Yer Gök Aşk Fox Tv

dizi işte havva msj attı hamiyete denk geldi bak bak bak bak bak... bende badeyi hiç sevmiyorum ne gıcık kız yaaa.. önceki bölümlerde de ben iş ve aşkı karıştırmam sen merak etme diyordu havvaya gitti ewlendi yusufla bile bile bide sırnaşıyo saftirik.

Havva'nın kaç haftadır o yatakta olması beni dellendirdi izlemeye tahammülüm kalmadı ya. ahhlayıp pufflayıp ağlayarak konuşup o tükürüğünü sesli bir şekilde yutması çıldırtıyor beni sanırsam ayağa kalkana kadarki bölümleri izleyemiycem :1::1::1::1:

benimkide böyle birpsikopatlık işte böyle seslere dayanamıyorum :60::60::60::60::60:

Havva'nın kaç haftadır o yatakta olması beni dellendirdi izlemeye tahammülüm kalmadı ya. ahhlayıp pufflayıp ağlayarak konuşup o tükürüğünü sesli bir şekilde yutması çıldırtıyor beni sanırsam ayağa kalkana kadarki bölümleri izleyemiycem :1::1::1::1:

benimkide böyle birpsikopatlık işte böyle seslere dayanamıyorum :60::60::60::60::60:

hakikaten çok hoşsun arkadaşım gece gece güldürdün beni Rabbim de seni güldürsün tespitlerin çok güzel :))

şu Bade'ye bi rastlarsam saçından tutup estetikli burnunu kırıcam...Rastlama olasılığım fazla dikkat etsin kendine..ben de Kapadokya'da yaşıyorum çünküüü..:52:

havva kalkacaksan kalk artık sende valla gına geldi ha her bölüm yatakta ağlamalar inlemeler ama maşallah cinliğinden hiç taviz vermemişsin yine şeytanlık peşindesin ):):

yeni bölüm fragmanı ben daha yeni gördüm,
ama içime fenalık geldi artık izleme zevkim isteğim kalmadı gerçkten
off herşeyin bu kadar kötü gitmesi mi gerekir yaaa
hamiyet ne ders eo oluyor yusuf salağa annesine badeye inanıyo
münevver akıllısı hala annesinin nasıl biri olduğunu bilmiyor
evdeki paşa mıydı neydi o yusufun üvey kardeşi hakkında bişey yok
bu kadar şeyi çekiyorum da
havvanın mesajınıda tesadüf hamiyet okuyor ya o sahneden sonra iyice gerildim
yeter yahuu en azındna yusuf havvanın ölmediğini öğrensin

Ay ben görmedim reklamını
:53::53::53:
Mesajı Yusuf okusa şaşardım zaten.
İlla her dizi uzatacak olayları

Hamiyet mesajı okurken Sulatan teyze görüyo zaten Hamiyet Allah kahretsin seni diyor okuduğunda.Sonra tokat atıyodu Havvaya.Kesin şüphelenir Sultan.Şoför Yılmaza nereye gittiklerini sorar veya takip eder.Bence teyzesi çıkarcak ortaya olayı

Hamiyet mesajı okurken Sulatan teyze görüyo zaten Hamiyet Allah kahretsin seni diyor okuduğunda.Sonra tokat atıyodu Havvaya.Kesin şüphelenir Sultan.Şoför Yılmaza nereye gittiklerini sorar veya takip eder.Bence teyzesi çıkarcak ortaya olayı

zaten Sultan dan başka akıllı adam yok dizide...:37:

herkez entrika peşinde hamiyet babası oyunlar çeviriyo cüneyt havvaya yusufu kötülüyo havva ölümlerden döndü ama oda şeytanlık peşinde hala neler olduğunu öğrenmeye çalışıyo:37::37: öyle ağır hastalıktan uyansam numara çevirmek hiç aklıma gelmezdi sanırım:37::37:

Ben Münevverede artik gicik oluyorum ya :26: konu$ma $ekli çok gicik zorla konu$uyor agzini gere gere konu$uyor ve Bade'nin babasiyla a$k ya$icak ya iyice gicik oluyorum :19: Bade'den de gicik kaptim :52: '' Yusuf benim kocam'' ''ben ona a$igim'' yok o benim kocam kocamda kocam hey allahim ya giciklar yaaa :41: çok gicik oldum yaneeee :37:

53.bölüm havva çakılmış bir halde aynı yatakta yatan bade ve yusufa bakarken çarız içi yanmaktadadır.ne içeri girebilir ne dönüp gidebilir gözleri dolmuştur yaşadığı acıdan yavaşca eli bogazına ghider nefesa alamıyor gibidironun hareketleriyle aynı anda badede döner ytakta havva bir an kıpırtısız kalır gözünü badeden ayıramaz bade uyurken yatakta döner ve yusufun gögsüne sokulur yusufta gayriihtiyari u temasla hiç gözünü açmadan kolunu açar ve badeyi sarar kollarının arasına havvanın bittiği andır .gözlerinden yaşlar akarak nefesi kesilerek badeyi sarmış yusufa bakakalır,hvvanın acıdan kıskançlıktan öfkeden gözlerinden sizim gibi akan yaşlardan geçeriz. alıntıdır

Ben Münevverede artik gicik oluyorum ya :26: konu$ma $ekli çok gicik zorla konu$uyor agzini gere gere konu$uyor ve Bade'nin babasiyla a$k ya$icak ya iyice gicik oluyorum :19: Bade'den de gicik kaptim :52: '' Yusuf benim kocam'' ''ben ona a$igim'' yok o benim kocam kocamda kocam hey allahim ya giciklar yaaa :41: çok gicik oldum yaneeee :37:

:60:Evet ya bir kocamdır tutturmuş anladık yani kaç bölümdür:60:

çok merak ediyorum havva ayağa kalkınca ne olucak hamiyet nasıl gizliycek acaba:97::97::97::97::97:

bade ve munevver harbiden de cok gicik,,,,
bence ileriki bolumlerde YILMAZ havva ya asik olcekkk icimden bir ses oyle diorr

Son düzenleme:
neeee münevver badenin babasıyla mı aşk yaşıccak mış yok artık ya çüşü yani:53:

Back
X