ıyy öle ınsanları gorunce mıdem bulanıoor yaww... öle oldugu zaman piss herıfınde duycagı şekılde CIK CIK CIK larım sonrada ''kusaydın barriiii'' derim
aynı seyi bi ara erkek kardesım yapodu nerden huy kaptıysa artık çok kızıyodum yanımda oldugu zaman ensesine bi patlak yapıştırıyordum klava: neysekı o huyu kalmadı artık..
nefret ediyorum bunu yapanlardan daha bugün biri yaptı ve dedim ki inecen arabadan nasıl tükürdüysen yala şimdi diyeceksin malaklar sanki evlerinin ortasında böle tükürüyorlarmış gibi öle dışarda rahat bir hareketle bu işi yapıyorlar ya sinir oluyorum ya adamların gözünün içine bakıyorsun takmıyor bile seni hepsi pislik bunu yapanlar yollar berbat ya sabah ları yürümek mümkün değil ah gözünü seveyim avrupanın medeniyetin nerde bizimkiler ( burda ker kesimi ilave etmiyorum sadece bu tarz davranan insanları kastediyorum yanlış anlaşılmasın)
adamlar tabi evlerine ayakkabı ile girerler yolda bu tarz pislik bulmam münkün olmuyorda ha tabiki eve ayakkabı ile dirme taraftarı değilim ama bizim ülkemizde bu tarz temiz bir yol bulmak çok zor
erkek arkadaşım benim yanımda bir kez yaptı bu hatayı.
elimin tersini dudaklarında hissedene kadardı. :44:
nsl hızlı vurduysam kıpkırmızı olmustu ağzının çevresi hiç kıyamam :93:ama ders oldu bidaha hiç tükürmedi :81:ayılığın alemi yok