küçük şehir evet. büyük şehirden bunaldığım için de şuan çok cazip görünüyor banaAy valla eğer küçük şehirse hiççç düşünmeden kaçardım ben.
Bence böyle ekşın daha güzel oluyor. Planlayınca çok fazla teferruat oluyor ve vazgeçiliyor.
Tedbil-i mekanda ferahlık vardır .
Milli piyango da oynamalısın benceküçük şehir evet. büyük şehirden bunaldığım için de şuan çok cazip görünüyor bana
hayatımın tüm şans haklarını burada harcadığımı düşünüyorumMilli piyango da oynamalısın bencehem nişanlın , hem sen birlikte gidiyorsunuz. Ohh ne güzel valla
Ben bir kere böyle bi hayale kapıldımhayatımın tüm şans haklarını burada harcadığımı düşünüyorum
teşekkür ederim :)maşallah demeye geldim, çok şanslısınız
evet alıştığınız düzenden çıkmak göz korkutucudur muhakkak ama şöyle düşünün nişanlınız da sizinle olacak yalnız değilsiniz
istanbuldan tekirdağa :)Çoğu insanın yapmak istediği ama ya fırsat bulamadığı yada cesaret edemediği için gerçekleştiremediği şeyi yapıyorsunuz.
Zaten bir şeylerden memnun değilmişsiniz ki bir arayışa girmişsiniz. En kötü ne olabilir diye düşünürsek, bir süre dener memnun kalmazsanız geri dönersiniz, denedim dersiniz.
Asıl yapmazsanız hep "acaba" nız olur.
Çocuklarımın okulları ve iş durumumuz izin verse keşke bende büyük şehir keşmekeşinden çıkıp daha sakin bir yerde yeni bir hayat kurabilsem.
Bu arada nereden nereye gideceksiniz, küçük bir tatil kasabasıdır inşallah.
Çok yakın mesafeler özlerseniz gezmeye gelirsiniz arada.istanbuldan tekirdağa :)
Ne güzel yeni bi ortam yeni arkadaşlıklar vs. Olumlu olur herşeymerhabalar; uzun süredir şikayetçi olduğum işimden ve yaşadığım şehirden uzaklaşma fırsatı buldum,değerlendirmek için umutsuz da olsam görüşmeye gittim ve hiç beklemediğim şekilde olumlu dönüş aldım. 1 ay içinde bu şehirden taşınmam gerekiyor, işimden istifa ettim. yeni bir eve taşınmak yeni bir iş yeni bir şehir yani yepyeni bir hayat birden beni korkutmaya başladı, konfor alanımdan çıkmak biraz zorluyor sanırım. işin ilginç tarafı aynı bölgeden nişanlım da iş teklifi aldı ve birlikte gideceğiz. onunla sıfırdan bir hayat kurma fikri çok güzel ama hep bir pürüz çıkarsa diye tedirginim. böyle tecrübeler yaşayanlar var mı aranızda ? mutlu olmadığım düzenimi değiştirme cesaretimin olduğunu görmek hoşuma gitti, uzun süredir istediğim işe girmem de cabası sadece bu kadar ani beklemiyordum bu planlarım hep 3-4 sene sonrası içindi bi ara yaparız şeklindeydi görünene göre de öyle olsaydı hiç olmayackmış düşündükçe vazgeçesim geliyor üşengeçlikten :) acaba çok ani ve yanlış bir karar mı veriyoruz diye düşünüyorum. sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
merkezi değil.Tekirdağ’ın neresi canım merkez mi
Daha önce Tekirdağ’da 1.5 sene yaşadığım için sordum canım ben pek sevmemiştim ama ben kapaklı Çerkezköy bölgesindeydimmerkezi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?