• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilirmi yardımcı olurmusunuz

nurrrrr123123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
3
2
1
22
Merhabalar dupatson kullanıyorum ama ilacı bırakalı 1 haftayı geçti hala regli olmadım son regli tarihim 25 kasım sistemdede 3gün geçikme gösteriyor dünle bugun sadece lekelenmem oldu ve sırt ağrım var acaba yerleşme kanaması olabilir mi fotoğraf atsam iğrenmezseniz cevap verseniz cok heycanlıyım hamile kalmak istiyorumda birde hemen kan testi versem cıkarmı

Merhabalar dupatson kullanıyorum ama ilacı bırakalı 1 haftayı geçti hala regli olmadım son regli tarihim 25 kasım sistemdede 3gün geçikme gösteriyor dünle bugun sadece lekelenmem oldu ve sırt ağrım var acaba yerleşme kanaması olabilir mi fotoğraf atsam iğrenmezseniz cevap verseniz cok heycanlıyım hamile kalmak istiyorumda birde hemen kan testi versem cıkarmı
Ben dört gün gecikmeyle öğrenmiştim kan testi en sağlam sonuç bence kan testi vermelisin

Fotoğraf atma canım yasak atmak, yerleşme de pıhtı olmuyormuş ve açık pembe ya da kahverengi oluyormuş rengi umarım vardır güzel sonuçlar alırsınız umarım

Back
X