Yenisini bulmadan eskisini satmaktan vazgeçmeyen adam

Bu mu yani kavga etmesin yeter ki ama çocukları arabasız götür. Böyle saçma şey mi olur. Başlarım onun atasına da. Birazcık kendine saygın varsa o arabayı sattırmazsın. Eşinin sana saygısı yok çünkü.

Bi lafını dinletemedin yani. Burada ben gıcık oldum. Tam boşamalık herif.
Ya bildğin gece boyunca konuştum sakince de bağırıp çağırarak da ne yapabilirdim ki başka bilmiyorum
Çocuklar var diye korkuyorlar diye uyuduklarında sustum ama zaten anlamıştır satmaz dedim

Yokmuş evet eskiden de yoktu ama çalışmaya başladığımdan beri var sanıyordum yokmuş demek ki kendimi kandırmışım

Bağırdım çağırdım beni yok sayıyorsun dedim falan filan
Başka ne yapabilirim akıl verin
Yeniden alma durumunuzda araba sizin üzerinize olsun. Yoksa daha çok kafasına göre satar durur.
Aranızda böyle hiçe sayma durumları oluyordur diye tahmin ediyorum çünkü başka türlü satamaz arabayı böyle.

Üzerime alırım satamasın eve almam dersem yalan olur hayatımda hiç bu kadar nefret etmemiştim ondan ama bilmiyorum

Konu sahibi evet keşke eşiniz sizinle danışıklı hareket etseymiş ama olan olmuş,üzülmeyin. Araba bu.Kapının önüne bıraktığımız mal.Satılır da yenisi de alınır.Eşiniz başka bir şey için satmadıysa arabasız kalmazsınız en fazla 1 haftaya belki alır bayram sonrası.
Model yükseltecekmişsiniz ne güzel,kazasız belasız güzel günlerde kullanın.Bayram arefesi huzur bozmaya değmez.Yenisini alacağım demiş bekleyin almazsa haşlarsınız

Bunu söyledim alacağım diyor 500 de eklesem bulup alacağım diyor
Dediği çok ütopik çünkü ben kredi çektim de aldık arabayı
Krediyi de siz çektiniz yani, borcu duran arabayı satmak ne tür bir saçmalıktır? Üzerine para koyma durumu da yok.
Eşiniz bir şeyden anladığı yok. Size saygısı da kaç eklerse eklesin alsin hemen bir araba, haftalık fiyat artışı bile oluyor artık. Almaz beklerseniz, daha da alamazsınız. Eşiniz de o parayı ne yaparsa artık.

Bu arkadaş öğretmen yalnız.

Ayrıca çalışmadığım dönemde de elime gayet sözüm geçiyordu daha doğrusu birbirimize danışarak iş yapıyorduk.

O yapılarıyla ilgili.

Bunu söyledim alacağım diyor 500 de eklesem bulup alacağım diyor
Dediği çok ütopik çünkü ben kredi çektim de aldık arabayı
Sizin kredi çektiğiniz arabayı sizin rızanız olmadan nasıl satabiliyor gerçekten akil işi değil. Çocukları o biraksin 2 gune de yeni araba alsın almazsa parayi bana gonder ven alayim deyin. Gerci parayi size vermez bu adam. Boyle evlilik olmaz yahu cok uzüldüm 2 çocuk ver elinden geleni yap evlilige çaliş evde işte . Karşıligina bakın. Arabadan ziyade bu hayal kiriklıği daha acı

Ev kredisini de araba kredisini de ben veriyorum benim maaşım onunkinden fazla, öğretmenim o asgari ücret alıyor katkım ona göre çok ve evet her kavgada ben yokmuşum gibi davranıyor benim eve hiçbir katkım yokmuş gibi konuşuyor
Ama aramız iyiyken düşüncem o yönde değil diyor

Ayyyy aşırı aşırı sinir oldum. Valla hoşt aç köpek der koyarım kapıya. Elin parasıyla kendini erkek sanıyor. Siz de ağzının payını veremiyor musunuz kendisi asgari ücret alıp sizi katkısız görürken?

Valla kusura bakmayin sizi enayi olarak goruyor. Para getiriyorsunuz cocuk yuku sizde. Ev isi yemek de muhtemelen sozdedir. Adam can sıkıntısımdam arabayi satmış. Araba parasına hemen size fast ile gondermesini isteyin acilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…