yerinde duramama huzursuzluk

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
39
27 haftalık hamileyim yasadığım depresyon neticesinde iç sıkıntısı yerinde duramama gibi sorunlar yaşadım arkadaşlar yerimde resmen duramıyordum sanki ayağımda karıncalar geziyordu ayrıca hayattan keyif almıyorum ağlayamıyorum doğacak bebeğime karşı bişey histetmiyorum boş yaşayan bir robot gibiyim (( norodol kullandıktan sonra yerimde duramama hissi gittti şimdi yerimde durabiliyorum ama pskolojik olarak o anlar sürekli aklımda şimdi nasıl yerimde durabiliyorum diye düşünüyorum sanki annemden doğduğumdan beri yerimde duramıyordum ayaklarımda karıncalanma varmıştı gibi histediyorum zamanla unutabilir miyim acaba bunları bana yardım edin pskolojimi cok etkiledi huzursuzluk hissi şimdi yerimde durabilsemde pskolojik olarak aklımda sürekli beni cok etkiledi yaa şimdi nasıl yerimde durabilyorum acaba diyorum....

ba ne olur bişeyler yazın (((((((

Ben bu sıkıntıyı takıntı giderici bir ilacı kullanınca yaşamıştım...tam bir eziyetti.. Düşünün doktora gittim karşısında oturuyordum ama kalkmamak için zor tutuyordum kendimi. Doktora durumu anlattım. İlacımı değiştirdi durum düzelmişti bir haftada..

bende oyleydim ama simdide pskolojik olarak cok taktım sanki aynıymışım gibi sendede böyle oldu mu unutamıyorum

unutmak istiyorum o duyguyu tüm gün aklımda

bende oyleydim ama simdide pskolojik olarak cok taktım sanki aynıymışım gibi sendede böyle oldu mu unutamıyorum

Olmadı çünkü düşünmemek için kendimi başka şeylere verdim. OKB hastalığında böyledir. Düşünmeye başlarsın sonra büyür büyür kurtulamayacak gibi hissedersin... Şimdiye kadar ki tüm doktorlarımın ortak bir önerisi vardı. Düşünmemek için değişik uğraşlar bulmak.

bende böyle yapmaya çalışıyorum benimkide depresyondan oldu iç sıkıntısı huzursuzluk yerimde resmen duramıyordum ((

ama unutamıyorum şimdi nasıl yerimde duruyorum hayreret ediyorum cok büyük etki bıraktı üzerimde nasıl unutucam bilmiyorum ((

bende böyle yapmaya çalışıyorum benimkide depresyondan oldu iç sıkıntısı huzursuzluk yerimde resmen duramıyordum ((

Öncesi değil de. Şuan "acaba " diye başlayan düşüncelereden kurtulamamak takıntı gibi geldi bana ama... Doktorunuza başvursanız ?

eğer daha önceden spor yaptıysanız hamilelik yogası veya hamilelik pilatesi önerebilirim. hem nefes çalışmalarıyla doğuma yardımcı olur,hem zihninizi boşaltır,hem hareket kontrolü sağlarsınız.spor aynı zamanda vücuttaki seratoninin arttırarak mutlu hissetmenizi sağlar. ve durum için iyi bir uğraş gibi görünüyor

Öncesi değil de. Şuan "acaba " diye başlayan düşüncelereden kurtulamamak takıntı gibi geldi bana ama... Doktorunuza başvursanız

aynen bende neyim var bilmiyorum resmen kafam ben bunları nasıl yaşadım şimdi yerimde nasıl duruyorum hiç unutamıycakmıyım bunları ben hayattan hiç zavk almıyorum

eğer daha önceden spor yaptıysanız hamilelik yogası veya hamilelik pilatesi önerebilirim. hem nefes çalışmalarıyla doğuma yardımcı olur,hem zihninizi boşaltır,hem hareket kontrolü sağlarsınız.spor aynı zamanda vücuttaki seratoninin arttırarak mutlu hissetmenizi sağlar. ve durum için iyi bir uğraş gibi görünüyor

kitap okumaya kendimi bişeylere vermeye çalışıyorum sürekli mutluluk desen yüzde sıfır hiçbirşeyden zevk almıyorum bu durumdada bunları unutmak zaman istiyor resmen eziyet

canım geçmiş olsun ilacını içmeye devam et ilaç etkisini göstermeye başladığında bu duygu durumdan çıkıcaksın. ne kadar oldu başlayalı ilaca

yok cnm norodol ilaç kullanıyorum uzun zamandır bu duruma faydası olmadı hiç.

uzun zamandır kullanıyorum iki ay oldu

o zaman dr görüş ilacında değişiklik yapacaktır. bu forumda hamilelik döneminde ilaç kullananlar var. dr yardımcı olacaktır sana. ilk hamileliğin mi? belki bebek hakkında korkulara sahipsin farkında olmayabilirsin. kendinle yüzleş sorular sor cevaplar gelecektir. sonuçta beynimizi biz yönetiyoruz düşüncelerle. biz bilinçsiz düşünüp davrandığımızda farkında olmadan kontrolü o alıyor ele ve istemediğimiz şeyler yaşamamıza sebep oluyor. yani her şey düşüncede başlıyor. kendini telkin et devamlı bunlar geçecek de beynin zamanla inanmaya başlayacaktır

o zaman dr görüş ilacında değişiklik yapacaktır. bu forumda hamilelik döneminde ilaç kullananlar var. dr yardımcı olacaktır sana. ilk hamileliğin mi? belki bebek hakkında korkulara sahipsin farkında olmayabilirsin. kendinle yüzleş sorular sor cevaplar gelecektir. sonuçta beynimizi biz yönetiyoruz düşüncelerle. biz bilinçsiz düşünüp davrandığımızda farkında olmadan kontrolü o alıyor ele ve istemediğimiz şeyler yaşamamıza sebep oluyor. yani her şey düşüncede başlıyor. kendini telkin et devamlı bunlar geçecek de beynin zamanla inanmaya başlayacaktır

evet haklısın beni şu anda beynim yönetiyor ama kısmende ben yönetmeye çalışıyorum umudumu kaybedersem bu durundan asla kurtulamam allah korusun.bu benim ikinci hamilelelğim cnm bebeklerimle ilgili korkulara sahip değilim cnm hiçbirşey histtetmiyorum ne moral bozukluğu ne sevinç ne üzüntügünler böyle geçiyor resmen sabah kalktığımda ise yüzümde boy boy sivilceler belkide takıntıdır benimkisi bilmiyorum artık ne yaşıyorsam ama aklıma cok sık geliyor ben yerimde bu odanın içinde nasıl durabiliyorum flan die bunlar geçecek inşallah zamanla öyle telkin etmeye çalışıyorrum kendimi

insanlar neler yaşıyor ya bana biri bunları yaşıyacagımı söylese hayatta inanmazdım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…