Öncelikle bayraminizi kutlarim nice mutlu bayramlar dilerim...
Ben almanyada yasiyorum yasim 26 annemle birlikte kendi isimizi yapiyoruz ama bu aralar isler burda pek parlak sayilmaz... Annemde istanbula yerlesmemi istiyor orada evimiz var mutlaka is bulursun calisirsin diyor bende ciddi ciddi düsünmeye basladim artik annemden bagimsiz yasamak istiyorum kazandigim parayi harcarken anneme hesap vermekten biktim acikcasi... kendi evim olsun istiyorum ... evlilik de su an kismet degilmis gibi gözüküyor benim sorum su sizlere yerimde olsaydiniz istanbula yerlesirmiydiniz ve orda yasamak icin en az ne kadar kazanmaliyim???? türkiyede yasayanlar tavsiyelerinizi bekliyorum..
.. turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiBen almanyada yasiyorum yasim 26 annemle birlikte kendi isimizi yapiyoruz ama bu aralar isler burda pek parlak sayilmaz... Annemde istanbula yerlesmemi istiyor orada evimiz var mutlaka is bulursun calisirsin diyor bende ciddi ciddi düsünmeye basladim artik annemden bagimsiz yasamak istiyorum kazandigim parayi harcarken anneme hesap vermekten biktim acikcasi... kendi evim olsun istiyorum ... evlilik de su an kismet degilmis gibi gözüküyor benim sorum su sizlere yerimde olsaydiniz istanbula yerlesirmiydiniz ve orda yasamak icin en az ne kadar kazanmaliyim???? türkiyede yasayanlar tavsiyelerinizi bekliyorum..