Gayet katkım da var benim,kredileri ben ödüyorum hem ev hem araba kredisini o da evin diğer ihtiyaçlarına bakıyorinşallah alırsınız da . malesef cok zor haftasına artıyor fiyatlar 3 katina alırsınız yenisini.....bir yandan da yeniyj baksa olurdu. artmadan fiyatlar.
eve gelir katkımız olmayınca kocalara alım satım da söz geçiremiyoruz.
ozaman çatır çatır cocukları servise versin.Gayet katkım da var benim,kredileri ben ödüyorum hem ev hem araba kredisini o da evin diğer ihtiyaçlarına bakıyor
Arabayı hızlıca satmanın tek yolu ederinin altına vermek. Diğer şekilde siz arabayı satana kadar bulduğunuz araba satılmış oluyor zaten.Buna kesinlikle katılıyorum,yakın zamanda araba degistirdim ve 2 ayda 60 bin civarı fark etti. Alacağınız arabayı bulmadan satmanızı tavsiye etmem.
Aynen,o zaman al-satçılar veya galeriler hemen kapıyor.ama bazı arabaların piyasası da çok hızlı,mesela ben polo hemen gidiyorArabayı hızlıca satmanın tek yolu ederinin altına vermek. Diğer şekilde siz arabayı satana kadar bulduğunuz araba satılmış oluyor zaten.
Aslında Şuan ederinin üstünde alıcı bulduğu için de eşim satmak istiyorHem siz hem eşiniz de haklı araba sizin için ihtiyaç hem de zorunlu ama eğer model yükseltmek istiyorsanız elinizde nakit olması gerek araba buldunuz diyelim karşı taraf sizin arabayi satmanizi beklemez ki başka alıcı buldum der ona satar.Ha deyince arabayı satamayada bilirsiniz yada acil olduğu için ederinin altında satmak zorunda kalırsınız.
Bir üstünü istiyorsa sanmam o parayla bulucagini .inşallah bulur .biz 2 ayda anca bulduk valla .ki tanidigimiz galareci olmasina ramen 2 ayda bulduk .birde hergün piyasada fiyatlarda aryiyorYok nakit başka paramız da yok adam arabaya satıcı bulmuşken satayım diyor ee araba bulamazsak ve bu parayla araba alamazsak diyorum
Gün veriyoren geç haftaya buluruz diyor
Buluruz da bu paraya olmaz diyorum,yok anlamıyor
Değerinin üstünde alıcı bulmuşsunuz satın o zaman tabi parayı bankaya koyun harcanmamasi için.Aslında Şuan ederinin üstünde alıcı bulduğu için de eşim satmak istiyorpiyasaya göre biz düşük koyduk ama bakarsanız arabanın ederi bu değil kesinlikle
Sana ayri arac alsin, model yukseltecegineYaptım,iyi satmıyorum ama araba bulunca da bunu satamazsak deyip söylendi haklı çıkmaz umarımgerçekten bazen çocuklarımı alıp gidesim var
Bi büyüğüm şöyle demişti “evlendiğiniz adam hayatınızı kolaylaştırıyorsa evlilik güzeldir yoksa kendi başımıza yaşamanın nesi kötü” benimki bazen böyle öküz hareketler yapıyor ben de ne işim var bunla diyorum ne yalan söyleyeyim
Bencil ve mantıksız hareketler ama dediğiniz gibi ayağımız yerden kesilsin yeter diyen adam şimdi de arabayı beğenmiyor
Dediğini yapmak istemediğim için kavga ediyoruz hele ki dün çok kızdım ben neyim bu evde köpeğin falan mı git diyeceksin gidecem gel diyeceksin gelicem ilana koyalım satılsın diyorsun ben de tamam mı diyecem o zaman çocukları da sen bırak benim fikrim önemsizse dedimDiyorsunuz ki eşim satmak istiyor, alıcısı çıkmışken satacak. Eee siz istemiyorsunuz? Niye evlilikte tek kişi varmış gibi yaşıyorsunuz? Buradaki çoğu konu açan kadına söylüyorum, evlilikte hiç mi ağırlığınız yok? Yoksa o nasıl bir evlilik?
Bütün ipleri de bu kadar kocaya vermeyin ya. Ne anlıyorsunuz beyinizin her dediğini yapmaktan.
Araba satip iki gune tekrar alinabilir pratik bir olay normalde. Bir yandan alacaginizi da secin edin araştırınMerhaba herkese bugünlerde eşim tutturdu arabayı satacağım diye alalı daha yeni 4 ay oldu arada sıkıntı çıkarıyor tamam ama çocukları okula götürüyorum ben okuluma gidiyorum arabayı hatta sırf bu yüzden aldık
Çocuklarla okul saatimiz arasında 20 dk kadar fark vardı mecburen her defasında ya taksi tutuyordum ya bi komşumdan rica ediyrodum servise vermelerini ya da ben geç kalıyordum velhasılı kelam arabayı o sebeple aldık ben çocukları bırakıyorum okuluma da gayet saatinde yetişiyorum ancak alıcısı çıkmışken eşim satayım diyor
Cesaretim yok yine o yorucu günlere dönmeye bir de araç bulamazsak bu süreç uzayacak falan
Neyse eşim de diyor ki ikisi aynı anda olmaz arabayı satalım paramız elimizde olsun araba bulunca yenisini alırız diyor buarada model de yükseltme derdinde..
Sizce önce araba mı bulunur önce araba mı satılır ?
Çocuklar ikiz ve 6 yaşında yıllarca zaten duraklarda bekledim ben de onlar da bunaldı hep bi koşturmaca arabaya alışınca yenisini bulmadan satması beni kızdırıyor
Haksız mıyım ?
Yuh yine götur mu dedi cocukları. Bu üsluba ben hayatta sattirmam. Arabayi birdaha uzerinize alin da notere sizin gitmeniz gerekecegi icin mecburen size uyar. Bir defa kadin ve cocuklar önceliklidir ulaşımda herzaman. Esiniz 2 gune yeni araba alacak gibi de durmuyir zatenDediğini yapmak istemediğim için kavga ediyoruz hele ki dün çok kızdım ben neyim bu evde köpeğin falan mı git diyeceksin gidecem gel diyeceksin gelicem ilana koyalım satılsın diyorsun ben de tamam mı diyecem o zaman çocukları da sen bırak benim fikrim önemsizse dedim
Ne alakası var sen zaten geçen yılda çocukları sınıfına götürdün araba bulana kadar da götür dedilafı çok asla altta kalan biri olmamaya çalışıyorum o zaman da kavga ediyoruz hee eskiden olsa umursardım şimdi umrumda değil küsmesi kavgası (çünkü her türlü en çok yıpranan benim)
Ben de çalışıyorum benim de eve katkım var (katkım olmasa bile aynı hayatı paylaşıyoruz) bi zahmet beni de dinlesin diye uğraşıyorum ama inanın erkekler atadan böyle yetiştirildi olan biz kadınlara oluyor..
Annelerine babalarına kalsa biz cazgır oluyoruz evlatları mülayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?