Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba polikistik over mi var sizde de?Arkadaslar bebek icin ne yapmaliyim
Ya benim adetlerim hep duzenli yani ameliyat olduktan sonra beni ameliyat eden doktorlar hic bir tedavi yapmadi 6 cm i buluyordu kistler ve duvera yapisik oldugundan cok agir agrilar cekiyordim sonra bi gun okulda rahatsizlandim okulumun yaninda tup bebek merkezi vardi annem beni orda cok unlu bor doktor vardi ona goturdi adam bizi calistigi ozel hastaneye yonlendirdi halada ona gidiyorum allah razi olsun o doktor sayesinde piskolojim duzeldi bana butun doktorlar asla cocugun olmaz diyordu ogrendigimde 17 _ 18 yaslarindaydim hemen evlen diyolardi bu doktor dogum kontrol ilaci verdi bir sene oyle gecti sonra oda ise yaramamaya basladi evlendim alti aydir evliyim ve suan bu ay bana hgs cekilmistj doktor kistini daha fazla tutamiyoruz dedi bi an once hamile kalman lazim dedi boyleece kendiliginden gecec3k gecmesede bir coxugun var yumirtani aliriz dedi bakalim her ay bekliyorum hep isran baska tibbi sorunum yok sadece kist var o kadar tuplerim hormanlarim gayet iyimksMerhaba polikistik over mi var sizde de?
Yumurtalık kistleri zararsızdır normalde kendiliğinden yok olup yenilenir.
Ben de polikistik overliyim adetlerim çok düzensizdi.
Sizin nasıl düzeni?
Oğluma tüp bebek ile hamile kalmıştım, şimdi ikinciye hamileyim.
Doğal yoldan oldu, olacağıni ümit etmezken..
Hiç tedavi gördünüz mü?
Dogal yoldam nasil oldu benden tecrubelisiniz ben daha 21 yasindayim ve inanin acilarim berbat cok sancilaniyorumMerhaba polikistik over mi var sizde de?
Yumurtalık kistleri zararsızdır normalde kendiliğinden yok olup yenilenir.
Ben de polikistik overliyim adetlerim çok düzensizdi.
Sizin nasıl düzeni?
Oğluma tüp bebek ile hamile kalmıştım, şimdi ikinciye hamileyim.
Doğal yoldan oldu, olacağıni ümit etmezken..
Hiç tedavi gördünüz mü?
Soğan suyu kürünü hiç denediniz mi peki?Ya benim adetlerim hep duzenli yani ameliyat olduktan sonra beni ameliyat eden doktorlar hic bir tedavi yapmadi 6 cm i buluyordu kistler ve duvera yapisik oldugundan cok agir agrilar cekiyordim sonra bi gun okulda rahatsizlandim okulumun yaninda tup bebek merkezi vardi annem beni orda cok unlu bor doktor vardi ona goturdi adam bizi calistigi ozel hastaneye yonlendirdi halada ona gidiyorum allah razi olsun o doktor sayesinde piskolojim duzeldi bana butun doktorlar asla cocugun olmaz diyordu ogrendigimde 17 _ 18 yaslarindaydim hemen evlen diyolardi bu doktor dogum kontrol ilaci verdi bir sene oyle gecti sonra oda ise yaramamaya basladi evlendim alti aydir evliyim ve suan bu ay bana hgs cekilmistj doktor kistini daha fazla tutamiyoruz dedi bi an once hamile kalman lazim dedi boyleece kendiliginden gecec3k gecmesede bir coxugun var yumirtani aliriz dedi bakalim her ay bekliyorum hep isran baska tibbi sorunum yok sadece kist var o kadar tuplerim hormanlarim gayet iyimks
Ya ben hacamat yaptirdim hayt ilaclari kullandim annem tam bir bitkiselcidir soganida kackez denemeye calisti migdem kaldirmadi inan suan dun gece cok agrim vardi ama kist solda agrim sagda boyle bisi batiyor resmen birde aksama dogru sanki rahmimde bisi pit pit atiyordu boyle ondan bir kac saat sonra boyle agrilar basladi yani kistimin de beni acillerde sabahlattigi geceler cok oldu ozlelikle bekarken ailem cok sabahladi kadin dogumun onunde bilmiyorum adetime bir kac gun var sanki var gibi ama esim test yaptirmiyor uzuluyorum diye cok tuhafim bilmiyorumSoğan suyu kürünü hiç denediniz mi peki?
Genelde yumurtalık kistlerine çok faydalı.. Yumurtaliklari ve Rahimi temizliyor.
Rahim kistleri hamile kalmaya engel ama yumurtalik kistlerinde hamile kalma şansı var diye biliyorum. Hala devam ediyor mu ağrılariniz?
Ben 4 aydan 4 aya regl olan biriydim. 13 yaşından beri..Dogal yoldam nasil oldu benden tecrubelisiniz ben daha 21 yasindayim ve inanin acilarim berbat cok sancilaniyorum