Koskoca bir 460 daha bitti.
Beraber ağladık beraber güldük sonunda beklenen güne geldikk
Canım arkadaşımmm hürgeneral oluyor artıkkk.Gözün aydın canımm benimmm
Haydi bakalımm eniştenin kollarınaa
Eki Görüntüle 411903
eceeeemmmmmm canımmm benim yaaa, inanki şimdi anladım teskere aldığımızı.. şu ana kadar salak gibi dolaşıyordum..Koskoca bir 460 daha bitti.
Beraber ağladık beraber güldük sonunda beklenen güne geldikk
Canım arkadaşımmm hürgeneral oluyor artıkkk.Gözün aydın canımm benimmm
Haydi bakalımm eniştenin kollarınaa
Eki Görüntüle 411903
sağol canım yaaa, darısı sana ve tüm bekleyenlere inşallah, Allah hepinizi sağ salim ve tez zamanda kavuştursun inşallahhhhSüper süper süper böyle mutlu habere can kurban, Allah bir daha ayırmasın, darısı şafak bekleyenlerin başına.....
eceeeemmmmmm canımmm benim yaaa, inanki şimdi anladım teskere aldığımızı.. şu ana kadar salak gibi dolaşıyordum..
inan beni çok mutlu ettin, çok sağol tatlım, iyi ki varsın
askerliğin başından beri hep vardın, hep yanımdaydın hep destek oldun...
Herşey için çok ama çok teşekür ederim...
esracımmm canım benim, ilk depüğümü senden yedim ve kendime geldim zatenDeryacım,
Rabbim Bir Ömür Boyunca Ayrılık Yüzü Göstermesin.
Tatlı Huzurlu Mutlu Mesut Bir Ale Hayatınız Olsun..
Bundan Sonraki Hayatındaki Düğün, Çocuk Gibi Gelişme Haberlerini 4 Gözle Bekleyeceğiz..
Bizleri Unutma Sakın
.
evet tatlım sen de benim kk daki ilk arkadaşlarımdansın, yerin o kadar ayrı ki...Tatlım bundan sonra hep çok mutlu ol inşallah bütün kötü günler geride kaldı artık.
Artık sıra kınada,düğündeee
Sende iyi ki varsın,ilk arkadaşlarımdansın yerin çok ayrı deryacımm
Beraber başladık beraber bitirdik askerliği.
evet tatlım sen de benim kk daki ilk arkadaşlarımdansın, yerin o kadar ayrı ki...
kınaya 128 gün kalmış bu arada
evet evet darısı size artık kuzummm
Maşallah maşallahhhhhhhhhgelin olmuş gidiyorsunnnnn deryaa
Darısı bizlere artıkk
hahahah hadi depükle bakalım tubişimmm
hahahah hadi depükle bakalım tubişimmmçok sağol canım, sırada siz varsınız artık
hahaha alttakilere koptumm yaaa , şuan ben de onlar gibi dansetmek istiyoruuummmmEvet şimdi sıra danstaaaaaa
tabiki tatlım, pc' yi açtığım sürece hepinizin tepiğine geleceğimBenim depügümede buyur gel şekerim bak beklerim
hahaha alttakilere koptumm yaaa , şuan ben de onlar gibi dansetmek istiyoruuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?