YEPYENiLER EKLENDi/satılmıştır..

Miss claire marka xl beden (38-40-42 uyumlu ) göğüs kismi styen tarzi dantelli slip body fusya rengi internet satis fiyati 89.90 ben mağazadan 70 e aldim fiyat vermiyorum tekliflere acigim sadece kutusu yok hic kullanilmadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1402314265593.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $1402314279996.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 42
Buda beyazinin görüntüsü model anlasilsin diye bu resmi ekledim

Eklentiler

• $1402321071956.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 43
Hanimlarr kandiliniz mubarekkk olsunn Rabbim bütün dualarinizi kabul etsin innsssalllaahh.:))

Sayfa 11-12 gunceldir 2 alana 1 bedava kampanyası devam ediyor ne alirsan 5-10-15-20 TL buyrun

5 cm ile kaçırdım..... muhtemelen küçük gelecektir...

iyi satışlar dilerim canım.

Teşekkürler canm arkasi lastikli aslında olur ama dunde bi bayan sordu bu elbise için ondan hbr bekliyorum almazsa istersen detaylı bilgilendiririm

Teşekkürler canm arkasi lastikli aslında olur ama dunde bi bayan sordu bu elbise için ondan hbr bekliyorum almazsa istersen detaylı bilgilendiririm

arkası lastikli ise olabilir bak...

soran arkadaştan cevap gelmezse, yazarsınız bana

Evet bayanlar yarin kargo günüdür alin bitsin artik sayfa 11-12 fiyatlar dibe vurdu:))

L beden elbise 40-42 hatta 44 bedene uyumlu hic kullanilmadi sifirdan farksiz yaz için bu firsat kacmazz

Eklentiler

• $1402653272446.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $1402653286517.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 38

Gömlekler çok şıkmış elinde kalan yok sanırım

ödemeyi yaptım canım işlem gerçekleşti yazdı ama eft olduğu için geçtimi yarınmı geçer bilemedim bana bir haber verirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…