- 3 Mayıs 2015
- 13.353
- 48.816
- 598
Buna vereceğin tepki önümüzdeki onyıllar boyunca evlilikteki yerini belirleyecekKoca kişisi satmış arabayı
Siz ne derseniz düşünürseniz umurunda değil, bir önemi yok yani.Koca kişisi satmış arabayı
Araba neden onun üstüne ki? Sattı şimdi çocuklara elinizi bile sürmeyin nasıl götürecekse götürsün bakalım. Benim eşim bana sormadan şöyle bir şey yapsa bir daha eve giremez, siz ne yapacaksınız bu durumda?Koca kişisi satmış arabayı
Bu mu yani kavga etmesin yeter ki ama çocukları arabasız götür. Böyle saçma şey mi olur. Başlarım onun atasına da. Birazcık kendine saygın varsa o arabayı sattırmazsın. Eşinin sana saygısı yok çünkü.Dediğini yapmak istemediğim için kavga ediyoruz hele ki dün çok kızdım ben neyim bu evde köpeğin falan mı git diyeceksin gidecem gel diyeceksin gelicem ilana koyalım satılsın diyorsun ben de tamam mı diyecem o zaman çocukları da sen bırak benim fikrim önemsizse dedim
Ne alakası var sen zaten geçen yılda çocukları sınıfına götürdün araba bulana kadar da götür dedilafı çok asla altta kalan biri olmamaya çalışıyorum o zaman da kavga ediyoruz hee eskiden olsa umursardım şimdi umrumda değil küsmesi kavgası (çünkü her türlü en çok yıpranan benim)
Ben de çalışıyorum benim de eve katkım var (katkım olmasa bile aynı hayatı paylaşıyoruz) bi zahmet beni de dinlesin diye uğraşıyorum ama inanın erkekler atadan böyle yetiştirildi olan biz kadınlara oluyor..
Annelerine babalarına kalsa biz cazgır oluyoruz evlatları mülayim
Bi lafını dinletemedin yani. Burada ben gıcık oldum. Tam boşamalık herif.Koca kişisi satmış arabayı
Bağırdım çağırdım beni yok sayıyorsun dedim falan filanBuna vereceğin tepki önümüzdeki onyıllar boyunca evlilikteki yerini belirleyecek
Ya bildğin gece boyunca konuştum sakince de bağırıp çağırarak daBi lafını dinletemedin yani. Burada ben gıcık oldum. Tam boşamalık herif.
Yokmuş evet eskiden de yoktu ama çalışmaya başladığımdan beri var sanıyordum yokmuş demek ki kendimi kandırmışımBu mu yani kavga etmesin yeter ki ama çocukları arabasız götür. Böyle saçma şey mi olur. Başlarım onun atasına da. Birazcık kendine saygın varsa o arabayı sattırmazsın. Eşinin sana saygısı yok çünkü.
2 gune araba alacaksın sana muhlet deyinBağırdım çağırdım beni yok sayıyorsun dedim falan filan
Başka ne yapabilirim akıl verin
Yeniden alma durumunuzda araba sizin üzerinize olsun. Yoksa daha çok kafasına göre satar durur.Bağırdım çağırdım beni yok sayıyorsun dedim falan filan
Başka ne yapabilirim akıl verin
Üzerime alırım satamasın eve almam dersem yalan olur hayatımda hiç bu kadar nefret etmemiştim ondan ama bilmiyorumAraba neden onun üstüne ki? Sattı şimdi çocuklara elinizi bile sürmeyin nasıl götürecekse götürsün bakalım. Benim eşim bana sormadan şöyle bir şey yapsa bir daha eve giremez, siz ne yapacaksınız bu durumda?
Bunu söyledim alacağım diyor 500 de eklesem bulup alacağım diyor2 gune araba alacaksın sana muhlet deyin
Krediyi de siz çektiniz yani, borcu duran arabayı satmak ne tür bir saçmalıktır? Üzerine para koyma durumu da yok.Bunu söyledim alacağım diyor 500 de eklesem bulup alacağım diyor
Dediği çok ütopik çünkü ben kredi çektim de aldık arabayı
inşallah alırsınız da . malesef cok zor haftasına artıyor fiyatlar 3 katina alırsınız yenisini.....bir yandan da yeniyj baksa olurdu. artmadan fiyatlar.
eve gelir katkımız olmayınca kocalara alım satım da söz geçiremiyoruz.
Sizin kredi çektiğiniz arabayı sizin rızanız olmadan nasıl satabiliyor gerçekten akil işi değil. Çocukları o biraksin 2 gune de yeni araba alsın almazsa parayi bana gonder ven alayim deyin. Gerci parayi size vermez bu adam. Boyle evlilik olmaz yahu cok uzüldüm 2 çocuk ver elinden geleni yap evlilige çaliş evde işte . Karşıligina bakın. Arabadan ziyade bu hayal kiriklıği daha acıBunu söyledim alacağım diyor 500 de eklesem bulup alacağım diyor
Dediği çok ütopik çünkü ben kredi çektim de aldık arabayı
Ev kredisini de araba kredisini de ben veriyorum benim maaşım onunkinden fazla, öğretmenim o asgari ücret alıyor katkım ona göre çok ve evet her kavgada ben yokmuşum gibi davranıyor benim eve hiçbir katkım yokmuş gibi konuşuyorSizin kredi çektiğiniz arabayı sizin rızanız olmadan nasıl satabiliyor gerçekten akil işi değil. Çocukları o biraksin 2 gune de yeni araba alsın almazsa parayi bana gonder ven alayim deyin. Gerci parayi size vermez bu adam. Boyle evlilik olmaz yahu cok uzüldüm 2 çocuk ver elinden geleni yap evlilige çaliş evde işte . Karşıligina bakın. Arabadan ziyade bu hayal kiriklıği daha acı
Ayyyy aşırı aşırı sinir oldum. Valla hoşt aç köpek der koyarım kapıya. Elin parasıyla kendini erkek sanıyor. Siz de ağzının payını veremiyor musunuz kendisi asgari ücret alıp sizi katkısız görürken?Ev kredisini de araba kredisini de ben veriyorum benim maaşım onunkinden fazla, öğretmenim o asgari ücret alıyor katkım ona göre çok ve evet her kavgada ben yokmuşum gibi davranıyor benim eve hiçbir katkım yokmuş gibi konuşuyor
Ama aramız iyiyken düşüncem o yönde değil diyor
Valla kusura bakmayin sizi enayi olarak goruyor. Para getiriyorsunuz cocuk yuku sizde. Ev isi yemek de muhtemelen sozdedir. Adam can sıkıntısımdam arabayi satmış. Araba parasına hemen size fast ile gondermesini isteyin acilenEv kredisini de araba kredisini de ben veriyorum benim maaşım onunkinden fazla, öğretmenim o asgari ücret alıyor katkım ona göre çok ve evet her kavgada ben yokmuşum gibi davranıyor benim eve hiçbir katkım yokmuş gibi konuşuyor
Ama aramız iyiyken düşüncem o yönde değil diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?