• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Yepyeni salıncak...50tl

merhaba maalesef elimde bambu beşik yok hamile misiniz çocuğunuz doğdu mu bilemiyorum ama elimde kız kıyafetleri ve sıfır gibi hamile kıyafetleri mevcut ilgilenirseniz sorabilirsiniz teşekkürler

merhaba maalesef elimde bambu beşik yok hamile misiniz çocuğunuz doğdu mu bilemiyorum ama elimde kız kıyafetleri ve sıfır gibi hamile kıyafetleri mevcut ilgilenirseniz sorabilirsiniz teşekkürler

hamileyim evet 4 aylık. henüz bebek kıyafeti almaya başlamadım.bekliycem bir süre. şuan aklımdaki tek şey bambu beşik:) ilginize teşekkrüler

ben teşekkür ederim, Allah sağlıkla elinize almayı nasip etsin,olaki ilanlarda görürsem hemen özelinizden bilgilendiririm sizi :)

hasır sepet için mothercare ahşap ayak var bende 75 TL ye almıştım satabilirim uygun fiyata.

yani sadece ayaklarımı var hasır beşikle birliktemi var anlamadım:)hasır beşik tenteli ve sallanabilrse ve bir de resim görebilirsem elbette düşünürüm. istediğim tarz giydirmeli filan.teşekkürler

merhaba ptt de de mesafe farketmiyor fiyatı kargoyu düşündüm diye fiyatı düşük tuttum sıfırları 140-150 civarı
kargo 25 ten fazla tutmaz 75 e gelir, fiyat makul düşünün isterseniz teşekkürler

Back