- 23 Ekim 2012
- 85
- 17
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımmm fotoğrafları yükleyemeidm URLden yüklemek istemiyorum kiMerhaba dolabımda bir çok giymediğim marka kıyafet olduğunu fark ettim. Hepsi yeni gibi çünkü sadece 1 kez giyilim dolaba kaldırılmış.
Hatta bu kıyafetleri fb de bir sayfa yaratarakta tanıtmaya çalıştım. ilgilinizi çekerse diye burada da paylaşmak istedim.
ovvv teşekkür ederim..
Pardon heyecan oldum.. Merhaba demeyi bile ihmal ettim.Pardon... İsterseniz bir kaç fotoğrafınıda ekleyebilirm. Deri ceket 36 beden (s) yarı mattır. 45 TLSelam
deri ceket kaç beden? ve fiyatı nedir?
Merhaba Minikuss, çizme 37 numara iki kere kullanıp kaldırmışım..İsterseniz başka fotoğraflarda ekleyebilim.Çizme kaç numara?
Merhaba Minikuss, çizme 37 numara iki kere kullanıp kaldırmışım..İsterseniz başka fotoğraflarda ekleyebilim.
Markası BCB Girls, vaktinde 980 tl ye almıştım. Fotoğraflarını ekliyorum. Topuklu 10 cm bir topuğu var ve kendinden boğumlu.Markasi nedir? Topuklu mu? Varsa ve mumkunse başka fotolarina bakabilir miyim?
Merhaba Tugbamemetcan, evet var. düşündüğünüz bir şey varsan ve bende de mevcutsa hemen yüklerim.başka ekleyeceklerin var mı cnm
Rica ederim.Tesekkur ederim
Markası BCB Girls, vaktinde 980 tl ye almıştım. Fotoğraflarını ekliyorum. Topuklu 10 cm bir topuğu var ve kendinden boğumlu.
sağlık olsun umarım bedeninize ve beklentinize uygun bir şeyler paylaşabilirim.. Teşekkür ederim. Sevgilerçizme ve deri ceketlerinizi beğendim ama beden uymadı çizmenin de toğuğu yükserk hayırlı satışlar hoş geldiniz bu arada