Yer Gök Aşk Fox Tv

ben tam izleyemedim yarın finalim var ders çalıştım. Kim öldü noldu tam olarak arkadaşlar anlamadım bişey ya.:17:

ALLAHIM bu foxun sezon finallerinde bi anormallik var...
göz göre göre adami delik desik etti cüneyt,
biride cikip durdurmadi.
cok sacma bi sahneydi :S

ve ayrica badeyi gelmis gecmis tüm dizi tarihinin en rüküs gelini ilan ediyorum
bide güzel olmus muyum diye sormaz mi.
göz var nizam var, nasil böyle giydirebilmisler bu kizi ya :26:

havvanı yaptıkları yennir yutulur şeylermiydi...oda unutmadı ama erkek daha ketum olurr...
başka birisi olsa saçlarından tutar sürüm sürüm süründürürdü...havva ne saçmalıklar yaptı hapse girmesi bile gerekirdii resmi evrakla oynaı insanların ekmeğiyle oynadı iftira attı....

yusuf az bile yaptı bekleyip affedip havva ilemi evleecekti...

bade havva dan 4849024*2402*4*24 kat daha mantıklı bir seçimm...

cüneyt te saçma sapan bir adam herkesin maşası sarmış ağzına bir aşk masalıı sanane yusuf onu istemiyorsa havvanın yaptıkalrını bilmiyor sanki burda suçlu yusuf deillkii havva yaptığı düzenbazlıkalrın cezasını çekiyorr....çekmelidee....aşk gelip geçer krakterr kalırrr...

bırakın allah aşkına yusuf masummu peki toprağın kendisini sevdiğini biliyodu bunu bilmemezlikten geldi kardeşleri birbirine düşürdü bade ilk geldiğinde marketteki cilveleşmeler neydi öyle havvadan çok onun etrafındaydı unutmam at binmeye gittiklerinde bindi ata badeyle önden gidiyolar havvada arkalarından bakakalmıştı:53: böyle
havvanın hataları var ama yusuf dahil hamiyet ailesi kızı sırf fakir diye adam yerine koymuyodu oda kendini farkettirmek için bu yollara başvurdu yusufa aşık olunca yaptıklarından zaten pişman oldu vicdanı sızlıyodu hatalarını düzeltmek için uğraşıyodu
canından geçecek kadar seviyo işte herkes hata yapar mesele düzelebilmek için uğraşmak bide o sinsi bade sütten çıkma zati yusufa olmaz evlenemem diyip lavaboda sırıtıyodu gözü hep yusuftaydı sinsi yılan

Kizlar badenin gelinligi neydi oyle:1:Acaba hamiyet hanimin gelinligini mi giydi
Bu arada bu kadar olayli bi sezon finali beklemiyordum,

Havva'yı affetmemesi normaldir.
Ama Bade'yle iki günde evlenmesi de gerekmiyordu !
Yer Gök Aşk bu mu?
Senin yere göğe sığmayan aşkın bu mu?
Teselli için başka kızla evlendi.İşte karaktersizliği !

Bade de kendisini sevmediğini adı gibi bildiği bir adamla evlendi.
Silah kendine dönünce nasıl da tırstı.

Cüneyt adam gibi adammış meğer.
Aşk budur !
Aşk sevdiğinin kendisiyle olmasını istemek değil,mutlu olmasını istemektir..Cüneyt'in aşkıdır yere göğe sığamayan.
Ama Yusuf gibi biri için de değmezdi katil olmak !

yusuf için değil havva için katil oldu adam
aahh cüneyt ya bir kez daha taktir ettim seni
herşeyin iyi hoşta, o mosmor dudaklarına bir çare bulsan daha da iyi olacak sankim :61:

en azından lale devrinin finalinden daha heyecanlıydııı
cumartes gecesi tam bir hayal kırıklığına uğradım ben yaaaa

neyse havva da olmaz yusuf da
ama şu cüneytin ateş etti sahnelerde herkes baka kaldı çok normalmiş gibi hey allahım:27:

ay ne finaldi bu boyle cuneyt adam gibi adammıs yoksa yusuf gib hemen unuttu havvayı badede megerse dunden razıymıs acıdım havvaya bukadar tas kalpli olunmazya cok hatalar vardı havalı havalı giynen bade nasıl o gelinligi giydi anlamadım havvada duvara carptı arabayı ama kalbi duracak kadar hızlı carpmadı cok sacma bir sahneydi yusufa 3kursun sıkıldı hepsıde baka kaldı hamiyet simd gorsun hanyayı konyayı mahv etti herkesi mehmetin badeyi havvanında yusufu sevdigini bile bile ustelik ogluda seviyordu havvayı yusufa iyi oldu:63:

Havva bence sadece cuneytle nısan takmak konusunda cok hatalıydı.
hepsını yusufu sevdıgı ıcın yaptı elınde olsa herseyı duzeltmek ıcın mucadele ederdı.
ama tabı bu onu haklı cıkarmaz.

he goruntu olarak badeyle daha cok yakısıyorlar bence ama ask var ıste.
ayrıca yusuf vurulurken bade kayınpederının arkasına saklandı yuh ya
havva olsa kursunların onune atardı kendını.sahsen ben bekledım kım bögürmeyı bırakıp atılıcak dıye ama nerdeee.
herkes bön bön baktı orda bu arada havvayı da cok rüküş giydiriyorlar be.

yazık ya en üzüldüğüm kişi cüneyt oldu..
yusuf gibi 5 para etmez biri için hapse düşücek..yusufa üzülmedim gebersin..
herkes hata yapar havva da yaptı ama pişman oldu önemli olan bu..
annesinin kuzusu bu yusuf..ne derse yapıo ..hamiyet cadısına da inme insede orda ölse oda..
bade gibi bi insan olamaz heralde pislik herşeyi bile bile evlendi adamla..o gelmeseydi bunlar olmazdı..
belki barışırlardı bile kimbilir..keşke eli değmişken bi tane de ona sıksaydı cüneyt..
birbirini seven iki insanın arasına giren yada aradan çıkmayan tiplere uyuz oluorum ..
sevilmediğini bile bile adamın yanından ayrılmıolar bu ne gurursuzluk yüzsüzlük ya..

ayy ne çok sinirlendim ya :))

sezon finali süperdi.havva arabayı yavaş çarpmadı kızlar o sahneyi bilerek ağır çekimde verdiler.cüneyt yusufa çok güzel ders verdi.ikisi de ölmez bakalım neler olacak yeni sezonda havva artık yusufun yüzüne bakmaz ne kadar çok sevsede gururundan,yusuf çok pişman olacak geri dönmek isteyecek, bade salak salak ağlayacak vs. şimdilk tahminlerim bunlar benim.

O ne finaldi kızlar yaa...
Tamam Havva intihar edecek diyodum ama herhalde düğünde kıyamet kopar o silahla kendini çeker vurur diyodum ama böylesi daha ağır bir ceza oldu Yusuf için, vicdanı sızlar anlar belki.
Evet hep söylüyorum Havva çok masum değil ama sonrasında nasıl bin pişman olduğu belli, Yusuf'u nasıl sevdiği de...İki günde silinip atılmamalıydı. Yusuf'un aşkından şüphe etmemek elde değil.
Cüneyt nasıl da seviyo HAvva'yı ve Havva'nın mutluluğu için ondan vazgeçmişti bile. Şimdi ona yazık oldu, hapse girerse yine değişir mi duyguları merak ediyorum.Yine de Havva'nın mutluluğunu düşünür o.
Ayrıca Bade'nin o hali neydi yaaa...Sen her bölüm şık şıkırdım süslen, en önemli gününde yılın rüküşü ol.Ne nostaljik gelinlikler var illa annesinin gelinliği olcaksa başka bi şey bulunablirdi, en azından saçı duvağı komik olmaktan çıkarılabilirdi. Bu dizidekiler ne zaman güzel giyinecek merak ediyorum. Havva'nın tarzı bu ama o tarzda pek ala giydirebilirler kızı.
Bade demişken hastedeki aynaya bakıp o gülüşü onun hakkında da bir şeyi anlattı sanki. Dünden razıydı.
Ben asıl hastanede kim önce toparlanıcak kim önce diğerini soracak, görmek istiycek merak ediyorum ve bunu yapan Yusuf olmalı diyorum.

anlaşılan yeni sezonun ilk bölümleri için tüm ekip bizim hastanede toplanıcak..size tüyoları veriririm kızlar..:32:

En güzel sezon finalini Yer Gök Aşk yaptı bu sene. Ben Toprak Lale Devrine gecince iki diziyi birden seyretmeye başladım. Çok güzeldi Yusuf'a iyi oldu. Gerci Havva'nın neler yaptığını pek bilmiyorum ama cok seviyor belli.

Bence birinden biri ölecek,yaa işte ikisininde sonunu Hamiyet Hanım hazırladı müstehaktır ona Badede nasıl yalvarıyodu ama bu arada Cüneytede helal

yer gök aşkın yönetmeni Kemal uzun diziden ayrılmış
lale devrine geçmiş sanırım (yanlız ne kadar doğru bir haber bilmiyorum)
allahım bu iki dizide ne var anlamıyorum yönetmenleri terk ediyor bu iki diziyi :33:
lale devrinin yönetmenide gitti sezon finalinden sonra :)

iki dizininde 3. yönetmenleri umarım hayırlı uğurlu olur :27::27::27:

Son düzenleme:
Yer Gök Aşk'a Sürpriz Oyuncu

Başrollerini Murat Ünalmış ile mayıs ayında evlendiği Birce Akalay'ın paylaştığı Avşar Film imzalı dizinin yeni bölümlerinde Emir Benderlioğlu da rol alacak.

"Dedektif Biraderler", "Kavak Yelleri" ve son olarak "Keskin Bıçak" dizilerindeki başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Benderlioğlu, dizinin ikinci jönü olacak. Yönetmen koltuğunda Kemal Uzun'un oturduğu projenin yapımcısı Şükrü Avşar, Kapadokya'nın büyülü ortamında çekilen dizinin kadrosuna başka oyuncuların da katılacağını açıkladı.

Son düzenleme:
Back
X