YENİLER SON SAYFADA, MARKA ÇANTA VE TOMS AYAKKABI EKLENDİ

erkek giyim eklendi kızlar
damat, tween, cacharel marka gömlek ve tween sarar paulmark marka pantolonlar
beğendiklerinizi sorabilirsiniz
kırışıklıklar için kusura bakmayın, hepsi hurçtan çıktı, giyilmediği için hurca koymuştum

bunların bedenleri kaç acaba
canım gömleklerin hepsi large beden
pantolonlar da değişiyor

en üstteki mavi pantolon sarar yazlık mavi beyaz renkte, çok güzel bir pantolon, 52 beden
altındaki koton, 33/33 bedeni, chino pantolon, lacivert renk
onun altındaki kumaş, wook marka, 54/8 bedeni, lacivert
uptown 50-6 siyah kumaş pantolon
tween 54 beden, gri beyaz çizgili yazlık pantolon
paulmark siyah 46/6 kumaş pantolon

bunların bedenleri kaç acaba
en üssteki gömlek pamuk saten Abdullah kığılı, l beden, gri, ütüsü falan çok rahat bi gömlek, kığılı değil ayrıca, bi üst marka olan Abdullah Kığılı
altındaki manşetli cacharel l beden beyaz hakim yaka gömlek, eşim düğünde giymişti, 1 kez giyildi, çok şık bir gömlek, bi dünya para vermiştik o zaman bu gömleğe
altındaki tween mor çizgili gömlek, l beden o da, çok tarz bi gömlek
altındaki uptown l beden slim fit, beyaz pamuk saten gömlek
altındaki ise damat beyaz kolları, sırtında detayları bulunan, bayıla bayıla aldığımız ama eşim birden kilo aldığı için giyemediği damat gömleği, aynısının siyahı da var, çok beğendiği için iki rengini de almıştı, ikisi de 41/42 beden

arkadaşlar kalan kazakları alana, istediği çantalardan birini hediye göndericem, benim yılbaşı kampanyam da bu olsun :))
hadi bakalım :)

canım gri 15 tl
mor 20 tl
siyah, son beyaz damat gömleğin aynısı zaten, o 40 tl, o 1 kez giyildi çünkü
hepsi 60 olur ama

canım yaa, bana fazla geldi fiyatları, bunun birde kargosu var...

canım kargo 5 lirak anca tutar ptt ile
damattan bi gömlek almaya kalksan şu anda 150den aşağı alamazsınki
senin en son teklifin ne?
evde duracağına birinin işini görsün ama beni de çok zorlamasın istiyorum açıkçası :)

canım ben en son üçüne 35 TL verebilirim.... daha fazla veremem... takdiri sana bırakıyorum

canım 50 olsun, üçü 35 çok az gerçekten, ben baya indirdim, sen de biraz çıkarsan süper olur :)

anladım canım , ama benim verebileceğim miktar bu kadar, sağlık olsun sana hayırlı müşteriler

Kazakları alana istediği çantalardan birini hediye yollucam kızlar:) yeni yıl kampanyası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…