yerleşme(implantasyon) kanaması

Ben 4 aydan 4 aya regl olan biriydim. 13 yaşından beri..
20 yaşında evlendim düzensizlik devam ediyordu. Adetim düzensiz olunca yumurtaliklarda da kistcikler oluşuyordu sıra sıra minik minik ama ağrı sanci olmadı.
Tedavi gördüm uzun bi tedaviden sonra tup bebek ile hamile kaldım.
Şimdi 2 yaşında oğlum.
Yazın tatildeyken kan testi yaptırıp vitaminleri baktırdım. D ve b12 vitamini fazlasıyla eksik çıktı.
Vitamin hapları ve b12 için iğne kullandım. D vitamini için de damla..
Tatil bitip evime döndüğümde de hala kullanmaya devam ediyordum 1 ay olmuştu. Adetim geçeli de 3 ay..
Ama hala olmadım ve ben yine düzensiz oldu diye düşündüm.
Test yapıp emin olmak istedim yine de..
Pozitifi görünce çok şaşırdım.
Vitaminlerin bu konuda şansımı arttırdığını düşünüyorum ben.
B 12 bende kullandim 58 kilo idim simdi 70 oldum doktor birak dedi istahini aciyor kilo aliyorsun dedi hamile kalirsan iyi olmaz dedi kilon cok dedi diyet verdi simdi diyetteyim ama vitaminlerime dikkat ediyorum bol bol meyve yiyorum allahim insallah acilarini gostermez sizi inanin adiniza cok sevindim cunku tup bebek cok zor bi tedavi ve piskolojik manada yipratiyor insani allahim acilarini gostermesin insallah banada nasip setsin bi tane olsa bana yeter vallahi digerini allah olmayanlara versin valla

İnşallah Rabbim şifa verir. Adetlerin duzenliyse düzenli yumurtluyorsun demektir.
Ovulasyon günlerini değerlendir..
Herşeyin bir zamanı var.
Alanında uzman başka doktorlara da muayene ol. Çünkü her doktor farklı birşey söylüyor

Zaten takvime gore yasiyorum resmen ve dotorum iyi cunku ben malatyada on oniki doktora gittim birtek bunun faydasini gordum unuversite hastanesindeki doktorlar ilac bile vermedi

B 12 bende kullandim 58 kilo idim simdi 70 oldum doktor birak dedi istahini aciyor kilo aliyorsun dedi hamile kalirsan iyi olmaz dedi kilon cok dedi diyet verdi simdi diyetteyim ama vitaminlerime dikkat ediyorum bol bol meyve yiyorum allahim insallah acilarini gostermez sizi inanin adiniza cok sevindim cunku tup bebek cok zor bi tedavi ve piskolojik manada yipratiyor insani allahim acilarini gostermesin insallah banada nasip setsin bi tane olsa bana yeter vallahi digerini allah olmayanlara versin valla
Allah razı olsun canım.
Çok zor ve sabır isteyen bir süreç.
Her zorluğun arkasından da bir kolaylık gelirmiş, bu bebekte benim için öyle oldu.
İnşallah sen de güzel haberlerini verirsin. Allah acılarını dindirsin şifa versin.
Olmaz diye birşey yok. Allah dilerse olur. Doktorlar ve ilaçlar da bizler için vesiledir zaten.
İçini ferah tut. Stres yapıp üzülme.
Bir gün sen de anne olacaksın..

Allah razı olsun canım.
Çok zor ve sabır isteyen bir süreç.
Her zorluğun arkasından da bir kolaylık gelirmiş, bu bebekte benim için öyle oldu.
İnşallah sen de güzel haberlerini verirsin. Allah acılarını dindirsin şifa versin.
Olmaz diye birşey yok. Allah dilerse olur. Doktorlar ve ilaçlar da bizler için vesiledir zaten.
İçini ferah tut. Stres yapıp üzülme.
Bir gün sen de anne olacaksın..
Insallah canm benim insallah

Arkadaşlar merhaba benim adetim 3. Günü bugün gelen giden Yok dün sabah çok açık pembe peçeteye akıntı şeklimde geldi birde dün akşam ama dün test yaptırdım negatif olsa çıkardı

X