Yepyeni doğan bir güneşimiz varrrrrr !! DeryaW hürgeneral oluyor..

Derya'cım sayende bende ilk depükleme merasimine katılmış oldum.:1:
:16:ÇoOoOoOoOoOoOok mutlu oldum:16:
Bu son ayrılığınız olsun inşallah,elleriniz ve yürekleriniz hep kenetli olsun birbirine.
Ne söylenilebilir ki başka..
Bu süreç boyunca sizleri gördük sizlerin şafaklarıyla avunduk sizin doğan güneşiniz yine bizim de umudumuz.
Bende çok duygulandım:31:
Misafir olarak görürüz artık seni de topiklerde:42:
:nazar::nazar::nazar:
çok sağol canım benim, umudunu kaybetme sen de, senin de az kaldı, kavuşacaksınız yakında.... :34:

hadi gözün aydın deryacım geçmiş olsun kurtuldunuz yepyeni günlerde birlikte elele olursunuz hep her şey gönlünüzce olur inşallah çok sevindim adına cidden böyle depükleri görünce bize de moral oluyor yani demek ki bitiyormuş yahuuu

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
sağol canım yaa, elbet bitiyor, hatta insan bittiğine de inanamıyor :9:
Darısı tez vakitte başınıza :34:

Deryacım gözün aydın inş. Allh'ım size bida böyle bi ayrılık yaşatmaz.Yazılanların hepsini okudum ve okurken kendme engel olamayıp ağladım sanki güneş bizim için doğuyomuş gbi hissettm.Çookkk mutlu olun bida hiç ayrılmayın ve şimdiden Allh bi yastıkta kocatsın sizi:1:

ayyy canımmm yaa kıyamam :16: ben de nice tepüklerde ağlamışımdır.. hakkaten insan öyle hissediyor...
Aminnn tatlımm çok sağolasın :34:

ahh ne güzel demişsinn inşallah canım inşallahh defedilmek hiç bukadar kulağıma hoş gelmemişti.inşallah sizler gibi güzel insanların depüklemeleriyle uğurlanmak nasibimiz olur..darısı başımızaa inşallahh ................ yolun çok başındaki yarenler adına tekrardann gözün aydın olsunnn
çok sağol tatlım, daha güzel depüklenmeler sizlerin olsun canım :34:
Allah tez zamanda sizleri de askerlerinize kavuştursun inşallahhhh :16:

deroşummmmmmmmmmmm :52::52::52::52::52::52::52::52: inanmıyorummmm ne çabuk geldi depük gecen yaaa :52::52::52::52::52:
gözün aydın bitanemm Allahh bi daha ayrılık yaşatmasın inşallaaahhh:52::52::52::52: hadi bakalımmm haberleri kavuşma anını herşeyi bekliyoruz ona göre gidip gell öptüm bacımm bol şans :54::54:
ceydoşuuuuummmm :16:
Allah hiç birimizi bir daha ayırmasın sevdiklerinden :16: Ayrılık çok zor:50:
walla kavuşma anımız çok heyecanlıydı, sonra ikimiz de bi afalladık, sanki hiç bitmemiş gibi, sanki akşam olacak kışlaya geri dönecek gibi... istanbul'da 2 gün gezdik yorulduk. memlekete döndük, hala daha inanamıyoruz, sanki gidecekmiş gibi geliyor...
Ahh ahh akşam olsa da görsem aşkımı :69:

Darısı başına ceydoşum :34:

Back