Bu adamın özelliği ne ya çok merak ettim. Maaşın çoğunu alan sen, zerre saygı duyulmayan yine sen. Nedir yani olayEv kredisini de araba kredisini de ben veriyorum benim maaşım onunkinden fazla, öğretmenim o asgari ücret alıyor katkım ona göre çok ve evet her kavgada ben yokmuşum gibi davranıyor benim eve hiçbir katkım yokmuş gibi konuşuyor
Ama aramız iyiyken düşüncem o yönde değil diyor
Önce araba satılır paranız elinizdeyken de araç bakılır. Eşiniz haklıMerhaba herkese bugünlerde eşim tutturdu arabayı satacağım diye alalı daha yeni 4 ay oldu arada sıkıntı çıkarıyor tamam ama çocukları okula götürüyorum ben okuluma gidiyorum arabayı hatta sırf bu yüzden aldık
Çocuklarla okul saatimiz arasında 20 dk kadar fark vardı mecburen her defasında ya taksi tutuyordum ya bi komşumdan rica ediyrodum servise vermelerini ya da ben geç kalıyordum velhasılı kelam arabayı o sebeple aldık ben çocukları bırakıyorum okuluma da gayet saatinde yetişiyorum ancak alıcısı çıkmışken eşim satayım diyor
Cesaretim yok yine o yorucu günlere dönmeye bir de araç bulamazsak bu süreç uzayacak falan
Neyse eşim de diyor ki ikisi aynı anda olmaz arabayı satalım paramız elimizde olsun araba bulunca yenisini alırız diyor buarada model de yükseltme derdinde..
Sizce önce araba mı bulunur önce araba mı satılır ?
Çocuklar ikiz ve 6 yaşında yıllarca zaten duraklarda bekledim ben de onlar da bunaldı hep bi koşturmaca arabaya alışınca yenisini bulmadan satması beni kızdırıyor
Haksız mıyım ?
Veriyorum da işte bazen onla yaptığım evlilik hayatımın hatası diyorum bazen de bilmiyorum Evlendikten sonra okuduğum için o nimeti o bana sağlamış gibi davranıyor diye de daha da kötü oluyorum ne kadar konuşursam konuşayım sanki o iyiliği için ona tapmalıymışım gibi hissediyorumAyyyy aşırı aşırı sinir oldum. Valla hoşt aç köpek der koyarım kapıya. Elin parasıyla kendini erkek sanıyor. Siz de ağzının payını veremiyor musunuz kendisi asgari ücret alıp sizi katkısız görürken?
Arabamız kötü parası da kötü yani o bizim için nimetti başka paramız yok krediyi ben çektim daha 4ayı bitti o çekemez nakit de yok bu paraya araba da yokÖnce araba satılır paranız elinizdeyken de araç bakılır. Eşiniz haklı
Körün gözü açılınca ilk kırdığı bastonu olurmuş. Ahh ah keşke gözünüzü açıp koysanız kapıya. Görsün o zaman gününü, karısının parasını çalıp üstüne mal yapmayı izinsiz satmayı. O parayı da üstünüze almazsanız daha da gelip şikayet etmeyin bence.Veriyorum da işte bazen onla yaptığım evlilik hayatımın hatası diyorum bazen de bilmiyorum Evlendikten sonra okuduğum için o nimeti o bana sağlamış gibi davranıyor diye de daha da kötü oluyorum ne kadar konuşursam konuşayım sanki o iyiliği için ona tapmalıymışım gibi hissediyorum
Halbuki ben ne yapar eder okurdum sadece baba evinden kaçışı onla evlenmek de bulduğum için ailemi kendimi suçluyorum keşke baba evinden kaçışı onla evlenmek de bulmasaydım diyorum
Deştikçe daha kötüsü evet…
Çünkü evlendikten sonra okudum ve evet sahibimmiş gibi davranıyorBu adamın özelliği ne ya çok merak ettim. Maaşın çoğunu alan sen, zerre saygı duyulmayan yine sen. Nedir yani olaySen quasimodo, o Brad Pitt mi?
Ayrıntılar gelmeye başladıkça eşinin niye böyle olduğu belli oldu. Tamamen senin eserin. Senin paranla sana zorbalık yapıyor, bir köşeye siniyorsun.
Eşinizin hesabında durmasın bari para. Başka şeyler düşünüyor olabilir. Araba gitti, parada gider, nesine güveneceksin böyle bir eşin ?Arabamız kötü parası da kötü yani o bizim için nimetti başka paramız yok krediyi ben çektim daha 4ayı bitti o çekemez nakit de yok bu paraya araba da yok
Yani alamayacağız bi daha
Yani nedense araba alacağından eminim ama geç alacak diye endişe ediyorum çocuklarla tekrar o hengameyi yaşamak istemiyorumEşinizin hesabında durmasın bari para. Başka şeyler düşünüyor olabilir. Araba gitti, parada gider, nesine güveneceksin böyle bir eşin ?
Yahu sana saygısı yok. Yok sayıyor gözünde zerre ağırlığın yok. Neresi iyi? Bak şimdi arabasız kaldın. Çocukları yine bin türlü zorlukla okula götüreceksin. Bu onun umurunda değil. Kötü olması için daha ne gerekiyor ki? İlla şiddet mi olması lazım? Bu yaptığı da psikolojik şiddet değil mi...Çünkü evlendikten sonra okudum ve evet sahibimmiş gibi davranıyor
Babama da anneme de hakkımı helal etmeyeceğim o yangın evden çıkmak için bu adamla evlendim
İyiyken seviyorum diyorum iyi adam diyorum ama öfke anında yaptıkları söyledikleri beni bin pişman ediyor
İyi de kredi ödüyorsunuz zaten ,elinde para da yoksa nasıl araba alacaksınız? Mantıklı değil ki. Alırsanız yine borçla ya da beğenmediğiniz arababin daha kötüsü olacak şekilde alırsınız.Yani nedense araba alacağından eminim ama geç alacak diye endişe ediyorum çocuklarla tekrar o hengameyi yaşamak istemiyorum
Arabayı aldığımız gibi satacağım daha iyisini alırız dedi çünkü hep sanayiye götürüyordu illa bi sıkıntı yaşatıyordu buaralar iyiydi her şey yolundaydı kalsın dedim toparlanalım biraz dedim yok dinlemedi
Aynen öyle olacak anlatamadım bunuİyi de kredi ödüyorsunuz zaten ,elinde para da yoksa nasıl araba alacaksınız? Mantıklı değil ki. Alırsanız yine borçla ya da beğenmediğiniz arababin daha kötüsü olacak şekilde alırsınız.
Çocukları okula o götürsün araba alama kadar. Ona da hık mık bahane bulmayın amaBağırdım çağırdım beni yok sayıyorsun dedim falan filan
Başka ne yapabilirim akıl verin
Öğlenciyiz önce o çıkacak her halükarda bana kalacakÇocukları okula o götürsün araba alama kadar. Ona da hık mık bahane bulmayın ama
Sabah erkenden ondan önce çocukları bırakıp çıkın
Arabayı satınca önce krediyi kapatmanız gerek krediyi kapatınca eliniz de nakit kalacak mı peki yoksa yeni araba için de Kredi mi cekmeniz gerekAynen öyle olacak anlatamadım bunu
Bence iyi bir şey yapmaya çalışırken bu derece yıpratmayin kendinizi. Hangi arabayı almak istiyorsanız normalde hızlıca onu bulup, onu alın madem. Onun araştırmasına yardım edin.Bağırdım çağırdım beni yok sayıyorsun dedim falan filan
Başka ne yapabilirim akıl verin
Kredi çekecekmiş kendisiArabayı satınca önce krediyi kapatmanız gerek krediyi kapatınca eliniz de nakit kalacak mı peki yoksa yeni araba için de Kredi mi cekmeniz gerek
Arıyorum inanın 1 haftadır bakıyorum gece gündüz yok,paramıza bütçemize uyabilecek bir araç yok..yoksa paramız olsa ya da kredi çekince zorlanmayacağımızı bilsem ben de zaten sevinirim mutlu olurum canı gönülden isterim sonuçta mal bizim ve çocuklarımızın.Bence iyi bir şey yapmaya çalışırken bu derece yıpratmayin kendinizi. Hangi arabayı almak istiyorsanız normalde hızlıca onu bulup, onu alın madem. Onun araştırmasına yardım edin.
Madem eşiniz böyle biri, arabayı satınca krediyi kapatın ve koyun o adamı kapıya. Araba satılınca parayı hesabına atmasına izin vermeyin. Parayı siz alın. Sonra o çarçur eder, siz de ancak borç ödersinizVeriyorum da işte bazen onla yaptığım evlilik hayatımın hatası diyorum bazen de bilmiyorum Evlendikten sonra okuduğum için o nimeti o bana sağlamış gibi davranıyor diye de daha da kötü oluyorum ne kadar konuşursam konuşayım sanki o iyiliği için ona tapmalıymışım gibi hissediyorum
Halbuki ben ne yapar eder okurdum sadece baba evinden kaçışı onla evlenmek de bulduğum için ailemi kendimi suçluyorum keşke baba evinden kaçışı onla evlenmek de bulmasaydım diyorum
Deştikçe daha kötüsü evet…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?