YEPESKİ - Vintage , Marka, Ucuz, Ayakkabı, Trençkot, Çizme, Elbise

Nseral

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
85
17
98
Merhaba dolabımda bir çok giymediğim marka kıyafet olduğunu fark ettim. Hepsi yeni gibi çünkü sadece 1 kez giyilim dolaba kaldırılmış.

Hatta bu kıyafetleri fb de bir sayfa yaratarakta tanıtmaya çalıştım. ilgilinizi çekerse diye burada da paylaşmak istedim.

Hımmm fotoğrafları yükleyemeidm URLden yüklemek istemiyorum ki

Konunuz içeriğinden dolayı ilgili bölüme taşınmıştır.Bilginize.(Bu arada url den yüklemek istemiyorsanız dosya yükle seçeneğinden yükleyebilirsiniz fotoğraflarınızı )

Canim google play store dan photo editoru indir onda bicimlendir fotograflari oyle yukle yuklenmez yoksa.

Ekleye bildiklerim bunlar daha niceleri var umarım detaylı görebiliyorsunuzdur. Sevgiler.

Eklentiler

• vakko2.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 287
  • furla çanta 1.jpg
    21,8 KB · Görüntüleme: 395
  • Ann Taylor Abiye Ceket.JPG
    275,5 KB · Görüntüleme: 288
  • Ann Taylor Etek.JPG
    251 KB · Görüntüleme: 292
  • Elle Ayakkabı.JPG
    248,4 KB · Görüntüleme: 313
  • BCB Girls Çizme.JPG
    251,9 KB · Görüntüleme: 491
  • Topshop ceket.JPG
    136,9 KB · Görüntüleme: 293
  • Colin Stuart Dore Şal Desenli Abiye.JPG
    125,8 KB · Görüntüleme: 295
Fotoğrafları yükleyip detay için link vermemde bir sorun var mı? Bu konuda yardımcı olabilir misniz..İlgili kıyafeti daha detaylı gösterebilmek namına ..

Markasi nedir? Topuklu mu? Varsa ve mumkunse başka fotolarina bakabilir miyim?
Markası BCB Girls, vaktinde 980 tl ye almıştım. Fotoğraflarını ekliyorum. Topuklu 10 cm bir topuğu var ve kendinden boğumlu.

Eklentiler

• DSCN1482.JPG
    255 KB · Görüntüleme: 188
  • DSCN1483.JPG
    253 KB · Görüntüleme: 195
  • DSCN1484.JPG
    259,2 KB · Görüntüleme: 193
  • DSCN1481.JPG
    256,3 KB · Görüntüleme: 192
Son düzenleme:
="ovestin, post: 37138654, member: 420916"]Markası BCB Girls, vaktinde 980 tl ye almıştım. Fotoğraflarını ekliyorum. Topuklu 10 cm bir topuğu var ve kendinden boğumlu.[/QUOTE]
Topugu benim için fazla yuksek

Markası BCB Girls, vaktinde 980 tl ye almıştım. Fotoğraflarını ekliyorum. Topuklu 10 cm bir topuğu var ve kendinden boğumlu.

çizme ve deri ceketlerinizi beğendim ama beden uymadı çizmenin de toğuğu yükserk hayırlı satışlar hoş geldiniz bu arada

çizme ve deri ceketlerinizi beğendim ama beden uymadı çizmenin de toğuğu yükserk hayırlı satışlar hoş geldiniz bu arada
sağlık olsun umarım bedeninize ve beklentinize uygun bir şeyler paylaşabilirim.. Teşekkür ederim. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…