Sorularınızı yazarken il ve ilçeyi belirtmeniz sorularınızı anlayabilmemiz için önemli.
Sorularınız çok beğendiğiniz adayınız olsa bile kadın seçmen kitlesinin farkındalığını sağlamak hepimiz için yararlı olacaktır. Sizlerden gelen soruları siyasetçilere ilettiğimizde bir nebzede olsa dikkatlerini çekip hizmet programlarında yer almak bu çalışmadaki en önemli katkıdır.
Sorularımız parti gözetmeksizin kadınlarkulubuTV ye çıkmak isteyen her adaya sorulacak. Böylelikle başkanlarımızı seçerken onların bakış açılarını, hizmet anlayışlarını izleyerek tanıma fırsatı yakalayabileceğiz.
sorum ?
AYdın iline yapmış olduğunuz sihirli dokunuşlarınıza minnetar olduğumuzu belirtip ,umudumun gelecek yıllarda da sehrimiz belediye başkanı olmanız olduğunu bildiriyorum...
bunun dışında tüm yeni projelerinizin halkı kalkındırmak ,refah seviyesini arttırmak olduğuna inanmakla birlikte neden kreş ve gündüz bakım evlerinin bu denli denetimsiz olduğunu sormak istiyorum...
acilen hergün bir yenisi acılan kreşlerin kalitesizliğinin gözlemlenmesini,ve bu işin bilmeyen insanların elinden kurtarılmasını umuyorum...
bir kadın başbakana sahip olmanın verdiği ayrıcalıkla bu konudada en iyisini yapacağınıza ınanıyorum ....
aslında yerel seçimler denince ilk akla gelmesi gereken fakat çoğumuzun pekte tanımadığı, yada ismine bir şekilde aşina olduğumuz Muhtar adayları. Konu belki tek başına "Muhtar" lık seçimleri olarak düşünülmeyecek kadar ciddi ama muhtar olmanın gayri ciddi olduğunu kim söyledi ki? İl adayları belli olalı çok oldu, ilçe adayları da bi kaç gün sonra kesinleşecek. işte bu noktada adaylığı kesinleşmiş adayların muhtarlık seçimleri konusunda çok dikkatli olmaları gerektiğini düşünüyoyorum. tabi ki muhtar adayları belirli bir parti ye mensup olduğunu kanıtlamak zorunda değil ancak Başkan adaylarının muhtar adayları ile görüşerek çalışmlarını yakından takip etmeleri gerekiyor.
bizde belirli otoriteler irdelenirken yapılan en büyük yanlışlık hep en yukardan başlamak. balık baştan kokar , atasözünü çok ciddiye alıyoruz. oysa toplum bir balık değil ve toplumda düzenin yürümesi için seçilecek ilk erkten başlayarak irdelemelerimizi gerçekleştirmemiz lazım. Bir muhtar adayı talip olduğu mahalleyi ne kadar tanıyor? geçen ay içerisnde ölen Ayaz bebek örneğinde aslında bu konun ne kadar ciddi olduğu bence aşikardır. devletin en başının, ülkesinin sınıraları içersindeki bir muhitte yaşayan bebeğin durmunu bilmesi gereken ilk kişi olması beklenemez. devletin hiyerarşisi bunun bir ispatıdır. onun durmunu bilmesi gereken ilk kişi içerisinde yaşadığı mahallenin muhtarıdır. şayet bu örnekete muhtar işini doğru düzgün yapabilseydi o bebek belkide en azından soğuk ile baş etmek zorunda kalmayacaktı. sosyal bir devlet olmanın ilk şartı kayıtsız şartsız yardım etme değil aksine kayıtlı, şartlı, nitelikli, nokta atışlı, geniş ölçekli bir yardım anlayışıdır.
muhtarlara son zamlar ile ciddi bir maaş bağlanması maalesef çoğu kişinin bu merciyi yan gelip yatma yeri olarak görmesine sebep oluyor. muhtar adayları seçim çalışması yürütürken vaat değil ahbap arayışı içerisinde. bunun önüne geçmek de biz oy verenlerin bu işi ciddiye alması ile olur.
kızlar merhaba öncelikle
bnm hamilelik belirtim hiç yok.gögüslerim şiş sadece.benim gibi olan varmı?belirtisiz hamilelik yaşayanlar varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?