Yepyeni doğan bir güneşimiz varrrrrr !! DeryaW hürgeneral oluyor..

Derya, Gözünaydınnnn.. Hayırlı olsun.. çok sevindimmm...
Sevdiceğine kavuşma zamanıııı...
Tek ayrılığınız sadece bu olsun.. Bundan sonra elleriniz yürekleriniz birbirinden hiç ayrılmasın.
Çok ama çok mutlu ol.

Darısı bizim başımızaaa...

Sağol Esracım :16:
Hiç bırakmayacağım aşkımın ellerini.. onu dizimin dibinden ayırmıcam :9:
Darısı sizin de başınıza inşallah :34:

sağol zeynom canım arkadaşım benim, nihayet hürgenerallik rütbesini alıyorum :52:
İnşallah son ayrılığımız olur kuzum
Darısı sizin başınıza zeynom , tez vakitte :16:

ahahahaa şölee totoşa doğru alayımm lütfeenn :60: :60:

Aminnn kuzummm aminnnn :16::16::16:

Hhahahaa senn hedeff ver ben 12 dennn deperimmmm itinaa ilee :27::27::27::27::27: :52::52::52::52:

gözün aydınnnn deryacımm ya kendim kadar seviniyor ve duygulanıyorum ne tuaf:5:.RABBİM bizede böyle defedilmeyi nasip etsin tez zamanda..

gözün aydınnnn deryacımm ya kendim kadar seviniyor ve duygulanıyorum ne tuaf:5:.RABBİM bizede böyle defedilmeyi nasip etsin tez zamanda..
sağolasın tatlım, burada çok güzel dostluklar kazandım, ben de onların mutlu gününde sevindim kendi günümmüş gibi, bugün de o dostlarım benimle birlikte.. yarın öbür gün sizinkilerde hep birlikte sevinç mesajları yazacağız, kutlamalar yapacağız inşallah...
Sizin depüğünüzde görüşmek üzere :9:

depugunu acmak bana kismet olmadi :-( bunun icin uzgunum burckankamm
bugun en guzel gunlerinden biri..
ne mutlu size 15 aylik sureci guzellikle sonlandiranlardan oldunuz.. tebrik ederim canimm
bu surecte birbirimizi hic tanimadan burda destek olduk birbirimize..
iyi ki varsin seviorum seni..
Rabbim baska ayriliklar yasatmasin bundan sonra hep mutlu olun..
guzel gunler baslasin artik sizin icin..
guzel haberlerini paylastigin anlara tanik olalim :-)

SONSUZ MUTLULUKLAR..

:46::46::46::46::46::46::46::46:
:46::46::46::46::46::46::46:
:46::46::46::46::46::46:
:46::46::46::46::46:
:46::46::46::46:
:46::46::46:
:46::46:
:46:

Son düzenleme:
depugunu acmak bana kismet olmadi :-( bunun icin uzgunum burckankamm
bugun en guzel gunlerinden biri..
ne mutlu size 15 aylik sureci guzellikle sonlandiranlardan oldunuz.. tebrik ederim canimm
bu surecte birbirimizi hic tanimadan burda destek olduk birbirimize..
iyi ki varsin seviorum seni..
Rabbim baska ayriliklar yasatmasin bundan sonra hep mutlu olun..
guzel gunler basasin artik sizin icin..
guzel haberlerini paylastigin anlara tanik olalim :-)

SONSUZ MUTLULUKLAR..

:46::46::46::46::46::46::46::46:
:46::46::46::46::46::46::46:
:46::46::46::46::46::46:
:46::46::46::46::46:
:46::46::46::46:
:46::46::46:
:46::46:
:46:
canım burçkankammm benim, ben de ayfer nerede kaldı yaa diyordum :16:
ecmcim elini çabuk tuttu, açtı topiğimi, elleri dert görmesin :54:
sen de benim en eski dostlarımdansın, kötü günlerimde hep yanımdaydın, iyi günümde de bak yanımdasın, ben de çok seviyorum seni :16:
İyi ki varsın canım arkadaşım :69:
inşallah hepimiz güzel haberlerimiz de burada paylaşmaya devam edeceğiz :123::emir_bebek::9::16:

Bugün mutluluğumu benimle paylaşan bütün dostlarıma çok teşekkür ederim... :16:
İyi ki kk' ya geldim, iyi ki sizleri tanıdım :69:

Yarın güneş benim için doğacak :52:

Pazartesi görüşmek üzere kızlarrr :54:

Eki Görüntüle 412563

canım burçkankammm benim, ben de ayfer nerede kaldı yaa diyordum :16:
ecmcim elini çabuk tuttu, açtı topiğimi, elleri dert görmesin :54:
sen de benim en eski dostlarımdansın, kötü günlerimde hep yanımdaydın, iyi günümde de bak yanımdasın, ben de çok seviyorum seni :16:
İyi ki varsın canım arkadaşım :69:
inşallah hepimiz güzel haberlerimiz de burada paylaşmaya devam edeceğiz :123::emir_bebek::9::16:

aynen kuzum :-)
cok garip duygular yasatio insana bu 15 ay
3 ay oldu biz kavusali simdi arkama baktigimda sanki hic 15 ay ondan uzak kaldigimi hatirlamiorum bile.. sanki hic gitmedi falan :-)

Derya'cım sayende bende ilk depükleme merasimine katılmış oldum.:1:
:16:ÇoOoOoOoOoOoOok mutlu oldum:16:
Bu son ayrılığınız olsun inşallah,elleriniz ve yürekleriniz hep kenetli olsun birbirine.
Ne söylenilebilir ki başka..
Bu süreç boyunca sizleri gördük sizlerin şafaklarıyla avunduk sizin doğan güneşiniz yine bizim de umudumuz.
Bende çok duygulandım:31:
Misafir olarak görürüz artık seni de topiklerde:42:
:nazar::nazar::nazar:

hadi gözün aydın deryacım geçmiş olsun kurtuldunuz yepyeni günlerde birlikte elele olursunuz hep her şey gönlünüzce olur inşallah çok sevindim adına cidden böyle depükleri görünce bize de moral oluyor yani demek ki bitiyormuş yahuuu

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Deryacım gözün aydın inş. Allh'ım size bida böyle bi ayrılık yaşatmaz.Yazılanların hepsini okudum ve okurken kendme engel olamayıp ağladım sanki güneş bizim için doğuyomuş gbi hissettm.Çookkk mutlu olun bida hiç ayrılmayın ve şimdiden Allh bi yastıkta kocatsın sizi:1:

sağolasın tatlım, burada çok güzel dostluklar kazandım, ben de onların mutlu gününde sevindim kendi günümmüş gibi, bugün de o dostlarım benimle birlikte.. yarın öbür gün sizinkilerde hep birlikte sevinç mesajları yazacağız, kutlamalar yapacağız inşallah...
Sizin depüğünüzde görüşmek üzere :9:

ahh ne güzel demişsinn inşallah canım inşallahh defedilmek hiç bukadar kulağıma hoş gelmemişti.inşallah sizler gibi güzel insanların depüklemeleriyle uğurlanmak nasibimiz olur..darısı başımızaa inşallahh ................ yolun çok başındaki yarenler adına tekrardann gözün aydın olsunnn

deroşummmmmmmmmmmm :52::52::52::52::52::52::52::52: inanmıyorummmm ne çabuk geldi depük gecen yaaa :52::52::52::52::52:
gözün aydın bitanemm Allahh bi daha ayrılık yaşatmasın inşallaaahhh:52::52::52::52: hadi bakalımmm haberleri kavuşma anını herşeyi bekliyoruz ona göre gidip gell öptüm bacımm bol şans :54::54:

Back