- 14 Nisan 2016
- 364
- 218
-
- Konu Sahibi selinberkay2506
Mesela hangi renk yapmalıyim yastıkları canımFoto atsaydın daha çok yardımcı olabilirdim canım
aksesuar ekle renkli yastıklar al.
Benim komple berjerler de vizon şu an turuncu kiremit rengi gibi çiçekli ve düz renkte kırlentlerim var Halım da iki vizon ama çok az mavi ve turuncu luk var ne yapmalıyım evin havası değişsinBen vizon rengindeki köşeme lacivert berjer mavili yastıklar ufak detaylarda somon rengini kullandım yok yakıştı bu şekilde düşünebilirsiniz
Mesela hangi renk yapmalıyim yastıkları canım
Turuncu hiç aklıma gelmemişti turuncuya uyumlu olarak yeşil renk kullanabilirsiniz bence kiremit turuncu yeşil çok yakışan renkler birbirine koyu renk yeşil eminim havayı değiştirecektirBenim komple berjerler de vizon şu an turuncu kiremit rengi gibi çiçekli ve düz renkte kırlentlerim var Halım da iki vizon ama çok az mavi ve turuncu luk var ne yapmalıyım evin havası değişsin
foto atabilir misin merak ettimBen vizon rengindeki köşeme lacivert berjer mavili yastıklar ufak detaylarda somon rengini kullandım yok yakıştı bu şekilde düşünebilirsiniz
Turkuaz mavi olur değil mi berjer lere düz mu kullanayim yine yoksa hepsi aynımi olsun karışık desenli canımmavi tonlar olabilir canım.
Halı ya da uysun istiyorum sıkıldıkca turunculu kırlentlerim le yada turkuaz mavi li kırlentlerle değiştirmek istiyorum bide aksesuarlarım beyaz bu küçük lale objeler var onlardan olmak istiyorum onları da beyaz mi alayım yoksa turkuaz miTuruncu hiç aklıma gelmemişti turuncuya uyumlu olarak yeşil renk kullanabilirsiniz bence kiremit turuncu yeşil çok yakışan renkler birbirine koyu renk yeşil eminim havayı değiştirecektir
Ben olsam çok çiğ beyaz almazdım bej ya da krem tonlarında aksesuarlar kullanırdım benim aksesuarlarım o şekilde bir de açık mavi renkli objelerim var o kadarHalı ya da uysun istiyorum sıkıldıkca turunculu kırlentlerim le yada turkuaz mavi li kırlentlerle değiştirmek istiyorum bide aksesuarlarım beyaz bu küçük lale objeler var onlardan olmak istiyorum onları da beyaz mi alayım yoksa turkuaz mi
Tv sehpam beyaz çerçeve ler saat beyaz ziGon sehpam ve kahve masa m beyaz koltuklar vizon ayakları kahve hali vizon krem içinde mavi ve turuncu yastıklar berjerdekiler düz renk kiremit diğer iki üçlü koltuktakiler turuncukiremit çiçekli taban rengi beyaz resim atmaya çalışaçağm canımBen olsam çok çiğ beyaz almazdım bej ya da krem tonlarında aksesuarlar kullanırdım benim aksesuarlarım o şekilde bir de açık mavi renkli objelerim var o kadarMavili isterseniz olur neden olmasın aslındda resim yüklerseniz daha da yardımcı olabiliriz çünkü tondan ve modelden çok şey farkediyor
Tv sehpam beyaz çerçeve ler saat beyaz ziGon sehpam ve kahve masa m beyaz koltuklar vizon ayakları kahve hali vizon krem içinde mavi ve turuncu yastıklar berjerdekiler düz renk kiremit diğer iki üçlü koltuktakiler turuncukiremit çiçekli taban rengi beyaz resim atmaya çalışaçağm canım
Berjerlerde yoktu yastık baktım çok boş onları diğer çiçek renklerin den seçtim düz renk yaptırdim bel yastigi olarak ii olduikinci resimdeki kırlentler güzellllll aammmaaaaa alışveeişe çıktığında hiç böyle güZelliklerle karşılaşamıyoruz nerde allı güllü çiçekli şeyler var onlar var
Nehirnilcim çok sağol zahmet verip bana seçenekler sunmuşsun çok teşekkür ederim turkuaz i iptal mi ediym sence ama hali da yeni almam gerekecek nasıl yapayim sarı falan yaparsamTurkuaz düşünebilirsiniz bence açar farklı bir hava verir aşağıda örnkelerini ekliyorum. Ayrıca sarı rengi de çok yakıştırdım nedense hangisi en çok sevdiğiniz renkse değerlendirin derim.
Eki Görüntüle 1821933 Eki Görüntüle 1821934 Eki Görüntüle 1821935 Eki Görüntüle 1821936 Eki Görüntüle 1821937
Bide senin yaptığın kombini bana da atar misin özeldenTurkuaz düşünebilirsiniz bence açar farklı bir hava verir aşağıda örnkelerini ekliyorum. Ayrıca sarı rengi de çok yakıştırdım nedense hangisi en çok sevdiğiniz renkse değerlendirin derim.
Eki Görüntüle 1821933 Eki Görüntüle 1821934 Eki Görüntüle 1821935 Eki Görüntüle 1821936 Eki Görüntüle 1821937