Kızlar yeni evliyim gebelik düşünüyoruz fakat yerleşme kanaması ne ve nasıl olur bilmiyorum adetime 3 gün kaldı 2 gün önce yani adetime 5 gün varken tuvalete gittim peçeteye geldi kanamam oldu dedim ped bile taktım 2 gündür ne gelen var ne giden anlık bir kanama oldu ve bitti normalde asla böyle şeyler yaşamam ve düzenliyimdir herhangi bi sağlık sorunum da yok kadın doğuma geçen ay da kontrole gittim bir problemim yoktu 2 gün önce böyle bir durumla karşılaştım bu yerleşme kanaması olabilir mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanaması
- Konu Sahibi hazeeee
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet canım olabilir yerleşme kanaması beklenen regli tarihinden 2.3 gun önce olur kahverengi yada pembe rekte olur neden test yapmıyorsun benim regliye 6 gun var Clearbule erken gebelik testi yaptım üstelik ilk idrarla bile degildi aninda ikinci çizgi çıktı silik bile değildi yeni hamile olduğumu öğrendim korkayin güvenliğiniz test ile yapin
Hakksınız da negatif çıkar diye ödüm kopuyor acaba yerleşme kanaması mıydı değil miydi onu da bilmiyorum ama o yüzden de korkuyorum test yapmayaEvet canım olabilir yerleşme kanaması beklenen regli tarihinden 2.3 gun önce olur kahverengi yada pembe rekte olur neden test yapmıyorsun benim regliye 6 gun var Clearbule erken gebelik testi yaptım üstelik ilk idrarla bile degildi aninda ikinci çizgi çıktı silik bile değildi yeni hamile olduğumu öğrendim korkayin güvenliğiniz test ile yapin
Yemin ederim benimde ödüm kopuyordu negatif gormekten dedim korkunun ecele faydası yok kalk dedim git eczaneye test al ya var ya yok bunu bil dedim belirtim cok vardi o yüzden regliyi beklemek istemedim gittim aldim eve geldim yaptim pozitif çıktı belirsizlik korkudan daha kötüHakksınız da negatif çıkar diye ödüm kopuyor acaba yerleşme kanaması mıydı değil miydi onu da bilmiyorum ama o yüzden de korkuyorum test yapmaya
Çok haklısınız valla doğru söylüyorsunuz bir de bende kanama da oldu yani gebelik olabilir diye düşünüyorum ama yapmaya korkuyorum sizde var mıydı yerleşme kanamasıYemin ederim benimde ödüm kopuyordu negatif gormekten dedim korkunun ecele faydası yok kalk dedim git eczaneye test al ya var ya yok bunu bil dedim belirtim cok vardi o yüzden regliyi beklemek istemedim gittim aldim eve geldim yaptim pozitif çıktı belirsizlik korkudan daha kötü
Merhaba durumunuz nedir?Çok haklısınız valla doğru söylüyorsunuz bir de bende kanama da oldu yani gebelik olabilir diye düşünüyorum ama yapmaya korkuyorum sizde var mıydı yerleşme kanaması
Şuan reglimin 2. Günü fakat olmadım test yapıp yapmamak arasında çok kararsızımMerhaba durumunuz nedir?
2 gün mü gecikti?Şuan reglimin 2. Günü fakat olmadım test yapıp yapmamak arasında çok kararsızım
Evet aşkım şuan normalde reglimin 2. Günü ama olmadım2 gün mü gecikti?
Test yapsana ben heyecan yaptımEvet aşkım şuan normalde reglimin 2. Günü ama olmadım
Çok korkuyorum yapmaya negatif görürüm diye sizce erken gebelik testi mi güvenilir kaset test miTest yapsana ben heyecan yaptım
Normal kaset testte çıkar gecikme varsa. Korkma belirsiz olmaktan iyidirÇok korkuyorum yapmaya negatif görürüm diye sizce erken gebelik testi mi güvenilir kaset test mi
nasıl dayanıyosun ya yap hadi bende çok merak ettim benim reglime 3 gün kala pozitif çıkmıştıı varsa kesin çıkarÇok korkuyorum yapmaya negatif görürüm diye sizce erken gebelik testi mi güvenilir kaset test mi
Ya yaptım ama negatif acaba idrara mı zor yansıyor yada yok mu anlamadım kiNormal kaset testte çıkar gecikme varsa. Korkma belirsiz olmaktan iyidir
Ne zaman yaptın? Kaçıncı gündüYa yaptım ama negatif acaba idrara mı zor yansıyor yada yok mu anlamadım ki
Gecikmenin 2. Günü 20 dk önce yaptımNe zaman yaptın? Kaçıncı gündü
- 4 Kasım 2019
- 1.760
- 2.828
- 133
Ben de aynı şeyi yaşıyorum. Adetime 4 gün kala peçeteye geldi, oldum zannedip ped taktım ama 2 gündür devam etmedi. Peçeteye silince geliyor çok az. Aşılama yapmıştık bu ay o ilaçlardan mı neyden dolayı artık bilmiyorumKızlar yeni evliyim gebelik düşünüyoruz fakat yerleşme kanaması ne ve nasıl olur bilmiyorum adetime 3 gün kaldı 2 gün önce yani adetime 5 gün varken tuvalete gittim peçeteye geldi kanamam oldu dedim ped bile taktım 2 gündür ne gelen var ne giden anlık bir kanama oldu ve bitti normalde asla böyle şeyler yaşamam ve düzenliyimdir herhangi bi sağlık sorunum da yok kadın doğuma geçen ay da kontrole gittim bir problemim yoktu 2 gün önce böyle bir durumla karşılaştım bu yerleşme kanaması olabilir mi
- 4 Kasım 2024
- 494
- 135
- 18
- 28
Bende 5 gün önce geldi ama teste çıkmaması normalmiEvet canım olabilir yerleşme kanaması beklenen regli tarihinden 2.3 gun önce olur kahverengi yada pembe rekte olur neden test yapmıyorsun benim regliye 6 gun var Clearbule erken gebelik testi yaptım üstelik ilk idrarla bile degildi aninda ikinci çizgi çıktı silik bile değildi yeni hamile olduğumu öğrendim korkayin güvenliğiniz test ile yapin
- 4 Kasım 2024
- 494
- 135
- 18
- 28
Test yaptınmı çıktıkBen de aynı şeyi yaşıyorum. Adetime 4 gün kala peçeteye geldi, oldum zannedip ped taktım ama 2 gündür devam etmedi. Peçeteye silince geliyor çok az. Aşılama yapmıştık bu ay o ilaçlardan mı neyden dolayı artık bilmiyorum