Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Yenimahalle'de kreş

5yaşında devlet anaokulunamı , özel kreşlere mi göndermeli

• Normal özel kreş

OY: 0 0,0%
  • Uygulamalı meslek liselerinin kreşleri

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

asudexp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
9
0
kızım 2011 doğumlu ve girişken bir çocuk değil. Onun için kreş seçimi çok önemli benim için.Yenimahallede kids a Loud (İngiliz kültür okulları) yeni açılmış okul güzel ama eğitim ve öğretmenler nasıl olur bilmiyorum. Keçiören'e bağlıymış oradaki kids e Gönderen varmı? Mutlu yaşam var fiziki olarak çok güzel ama okula girer girmez çok ağır bir koku var havalandırmadamı sorun var anlayamadım sırf o kokudan dolayı Orayı sildik. Kız mesleğin Uygulamalı anaokullarına Gönderin diyen var, devlet olsun mutlaka diyen var ... Kafam Karışık. Yenimahalle'de Gülpembe'ye göndermiştik. Ondan memnun kaldım ama şu an için fiziki Şartları yetersiz geldi artık çocuk Büyüdü hareket alanı Lazım. Ne olur acil bilgi paylaşımı lütfen...

Bende kreş arıyorum oğluma ama manevi eğitim ingilizce Kuran eğitimi veren tercihim araştırıyorum umarım buluruz.

Bende geçen sene kurAn eğitimi veren biryere gönderdim. Eğitim noktasında güzel Şeyler öğrendi ama fiziki Şartları çok iyi değildi. 2.dönemin ortasında başladığı içinde uyum sorunu Yaşadı kızım. İngilizce'de veriyoruz dediler ama ben sene içi elle tutulur birşey görmedim. Yani ya İngilizce ya kuran eğitimi oluyor ikisi bir arada çok zor. Pınar kolejinin damla anaokulu var fiziki Şartları güzel ama eğitim noktasında bilmiyorum oraya bakabilirsiniz birde .sizde araştırdıklarınızı paylaşırsanız sevinirim

Biz de başlattık Allah'ın izniyle. daha küçük bizimkisi ama bence kreş çağında ingilizce eğitimi bir şey kesinlikle göz boyama. kur'an için de erken olduğunu düşünüyorum. tabi çocuğunuzun iq'su çok yüksekse farklı. o zaman da mahalle arasında bir yere değil çok profesyonel bir kurum olması lazım. devletin bu tür kurumları var, vakıflar var. ilave olarak belki manevi eğitim neden olmasın?

Batıkent Çakırlar da oturuyorum kızım 4 yaşında güvenilir kreş arıyorum yardım ederseniz sevinirim

Batıkent Çakırlar da oturuyorum kızım 4 yaşında güvenilir kreş arıyorum yardım ederseniz sevinirim

Merhabalar,
Benim 5 yaşındaki erkek çocuğum şu an Batıkent Çakırlar bölgesinde Yaratıcı Çoçuklar/CreativeKids (www.batikentyaraticicocuklar.com) kreşine devam etmekte.

2016 Şubat ayında bir arkadaş tavsiyesiyle gitmiştik. Belli bir dönem eşimin tayin durumu nedeniyle ara verdik. Yaklaşık 1 yıllık aradan sonra tekrar aynı yere kaydını koşa koşa gidip yaptırdık. Çünkü çocuk gitmediği bir yıl boyunca arkadaşlarını, öğretmenlerini ve yardımcı annelerini sayıkladı. Onlarla yatıp onlarla kalktı.
Genel itibariyle çok memnunuz; kesinlikle tavsiye ederiz. Hizmet kaliteleri oldukça iyi. İnşallah böyle devam eder.

Kreşin özelliklerini kısaca özetleyeyim:
1-) Gerçekten samimi bir aile ortamı var. Butik bir yer. Birebir ilgiyi hemen hissediyorsunuz.
2-) Çocuğum 10 saat kadar kreşte kalıyor. Çocuğumu kendi yakınıma bırakmış kadar rahatız.
3-) 07:30-19:00 saat dilimleri arasında açık olması, nöbetçi öğretmen bulunması, çalışan anne-babalar için müthiş bir avantaj.
4-) Okul düz ayak bir yerde, katta değil. Bu önemli bir husus.
5-) Aylık yemek listesi ve aylık programla, çocukların o gün okula gitmeden gün içinde ne yapacakları ve ne yiyeceklerini önceden görebiliyoruz. Ona göre günün sabahında çocuğa işlenecek konularla ilgili ön bilgi vermeye çalışıyoruz. Evde o gün yapılacak yemekle, kreşte çıkan yemeğin çakışmamasını dikkat ediyoruz.
6-) Yemekler ile ilgili bugüne kadar hiç ir sıkıntı, hiçbir sağlık problemi yaşamadık. Kalite ve hijyen ile ilgili olarak zerre kadar şüphemiz yok! Mutfakta kullanılan ürünler kaliteli (Çoçukları getir-götürlerde tedarik edilen ürünleri görüyoruz. :) ).
7-) Çocuğumun özgüveni iyiydi. Daha da iyi oldu.
Çocuklara sorumluluk veriliyor. Çocuklar küçük olmasına rağmen yetişkin birey gibi davranıyorlar.
9-) İngilizce eğitimlerinden çok memnunuz. Çok belirgin bunu görebiliyoruz. Telafuzlar bile yerli yerinde.
10-) Ders kitabındaki konuları mümkün olduğu kadar tekrar etmeye çalışıyoruz. Görüyorum ki o konuda verilmesi gereken ders, ince noktalar gerçekten çocuğa verilmiş. Bunu çok rahat anlayabiliyorsunuz.
11-) Öğretmenlerimiz çok iyi, donanımlı. Zaten çocuk öğretmeni benimseyip, öğretmenine sahip çıkarsa gerçekten sıkıntı yok. Bununla birlikte çocuğa sürekli şu mesajı veriyoruz. “Öğretmenlerimiz bizim en kıymetlimiz…” Bu mesajla öğrenci öğretmeniyle daha çok bütünleşiyor.
12-) Öğretmenlerimizle aklımıza takılan her türlü konuyu rahatça konuşabiliyoruz.
13-) Çocuklar çok hasta olduğunda okula doğal olarak göndermiyoruz. Ancak normal hasta oldukları durumda götürdüğümüzde her türlü yardımı yapıyorlar, anlayışı gösteriyorlar. (İlaç, kıyafet, vb). Bu durumda da gözümüz arkada kalmıyor.
14-) Çocuğumuz her şeyi anlatır bize. Başlarda soruyordum. Çizgi film izliyor musunuz? diye :) . Sitem ederek izlemediklerini söyledi. Bu da önemli bir husus. Çünkü biz de evde kolay kolay çizgi film izlettirmiyoruz.
15-) Kreş kesinlikle ticarethane değil; gerçekten işleri eğitim/öğretim. Bu da çok önemli bir husus.

Sonuç olarak en önemli husus şu ki; kreş, öğretmen, ortam gerçekten çok hassas konular. Çünkü kıyamadığınız, gözünüz gibi baktığınız minicik birisini başka birilerine teslim ediyorsunuz. Çocuk bir günde 10 saatini kreşte geçirirken sadece 3-4 saatini annesi ve babasıyla geçirebiliyor. Güvenmek, rahat olmak, huzur içinde olmak en önemlisi!

Herkese kolay gelsin.

Bende kreş arıyorum oğluma ama manevi eğitim ingilizce Kuran eğitimi veren tercihim araştırıyorum umarım buluruz.
Etlik ayvalıda Bilgin Nesil Anaokulu. Kesinlikle bir görüşün pişman olmayacaksınız. Ben çok memnun kaldım. Donanımlı ve tecrübeli öğretmenleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…