Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
YENİLER SON SAYFADA, MARKA ÇANTA VE TOMS AYAKKABI EKLENDİ
konumda gezinme gibi bir durum söz konusu değil ltf adımı karıştırmayın tartışmalarınızın içine..
daha önce memnuyetsizlik topiğinde de bu konuya üstü kapalı değinmiştiniz polemik yaratmış olmamak için yazmamıştım ama şu an aleni bir şekilde insanları yanlış yönlendiriyorsunuz ki özel mesajlarımız duruyor hala..
siz bana özelden o satın aldığınız çantayı sordunuz direk o çantayı belirterek bende o çanta benim değil esw nin dedim cevabımda size çantanın kime ait olduğunu belirtmekle birlikte esw ye de mesaj attım sizin çantanızı bana sordular ilgilenin isterseniz diye.. önce hanginiz hanginize ulaştı bilemiyorum ama çokta önemli değil zaten işin o kısmı..
ben sadece insanların aklında yanlış bir algı oluşmaması haksızlık yapılmaması adına yazdım bu mesajı.. diğer konularla ilgili karşılıklı sıkıntılarınız beni ilgilendirmez.. kimseyide kırmış olmak istemiyorum ama sürekli benim ismim üzerinden üstelik haksız bir şekilde ithamda bulunulmuş olması beni rahatsız ettiği için yazdım..