Yenisini bulmadan eskisini satmaktan vazgeçmeyen adam

Gayet katkım da var benim,kredileri ben ödüyorum hem ev hem araba kredisini o da evin diğer ihtiyaçlarına bakıyor

Valla bu iş biraz riskli ama elınde para olmadanda baska arabaya bakamıyorsun.
Baska araba bulsan elındekını satamıyorsun
Esınızde haklı ev konusunda aynen o durumdayım
Kendımınkını satsam bulana kadar evler haftada fıyat degısıyor
Satmasam ev bıluyorum ben evı satmaya kalkana kadar o ev satılıyor .
Elimdeki para kalır ev hemen bulamazsam benım param eriyor (ay gecmeden yanı kısa zamanda bıle)
Garip bır gırdapta gibiyim .
Ama araba konusunda esınız cok teferruatlı degılse hemen bulup alabılır
Ikı arkadasımda gecenlerde arabaları sattıkları gıbı bır hafta ıcınde aldılar

Buna kesinlikle katılıyorum,yakın zamanda araba degistirdim ve 2 ayda 60 bin civarı fark etti. Alacağınız arabayı bulmadan satmanızı tavsiye etmem.
Arabayı hızlıca satmanın tek yolu ederinin altına vermek. Diğer şekilde siz arabayı satana kadar bulduğunuz araba satılmış oluyor zaten.

Durumunuz zor olsa da piyasa durduğu için araba satmak şans, almak ise pazarlık payı yüksek olduğu için daha kolay geliyor
Biz 3 araba için uğraşıyoruz 2 sini soran yok en zor olan satıldı çok değişik bir piyasa var şu an.

Hem siz hem eşiniz de haklı araba sizin için ihtiyaç hem de zorunlu ama eğer model yükseltmek istiyorsanız elinizde nakit olması gerek araba buldunuz diyelim karşı taraf sizin arabayi satmanizi beklemez ki başka alıcı buldum der ona satar.Ha deyince arabayı satamayada bilirsiniz yada acil olduğu için ederinin altında satmak zorunda kalırsınız.

Aslında Şuan ederinin üstünde alıcı bulduğu için de eşim satmak istiyor piyasaya göre biz düşük koyduk ama bakarsanız arabanın ederi bu değil kesinlikle

Bir üstünü istiyorsa sanmam o parayla bulucagini .inşallah bulur .biz 2 ayda anca bulduk valla .ki tanidigimiz galareci olmasina ramen 2 ayda bulduk .birde hergün piyasada fiyatlarda aryiyor

Aslında Şuan ederinin üstünde alıcı bulduğu için de eşim satmak istiyor piyasaya göre biz düşük koyduk ama bakarsanız arabanın ederi bu değil kesinlikle
Değerinin üstünde alıcı bulmuşsunuz satın o zaman tabi parayı bankaya koyun harcanmamasi için.
Eğer araç bulunca satmak isterseniz karşı taraf sizin arabayi satmanizi beklemez ve değerinin altında gider acil satmak isterseniz.

Araci satip, parayi TL olarak bekletirse buyuk zarar edecek. 1 ayda dahi muthis artis oluyor ve olmaya devam edecek. Sık tercih edilen bir modelse her daim satilir. Çocukları kendi biraksin okula

Piyasada araç çok, satılınca da eğer niyetiniz varsa 1 hafta 10 güne yeni aracı bulup alabilirsiniz diye düşünüyorum, ha bana kalırsa eşiniz azıcık düşünceli olup temmuza (tatil döneminize) kadar sabredebilir, sonuçta sizde keyfinizden satmayalım demiyorsunuz.

Sana ayri arac alsin, model yukseltecegine

Risk budur diyor yani.
Böyle yapıp elindeki bulgurdan olan çok, arabasız kalmayın sonra.

Çocuklar için çözüm bulsun, nasıl idare edeceğini planların, sonra satsın.
Araba işine o karar veriyorsa size güvenerek karar vermesin.

tamam satmıyorum diye bırakın triplensin triplendi diye sakın he demeyin

daha sonra sakin zamanda yazın bu işleri yapması gerektiğini söyleyin

Diyorsunuz ki eşim satmak istiyor, alıcısı çıkmışken satacak. Eee siz istemiyorsunuz? Niye evlilikte tek kişi varmış gibi yaşıyorsunuz? Buradaki çoğu konu açan kadına söylüyorum, evlilikte hiç mi ağırlığınız yok? Yoksa o nasıl bir evlilik?

Bütün ipleri de bu kadar kocaya vermeyin ya. Ne anlıyorsunuz beyinizin her dediğini yapmaktan.

Dediğini yapmak istemediğim için kavga ediyoruz hele ki dün çok kızdım ben neyim bu evde köpeğin falan mı git diyeceksin gidecem gel diyeceksin gelicem ilana koyalım satılsın diyorsun ben de tamam mı diyecem o zaman çocukları da sen bırak benim fikrim önemsizse dedim
Ne alakası var sen zaten geçen yılda çocukları sınıfına götürdün araba bulana kadar da götür dedi lafı çok asla altta kalan biri olmamaya çalışıyorum o zaman da kavga ediyoruz hee eskiden olsa umursardım şimdi umrumda değil küsmesi kavgası (çünkü her türlü en çok yıpranan benim)
Ben de çalışıyorum benim de eve katkım var (katkım olmasa bile aynı hayatı paylaşıyoruz) bi zahmet beni de dinlesin diye uğraşıyorum ama inanın erkekler atadan böyle yetiştirildi olan biz kadınlara oluyor..
Annelerine babalarına kalsa biz cazgır oluyoruz evlatları mülayim

Araba satip iki gune tekrar alinabilir pratik bir olay normalde. Bir yandan alacaginizi da secin edin araştırın

Yuh yine götur mu dedi cocukları. Bu üsluba ben hayatta sattirmam. Arabayi birdaha uzerinize alin da notere sizin gitmeniz gerekecegi icin mecburen size uyar. Bir defa kadin ve cocuklar önceliklidir ulaşımda herzaman. Esiniz 2 gune yeni araba alacak gibi de durmuyir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…