Paşam şimdi de araba bulana kadar yanında götür sınıfına diyorÇocukları okula bırakma görevini eşinize devredin bırakın biraz da o düşünsün madem.
Herşey sürekli pahalılanırken bulmadan satmak hiç mantıklı değil. Sattınız para elinizde diyelim fiyatlar arttı bir anda eskisini de alamayacak duruma geldiniz diyelim. O zaman ne olacak? Alsanızda fazladan zarar edeceksiniz. Erkeklerin bazıları bu araba alım satımını hobi gibi yapıyorlar. Yenisini alsanızda aynısı olacak. Eşinizi bir şekilde frenleyin.Merhaba herkese bugünlerde eşim tutturdu arabayı satacağım diye alalı daha yeni 4 ay oldu arada sıkıntı çıkarıyor tamam ama çocukları okula götürüyorum ben okuluma gidiyorum arabayı hatta sırf bu yüzden aldık
Çocuklarla okul saatimiz arasında 20 dk kadar fark vardı mecburen her defasında ya taksi tutuyordum ya bi komşumdan rica ediyrodum servise vermelerini ya da ben geç kalıyordum velhasılı kelam arabayı o sebeple aldık ben çocukları bırakıyorum okuluma da gayet saatinde yetişiyorum ancak alıcısı çıkmışken eşim satayım diyor
Cesaretim yok yine o yorucu günlere dönmeye bir de araç bulamazsak bu süreç uzayacak falan
Neyse eşim de diyor ki ikisi aynı anda olmaz arabayı satalım paramız elimizde olsun araba bulunca yenisini alırız diyor buarada model de yükseltme derdinde..
Sizce önce araba mı bulunur önce araba mı satılır ?
Çocuklar ikiz ve 6 yaşında yıllarca zaten duraklarda bekledim ben de onlar da bunaldı hep bi koşturmaca arabaya alışınca yenisini bulmadan satması beni kızdırıyor
Buna kesinlikle katılıyorum,yakın zamanda araba degistirdim ve 2 ayda 60 bin civarı fark etti. Alacağınız arabayı bulmadan satmanızı tavsiye etmem.Herşey sürekli pahalılanırken bulmadan satmak hiç mantıklı değil. Sattınız para elinizde diyelim fiyatlar arttı bir anda eskisini de alamayacak duruma geldiniz diyelim. O zaman ne olacak? Alsanızda fazladan zarar edeceksiniz. Erkeklerin bazıları bu araba alım satımını hobi gibi yapıyorlar. Yenisini alsanızda aynısı olacak. Eşinizi bir şekilde frenleyin.
Başkaları konusunda evet öyleyim ama eşim konusunda gayet hayır diyorum ama inada bindiriyor kızışıyoruzİnsani ilişkilerde hayır demekte biraz güçlük çektiğinizi düşünüyorum konularınıza bakarak.
Eşinize sunacağınız iki seçenek var.
1.Ya çocukları sen bırak.
2. Ya da araba alın satım işlerini yaz tatiline bırak.
Başkaları konusunda evet öyleyim ama eşim konusunda gayet hayır diyorum ama inada bindiriyor kızışıyoruz
Yemekten beri suratsız duruyor adam aradı yarın bitirelim artık alıyorum dedi tamam dedi kocam olacak insan
Benim eşimin işide hep arabayla ticaret işiyle ugraşiyor .arabasinu satti 1 veya 2 ay sonra araba aldi .ve bu sürecde cok zordu onun icin fabrikasi eve biraz uzak benim mantigim ki bunu eşimide dedim ve hakli ciktim arabayi bulmadan satma .eşiniz belki arabayi satip sattigi arabanin parasiyla alicak .cünkü her ikisi ayni anda denk gelirmi bilmem tam araba bulursun .sizin arabaya satici cikmaz .bence siz bir süre idare edin eger nakit paraniz varsa .o zaman araba bulunca satsin . Esim o hatayi yapti cok pişman olduMerhaba herkese bugünlerde eşim tutturdu arabayı satacağım diye alalı daha yeni 4 ay oldu arada sıkıntı çıkarıyor tamam ama çocukları okula götürüyorum ben okuluma gidiyorum arabayı hatta sırf bu yüzden aldık
Çocuklarla okul saatimiz arasında 20 dk kadar fark vardı mecburen her defasında ya taksi tutuyordum ya bi komşumdan rica ediyrodum servise vermelerini ya da ben geç kalıyordum velhasılı kelam arabayı o sebeple aldık ben çocukları bırakıyorum okuluma da gayet saatinde yetişiyorum ancak alıcısı çıkmışken eşim satayım diyor
Cesaretim yok yine o yorucu günlere dönmeye bir de araç bulamazsak bu süreç uzayacak falan
Neyse eşim de diyor ki ikisi aynı anda olmaz arabayı satalım paramız elimizde olsun araba bulunca yenisini alırız diyor buarada model de yükseltme derdinde..
Çocuklar ikiz ve 6 yaşında yıllarca zaten duraklarda bekledim ben de onlar da bunaldı hep bi koşturmaca arabaya alışınca yenisini bulmadan satması beni kızdırıyor
Şu dönemde asla mal satılıp, yeni mal için beklenmez. Birden artar fiyat o sattığınız fiyata bu arabayı bile bulamayabilirsiniz. Biraz saçmalamasın. Hiç mi ortamın, ülkenin durumunun farkında değil. Madem değiştirecek denk getirmeye çalışsın. O kadardığını da bir zahmet halletsin.
Evet bir sürü örneği var. Fiyatlar öngörülemiyor birde önümüzde seçim var sonrasında ne olacağı öngörülemez. Çok riskli. Kocaman adamda bunu nasıl akıl edemiyor hiç anlamadım.Ben katılıyorum yahu ev araba neyse artık bulunmuyor paran elinde kalabiliyorsun öylece
Yaptım,iyi satmıyorum ama araba bulunca da bunu satamazsak deyip söylendi haklı çıkmaz umarımBöyle bencil insanlara sinir oluyorum.
Adam ne çocuklarını düşünüyor, ne de eşini.
Derdi arabasının modelini yükseltmek.
Ailesinin hayat kalitesi, çocuklarının huzuru bozulmuş ne gam?
Paşamız yeni arabaya binsin,
gerisi umurunda değil.
Normalde sakin bir insanım ama böyle bir durumda cıngar çıkartırdım.
Yaa hep ama hep evlendiğimizden beri böyle fevri kararları var ve hep “ben demiştim” noktasına geliyoruz ama yok yine de dediğim dedik çaldığım düdük birisi..Şu dönemde asla mal satılıp, yeni mal için beklenmez. Birden artar fiyat o sattığınız fiyata bu arabayı bile bulamayabilirsiniz. Biraz saçmalamasın. Hiç mi ortamın, ülkenin durumunun farkında değil. Madem değiştirecek denk getirmeye çalışsın. O kadardığını da bir zahmet halletsin.
Başlıktan kafamda canlanan konu bu değildi ne fesatmışım yaMerhaba herkese bugünlerde eşim tutturdu arabayı satacağım diye alalı daha yeni 4 ay oldu arada sıkıntı çıkarıyor tamam ama çocukları okula götürüyorum ben okuluma gidiyorum arabayı hatta sırf bu yüzden aldık
Yok nakit başka paramız da yok adam arabaya satıcı bulmuşken satayım diyor ee araba bulamazsak ve bu parayla araba alamazsak diyorumBenim eşimin işide hep arabayla ticaret işiyle ugraşiyor .arabasinu satti 1 veya 2 ay sonra araba aldi .ve bu sürecde cok zordu onun icin fabrikasi eve biraz uzak benim mantigim ki bunu eşimide dedim ve hakli ciktim arabayi bulmadan satma .eşiniz belki arabayi satip sattigi arabanin parasiyla alicak .cünkü her ikisi ayni anda denk gelirmi bilmem tam araba bulursun .sizin arabaya satici cikmaz .bence siz bir süre idare edin eger nakit paraniz varsa .o zaman araba bulunca satsin . Esim o hatayi yapti cok pişman oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?