Yenisini bulmadan eskisini satmaktan vazgeçmeyen adam

Bu adamın özelliği ne ya çok merak ettim. Maaşın çoğunu alan sen, zerre saygı duyulmayan yine sen. Nedir yani olay Sen quasimodo, o Brad Pitt mi?

Ayrıntılar gelmeye başladıkça eşinin niye böyle olduğu belli oldu. Tamamen senin eserin. Senin paranla sana zorbalık yapıyor, bir köşeye siniyorsun.

Önce araba satılır paranız elinizdeyken de araç bakılır. Eşiniz haklı

Önce araba satılır, parası cebe konur sonra yenisi alınır.
Bulduğunuz araç 2 saat içinde satılabilir çünkü, bu sebeple para cepte olmalı.

Veriyorum da işte bazen onla yaptığım evlilik hayatımın hatası diyorum bazen de bilmiyorum Evlendikten sonra okuduğum için o nimeti o bana sağlamış gibi davranıyor diye de daha da kötü oluyorum ne kadar konuşursam konuşayım sanki o iyiliği için ona tapmalıymışım gibi hissediyorum
Halbuki ben ne yapar eder okurdum sadece baba evinden kaçışı onla evlenmek de bulduğum için ailemi kendimi suçluyorum keşke baba evinden kaçışı onla evlenmek de bulmasaydım diyorum
Deştikçe daha kötüsü evet…

Önce araba satılır paranız elinizdeyken de araç bakılır. Eşiniz haklı
Arabamız kötü parası da kötü yani o bizim için nimetti başka paramız yok krediyi ben çektim daha 4ayı bitti o çekemez nakit de yok bu paraya araba da yok
Yani alamayacağız bi daha

Körün gözü açılınca ilk kırdığı bastonu olurmuş. Ahh ah keşke gözünüzü açıp koysanız kapıya. Görsün o zaman gününü, karısının parasını çalıp üstüne mal yapmayı izinsiz satmayı. O parayı da üstünüze almazsanız daha da gelip şikayet etmeyin bence.

Alamayacaksanız müsade etmeyin. Araba piyasası her gün güne zamlı başlıyor diyelim ki sattınız en geç 3 gün için de aracınızı almanız gerekiyor. Yoksa zarara geçersiniz. Umarım hakkınızda hayırlısı olur

Çünkü evlendikten sonra okudum ve evet sahibimmiş gibi davranıyor
Babama da anneme de hakkımı helal etmeyeceğim o yangın evden çıkmak için bu adamla evlendim
İyiyken seviyorum diyorum iyi adam diyorum ama öfke anında yaptıkları söyledikleri beni bin pişman ediyor

Arabamız kötü parası da kötü yani o bizim için nimetti başka paramız yok krediyi ben çektim daha 4ayı bitti o çekemez nakit de yok bu paraya araba da yok
Yani alamayacağız bi daha
Eşinizin hesabında durmasın bari para. Başka şeyler düşünüyor olabilir. Araba gitti, parada gider, nesine güveneceksin böyle bir eşin ?

Eşinizin hesabında durmasın bari para. Başka şeyler düşünüyor olabilir. Araba gitti, parada gider, nesine güveneceksin böyle bir eşin ?
Yani nedense araba alacağından eminim ama geç alacak diye endişe ediyorum çocuklarla tekrar o hengameyi yaşamak istemiyorum
Arabayı aldığımız gibi satacağım daha iyisini alırız dedi çünkü hep sanayiye götürüyordu illa bi sıkıntı yaşatıyordu buaralar iyiydi her şey yolundaydı kalsın dedim toparlanalım biraz dedim yok dinlemedi

Yahu sana saygısı yok. Yok sayıyor gözünde zerre ağırlığın yok. Neresi iyi? Bak şimdi arabasız kaldın. Çocukları yine bin türlü zorlukla okula götüreceksin. Bu onun umurunda değil. Kötü olması için daha ne gerekiyor ki? İlla şiddet mi olması lazım? Bu yaptığı da psikolojik şiddet değil mi...

İyi de kredi ödüyorsunuz zaten ,elinde para da yoksa nasıl araba alacaksınız? Mantıklı değil ki. Alırsanız yine borçla ya da beğenmediğiniz arababin daha kötüsü olacak şekilde alırsınız.

Bence iyi bir şey yapmaya çalışırken bu derece yıpratmayin kendinizi. Hangi arabayı almak istiyorsanız normalde hızlıca onu bulup, onu alın madem. Onun araştırmasına yardım edin.
Arıyorum inanın 1 haftadır bakıyorum gece gündüz yok,paramıza bütçemize uyabilecek bir araç yok..yoksa paramız olsa ya da kredi çekince zorlanmayacağımızı bilsem ben de zaten sevinirim mutlu olurum canı gönülden isterim sonuçta mal bizim ve çocuklarımızın.

Madem eşiniz böyle biri, arabayı satınca krediyi kapatın ve koyun o adamı kapıya. Araba satılınca parayı hesabına atmasına izin vermeyin. Parayı siz alın. Sonra o çarçur eder, siz de ancak borç ödersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…