• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

Test yaptınmı çıktımı
Ben de aynı şeyi yaşıyorum. Adetime 4 gün kala peçeteye geldi, oldum zannedip ped taktım ama 2 gündür devam etmedi. Peçeteye silince geliyor çok az. Aşılama yapmıştık bu ay o ilaçlardan mı neyden dolayı artık bilmiyorum

Çok haklısınız valla doğru söylüyorsunuz bir de bende kanama da oldu yani gebelik olabilir diye düşünüyorum ama yapmaya korkuyorum sizde var mıydı yerleşme kanaması
Yok canim kizimdada yerleşme kanaması yaşamadım bundada yasamadim

Sen test yaptım mi valla heyecanlandim lütfen güzel haber bekliyorum hadi inşallah ♥️

Kızlar selam, biz de uzun zamandır uğraşıyoruz 1buçuk seneyi geçti aşağı yukarı eşimde de bende de bir sorun görmedi doktorumuz. Sadece düzenli ilişkiye özen göstermeye çalışım onun dışında ekstra birşey yapmıyoruz yavaş yavaş kafaya takmaya başladım bu durumu doktor bişey de önermedi anlamadım sorun yok dedi gönderdi bende akışına bıraktım. Bu ay yumurtlamayı tutturduk gibi hissettim kendimdeki ovüslasyon belirtilerinden az çok anlıyor insan, ama 2 gün erken regl oldum. Yani tam regli gibi de değil aslında çamaşırım kirlendi ama kırmızı değildi tam, kahvrengimsi değişikti pembe de değildi. Ped taktım eve gelince baktım yoğun bir kanama yoktu yine aynı şekilde kahverengiydi. Regli kanamam herkeste olduğu gibi olur genelde baya kırmızı kan yani ve ilk 3 gün yoğun olur. Bilmiyorum bu da normaldir belki ama ne bileyim bu ay umutluydum yine de sizlere danışmak istedim. Ne düşünüyorsunuz? Normalde dayanılmaz sancılar ardından gelir reglim ama bu sefer anlamadım belim ağrıyordu sadece ama yeni dükkan açtık eşimle onun temizliği falan derken çok da anlayamadım zaten şuan da dayanılmaz bir ağrım yok belim ağrıyor. Ne yaşadım sizce? Test yapmaya dermanım yok gerçekten yoğunlaşıp yoğunlaşmayacağına mı baksam yoksa boşa ümitlenmesem mi çok aradayım :(

Kızlar selam, biz de uzun zamandır uğraşıyoruz 1buçuk seneyi geçti aşağı yukarı eşimde de bende de bir sorun görmedi doktorumuz. Sadece düzenli ilişkiye özen göstermeye çalışım onun dışında ekstra birşey yapmıyoruz yavaş yavaş kafaya takmaya başladım bu durumu doktor bişey de önermedi anlamadım sorun yok dedi gönderdi bende akışına bıraktım. Bu ay yumurtlamayı tutturduk gibi hissettim kendimdeki ovüslasyon belirtilerinden az çok anlıyor insan, ama 2 gün erken regl oldum. Yani tam regli gibi de değil aslında çamaşırım kirlendi ama kırmızı değildi tam, kahvrengimsi değişikti pembe de değildi. Ped taktım eve gelince baktım yoğun bir kanama yoktu yine aynı şekilde kahverengiydi. Regli kanamam herkeste olduğu gibi olur genelde baya kırmızı kan yani ve ilk 3 gün yoğun olur. Bilmiyorum bu da normaldir belki ama ne bileyim bu ay umutluydum yine de sizlere danışmak istedim. Ne düşünüyorsunuz? Normalde dayanılmaz sancılar ardından gelir reglim ama bu sefer anlamadım belim ağrıyordu sadece ama yeni dükkan açtık eşimle onun temizliği falan derken çok da anlayamadım zaten şuan da dayanılmaz bir ağrım yok belim ağrıyor. Ne yaşadım sizce? Test yapmaya dermanım yok gerçekten yoğunlaşıp yoğunlaşmayacağına mı baksam yoksa boşa ümitlenmesem mi çok aradayım :KK43:
Canim bende senin gibi ayni durumdayim suan adete 5 gun var ve pembe kahve rengi bi akinti geldi cok uzuldum gine olmadi diye suan beklemedeyim, ben catlatma tedavisine basladim bu 2. Ayim

Evet canım olabilir yerleşme kanaması beklenen regli tarihinden 2.3 gun önce olur kahverengi yada pembe rekte olur neden test yapmıyorsun benim regliye 6 gun var Clearbule erken gebelik testi yaptım üstelik ilk idrarla bile degildi aninda ikinci çizgi çıktı silik bile değildi yeni hamile olduğumu öğrendim korkayin güvenliğiniz test ile yapin
Benimde 11 gün var bugün 1 damla kırmızı kan geldi peceteye ve şimdi kahverengi leke geliyor değerlendirmeler yapıyoruz bebek istedigimiz için ama yumurtlamami yoksa ara kanama yada yerleşme bilmiyorum ilk defa başıma geldi

Benimde 10 gün var ve bir kaç damladan fazla kan geldi. İlk defa başıma geliyor çok şaşkınım. 5 gün önce ilişki yaşadık o yüzden yerleşme kanamsı için çok erken gibi. Bu beni korkuttu. Sizin devam ediyor mu ?

Benimde 11 gün var bugün 1 damla kırmızı kan geldi peceteye ve şimdi kahverengi leke geliyor değerlendirmeler yapıyoruz bebek istedigimiz için ama yumurtlamami yoksa ara kanama yada yerleşme bilmiyorum ilk defa başıma geldi
Merhaba , sizin sonuç ne oldu acaba

Benimde 10 gün var ve bir kaç damladan fazla kan geldi. İlk defa başıma geliyor çok şaşkınım. 5 gün önce ilişki yaşadık o yüzden yerleşme kanamsı için çok erken gibi. Bu beni korkuttu. Sizin devam ediyor mu ?
Ben adet oldum canım, yeni bir işe başladım işten güçten gelemedim buralara da inşallah sizlerden iyi haber vardır

Back
X