uyacağım çok teşekkür ederim 🙏🏼❤️

Bir de şunu sorayım aklıma gelmişken hangi dönemde çektirmek gerekiyor rahim filmini adetten kaç gün sonra? Ona göre şimdiden sıra alsam anca bir daha ki aya sıra verirler diye düşünüyorum devlette yapıyorlar mı ki

Back
X