Yeraltı Edebiyatı

NothingLastsForever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
340
778
Merhabalar,

Kitap okumaya az da olsa geç başlamış, sonra da elinden bırakamamış biri olarak, hangi kitap türlerinden keyif aldığımı artık biliyorum. Bunlardan bir tanesi de Yeraltı Edebiyatı.

İlk okuduğum "Fight Club" ve son okuduğum Türk yazar Hakan Günday'ın "Az" romanından sonra yeraltı edebiyatı olarak adlandırılan tüm hikayelere ve romanlara kendimi teslim etmeye karar verdim. Bu süreçte, (benim gibi) karanlık dünyada sayfaları çevirerek, aydınlığa çıkmaktan keyif alan insanların, nacizane önerilerini ve yeraltı edebiyatı hakkındaki yorumlarını paylaşmak için böyle bir başlık attım.

Sevgiler,

Hakan Günday'ın diğer kitapları ile devam edebilirsiniz. İyi bir başlangıç bu tür için.

Türk Edebiyatında üzerine çok durulmayan bir tür maalesef bu. Belki de nice şahane yazar ve kitapları var keşfedilmemiş. Naçizane benim tavsiyem Emrah Serbes ve Murat Menteş okumanız olur. Oğuz Atay'ı da bu kategoriye dahil edebiliriz teknik olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…