- 14 Mart 2025
- 397
- 54
- 13
- 25
- Konu Sahibi ozlemcikkk
-
Hayırlı olsun gebesiniz bize de dua edinKızlar adetime 2 gün kaldı şu son 2 gündür felaket ağrı çekiyorum kasıklarım kopuyor sabah test yaptım erken gebelik silik çoktı ama güvenmedim o kadar ağrım var ki sırtıma bısluguma sanki bişeyler batıyor gibi kasıklarım resmen kopuyor aşırı ageıypr adet olduk olcamm gibi sabah yürüyüş yaptım fena ağrı girdi sonra ıslaklık hissettim adet mi oldum dedim eve gittim baktım beyaz akıntı vardı çişimi yaptık sonra bi geçti ama yine başladı felaket ağrılarım var sizce gebelik var mı yoksa adet mi olcam
Test markası NİMO
Bayrağı belirgin bir silik olmuş ya ve bahsettiğin durumda bana hamilelik belirtisi gibi geldi.. regl günü kan ver ya da iki üç gün geçince verKızlar adetime 2 gün kaldı şu son 2 gündür felaket ağrı çekiyorum kasıklarım kopuyor sabah test yaptım erken gebelik silik çoktı ama güvenmedim o kadar ağrım var ki sırtıma bısluguma sanki bişeyler batıyor gibi kasıklarım resmen kopuyor aşırı ageıypr adet olduk olcamm gibi sabah yürüyüş yaptım fena ağrı girdi sonra ıslaklık hissettim adet mi oldum dedim eve gittim baktım beyaz akıntı vardı çişimi yaptık sonra bi geçti ama yine başladı felaket ağrılarım var sizce gebelik var mı yoksa adet mi olcam
Test markası NİMO
Vardı ama bu denli kasık ağrısı yoktu hamile değilim bence ya testlerim hep negatifti bitek bu silik çıktı yarın yine yapcamTest güvenilir mi bilemem ama çizgi bariz ortada ya.. Hayırlı olsun şimdiden
Son 2 gündür mü ağrınız vardı öncesinde hiçbir belirti yok muydu
Bana da regl olcam gibi geliyorBayrağı belirgin bir silik olmuş ya ve bahsettiğin durumda bana hamilelik belirtisi gibi geldi.. regl günü kan ver ya da iki üç gün geçince ver
Lekelenme felan yok felaket ağrı var kasıklarımda adet oldum olcam zaten 2 gün varVar gibi görünüyor, hayırlısı olsun, ben de regli sancım var rengili bekliyorum derken lekelenmeyle.gecti, acaba enfeksiyon mu olur mu olmaz mı derken baktım hamileymisim.
Testlere de yüzde yüz guven olmaz, idrarda olan kan da kesin çıkar ve doğru sonucu alırsın, ister yarın ver ister kesin olsun bekle pazartesi kan ver, netlestir
Umarım öyledir inşallahHayırlı olsun gebesiniz bize de dua edin
Göğüs ağrım bayağıdır var çok fazla belirti olmadı şu son iki gündür çok şiddetli kaşık bel ve sırt ağrısı yaşıyorum hatta test yaptım hep negatif çıktı umudumu kestim yani dedim ki kesin adet olacağım sonra dedim ki daha iki gün var dedim erken gebelik testi yapayım dedim o da silik çıktı ama dediğim gibi ben çok inanmıyorum bu testlere doğruluk payına o yüzden dedim ki yarın sabah yine yapayım o da böyle çıkarsa o zaman bekleyeyim iki gün daha öyle kan vereyim dedimTest güvenilir mi bilemem ama çizgi bariz ortada ya.. Hayırlı olsun şimdiden
Son 2 gündür mü ağrınız vardı öncesinde hiçbir belirti yok muydu
Lekelenme vs hiç olmadı henüz sadece 2 gündür şiddetli kaşık ağrım var kopuyor resmen bide gaz var gibi idrar da çok su tüketmiyorum ama yine çıktım baya bekliyorumVar gibi görünüyor, hayırlısı olsun, ben de regli sancım var rengili bekliyorum derken lekelenmeyle.gecti, acaba enfeksiyon mu olur mu olmaz mı derken baktım hamileymisim.
Testlere de yüzde yüz guven olmaz, idrarda olan kan da kesin çıkar ve doğru sonucu alırsın, ister yarın ver ister kesin olsun bekle pazartesi kan ver, netlestir
Geçince vermeyi düşünüyorumBayrağı belirgin bir silik olmuş ya ve bahsettiğin durumda bana hamilelik belirtisi gibi geldi.. regl günü kan ver ya da iki üç gün geçince ver
Amin inşallah hep sol ağrırdı bu saman kadar da hep sol ağrısı 2 gündür sağa vurdu ağrı uyuyamıyorum ağrıdan rahatsız ediyor beniSonucu bizede haber verinGönlünüze göre olsun,belirtilerinize göre bana da bebiş gibi geldi
Geçince vermeyi düşünüyorum
Regl olacak gibi olunması normal de bakalım gecikme olsun hayırlı haberler olsunBana da regl olcam gibi geliyor
Amin umarım testler yanıltır ge hamile çakarım yarın ki teste baglıycM her şeyi iki farklı marka ikiside hatalı vermez herhaldeRegl olacak gibi olunması normal de bakalım gecikme olsun hayırlı haberler olsun
Awox a hiç hata vermiyor diyolar ondan almismiydin hangi markaları deniceksin bide kaset test denemismiydinAmin umarım testler yanıltır ge hamile çakarım yarın ki teste baglıycM her şeyi iki farklı marka ikiside hatalı vermez herhalde
Kasetler hep negatif vermişti bitek erken gebelik silik verdi nimo marka bugünde miratech yapcam bakalımAwox a hiç hata vermiyor diyolar ondan almismiydin hangi markaları deniceksin bide kaset test denemismiydin
O markaları eşim bulamadıAwox a hiç hata vermiyor diyolar ondan almismiydin hangi markaları deniceksin bide kaset test denemismiydin
Arkadaşlar sonuç negatif çünkü farklı bi erken gebelik testi yaptım tek çıktı kaset test yaptım o da tek çizgi çoktı demek ki silik test hatalıydıSonucu bizede haber verinGönlünüze göre olsun,belirtilerinize göre bana da bebiş gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?