• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilir mi?

Yildiz02

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
130
70
13
25
Kızlar reglime 9 gün kala kahverengi ye yakın leke geldi ertesi gün de damla şeklinde çok hafif geldi ve bitti
Son adet tarihim 3 Haziran
Reglime şu an 5-6 gün var
Sizce yerleşme kanaması olabilir mi
Test yaptım kaset testte silik çizgi çıktı fakat erken gebelik testi yaptım dün çıkmadı bu normal mi çıkmaması ?

Regline 5-6gun kala kaset testte çıkması mümkün değil, erken gebelik testi ile 4 gün kala çok silik çıkmıştı benim canım. Yarın sabah ilk idrarla tekrarla sen vardır umarım. Yerleşme için 9 gün öncesi erken gibi geldi bana yumurtlamadan 10-14gun sonra olur genelde bana iki hafta sonra olmuştu adet oluyorum sanmıştım ama erken yumurtladiysan olabilir de

Regline 5-6gun kala kaset testte çıkması mümkün değil, erken gebelik testi ile 4 gün kala çok silik çıkmıştı benim canım. Yarın sabah ilk idrarla tekrarla sen vardır umarım. Yerleşme için 9 gün öncesi erken gibi geldi bana yumurtlamadan 10-14gun sonra olur genelde bana iki hafta sonra olmuştu adet oluyorum sanmıştım ama erken yumurtladiysan olabilir de
Ya biraz da iki arkadaşımın da 10 gün öncesinden gelmiş lekesi şu an ikisi de hamile ama işte testlerde çıkmaması beni çok üzdü ama diğer türlü neden bu leke geldi bilmiyorum pembeye yakın bir leke yumurtlama kanamasi diyorlar ama benim yumurtlama günüm geçti ayrıca da başıma ilk defa geldi böyle bir şey

Daha 5-6, gün var diyorsun canım sonuç henüz belli değil. Ben 6 gün kala predictor almıştım hiç çizgi yoktu hamile değilim diye düşündüm. 2 gün hiç test yapmadım. İnternetten toplu almıştım elimde vardı 4 gün kala sabah dedim bir kez daha yapayım ve silik pembe bir cizgi gördüm. İdrara anca geçiyor

Daha 5-6, gün var diyorsun canım sonuç henüz belli değil. Ben 6 gün kala predictor almıştım hiç çizgi yoktu hamile değilim diye düşündüm. 2 gün hiç test yapmadım. İnternetten toplu almıştım elimde vardı 4 gün kala sabah dedim bir kez daha yapayım ve silik pembe bir cizgi gördüm. İdrara anca geçiyor
Çok teşekkür ederim peki herhangi belirtiniz var miydi bel ağrısı mide ağrısı gibi

Kızlar reglime 9 gün kala kahverengi ye yakın leke geldi ertesi gün de damla şeklinde çok hafif geldi ve bitti
Test yaptım kaset testte silik çizgi çıktı fakat erken gebelik testi yaptım dün çıkmadı bu normal mi çıkmaması ?
Merhaba bnm de adetime 8 gün var dün bir iki damla pembe kan geldi peçeteye bgun test yaptım negatif siz de durum nedir acaba?

Korkutmak istemem ama Kimyasal olabilir canim

Bende de inanılmaz bir bel ağrısı var dünden beri yerlesme kanamasi olsa bgun teste çıkar miydi sizce
Yerleşme kanamasından hemen sonra testte çıkmaz diye biliyorum canm
Merhaba bnm de adetime 8 gün var dün bir iki damla pembe kan geldi peçeteye bgun test yaptım negatif siz de durum nedir acaba?
Kan geldiyse o farklı canım benim leke geldi turuncu pembemsi ton da

Valla en son 5 gün kala yaptım çıkmadı ondan önce de yapmıştım hafif çizgi çıktı ama sanmıyorum çünkü bel ağrım var regl olucakmisim gibi
Bugün de 2 gün var regle pembemsi turuncu gibi çok ama çok açık leke gelmiş niye bilmiyorum ama

Back