• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanaması mi lütfen yardım edin

selmasezginn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2018
4
0
1
28
Merhabalar aralık'in 2 sinde reglim bitti ve o gün korunarak ilişkiye girdik 26'sinda regl oldum normalde 4 5 gün süren reglim 2.5 3 gün sürdü rengi kırmızı yerleşme kanaması olma ihtimali var mı yoksa stres yaptığım için mi böyle oldu şimdiden teşekkür ederim

Yerlesme kanaması denen durun sadece lekelenme olarak mi görülür yoksa adet kanaması gibi pedi kirletecek kadar da olur mu?

Merhaba arkadaslar bende de adetim 3 ocaktayken dun peçeteye kahverengi leke geldi bende acaba yerlesme mı dedim bugun sabah regl oldum cok erkendi benim ıcın ama agrısı sancısı adet gibi bebek istiyoruz sımdı yerlesme kanaması olma ihtimali var mı 1 ped anca kirlenmıstr cok umutluydm kafam karıstı ama agrısı acısı adet gibi

Merhaba arkadaslar bende de adetim 3 ocaktayken dun peçeteye kahverengi leke geldi bende acaba yerlesme mı dedim bugun sabah regl oldum cok erkendi benim ıcın ama agrısı sancısı adet gibi bebek istiyoruz sımdı yerlesme kanaması olma ihtimali var mı 1 ped anca kirlenmıstr cok umutluydm kafam karıstı ama agrısı acısı adet gibi
Merhaba canım kahverengi lekeden sonra adetin başlamış bu yerleşme kanaması olmuyo hakkında hayırlısı olsun

Kahverengi leke oldu adet olmadım hala bugün günümdü ama kasik ağrım göğüslerin sertleşmesi vs bu sefer olmadı acep hamilemiyim:emir_bebek:

Back