Bebek İkinci El Yenilerle devam ediyorum

hoşgeldin bebeğim kapı süsümüz bütün ürünleri 0/6 ay 40 tl ye veriyorum,kapı süsü dahil daha ne yapayım arkadaşlar
alın bitsin yenileri ekleyeyim yahu:))takas da olur

Eklentiler

• $SAM_1345.JPG
    77,1 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen: Moderatör:
hoşgeldin bebeğim kapı süsümüz bütün ürünleri 0/6 ay 40 tl ye veriyorum,kapı süsü dahil daha ne yapayım arkadaşlar
alın bitsin yenileri ekleyeyim yahu:))takas da olur

cnm benım bebegım hazıran ayına denk gelıyor yazın giydirebileceklerimi ve kapı süsüne talibim kıslıklarda 6 aylık olursa onlarada talıbım

cnm benım bebegım hazıran ayına denk gelıyor yazın giydirebileceklerimi ve kapı süsüne talibim kıslıklarda 6 aylık olursa onlarada talıbım

ben de ağustosda doğum yaptım hepsi olur size merak etme olduğu gibi gönderiyorum sana...ben sadece 20 tl indirimden kapı süsünü aldım,hemen çıkardık zaten 2 ay takılı tuttum ben adresini yaz kargolayayım sna hayırlı uğurlu olsun inşallah canım...

Diğer ürünlerim gerçekten tüylenmesi dahi yok o kadar temizler ama yakın çekim yapamadığımdan
talep görmediler diye düşünüyorum.Yenilere geçtim geç gelen hediyelerimiz var aralarında..
İlk resimdeki tulum sıfır 6 tl 0/6 ay

Eklentiler

• $SAM_1619.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 68
Çok şirin kırmızı bağcıklı olan hiç giyilmedi bile fırsat kalmadı:)
Tanesi 3 tl 0/5 ay ayakları tarklıysa bebişinizin 4 aya kadar olur

Eklentiler

• $SAM_1614.JPG
    234,5 KB · Görüntüleme: 85
Mont sıfıra yakın 0/5 ay
Tulumlar kullanılmış 2 şer tl 0/6 ay

Eklentiler

• $SAM_1625.JPG
    118,3 KB · Görüntüleme: 66
  • $SAM_1626.JPG
    142,4 KB · Görüntüleme: 65
  • $SAM_1624.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 72
Arkadaşlar daha nasıl indirim yapayım neredeyse bedava dedim 2 ye 3 e 5 e hediyeler de cabası....mesela ikili tulumlar bedava,20 tllik kapı süsü toplu alımda bedava,mesaj atın olmadı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…