yeniler ekleniyor hersey var cok uyguna bitiriyorum fiyatta anlasiriz

kızlar ürünlerin bir çoğu yeni yada az kullanılmış sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum

Nutellask cnm bak artık alıntı yapabiliyorum :) deri ceket ve trençkot önceliğim biliyorsun ama duruma göre tarzım olan bir ayakkabı da belki olabilir cnm

Yavaş yavaş öğrenirsiniz siteyi kullanmayı :):) Trençkot satıldı ancak deri ceketim duruyor eklemiştim konunuza beğendiyseniz olabilir, ben sizde mont beğendim bir tane ama bakın konuma belki beğendiğiniz bişiler çıkar :)

Yavaş yavaş öğrenirsiniz siteyi kullanmayı :):) Trençkot satıldı ancak deri ceketim duruyor eklemiştim konunuza beğendiyseniz olabilir, ben sizde mont beğendim bir tane ama bakın konuma belki beğendiğiniz bişiler çıkar :)

Bugün ilk kez uzunca bir süre vakit geçirebildim sitedeki sayfaları tek tek incelemeye çalışıyorum.ayrıca alımda yapacam bir de satış işlemlerinede girsem iyice pratiklik kazanırım.deri monta bakayım hatırlıyamadım sen hangisini beğenmiştim ?

Bugün ilk kez uzunca bir süre vakit geçirebildim sitedeki sayfaları tek tek incelemeye çalışıyorum.ayrıca alımda yapacam bir de satış işlemlerinede girsem iyice pratiklik kazanırım.deri monta bakayım hatırlıyamadım sen hangisini beğenmiştim ?

Cnm şimdi baktım seneki deri ceket ve uzun bir model ben daha çok mont tarzı düşünüyorum var mı bu tarz ?

Açtığınız konuda ilk sayfaya eklemiştim resmini deri mont veya trençkot arıyorum konusuna :KK66:
Ben kırmızı montu beğendim

Açtığınız konuda ilk sayfaya eklemiştim resmini deri mont veya trençkot arıyorum konusuna :KK66:
Ben kırmızı montu beğendim

Baktım cnm ceket tarzı ve uzun o model mont tarzı bir şeylerin varsa bakabilirim.özellikle montla ilgileniyorum o yüzden burrbery montları hiç kullanmadım öylece kaldı

Baktım cnm ceket tarzı ve uzun o model mont tarzı bir şeylerin varsa bakabilirim.özellikle montla ilgileniyorum o yüzden burrbery montları hiç kullanmadım öylece kaldı

Dediğim gibi trençkotum satıldı uzundu o,
deri ceket var $deri (1).jpg $deri (2).jpg buydu zaten görmüşsünüzdür.
uzun olarak bir de tuniğim var bu-> $123 (4).jpg
Bunların dışında yok malesef ki bu ikisi bile 20 TL ediyor ben ceketi 15 TLye düşürmüştüm. Sizin mont 50 TL uyuşturamayız herhalde fiyatları.. Kısmet :)

Dediğim gibi trençkotum satıldı uzundu o,
deri ceket var Eki Görüntüle 1150057 Eki Görüntüle 1150058 buydu zaten görmüşsünüzdür.
uzun olarak bir de tuniğim var bu->Eki Görüntüle 1150059
Bunların dışında yok malesef ki bu ikisi bile 20 TL ediyor ben ceketi 15 TLye düşürmüştüm. Sizin mont 50 TL uyuşturamayız herhalde fiyatları.. Kısmet :)

Cnm mont modellerin oldukça ilgilenirim tabi yalnız uzun olmasın bendekilere etiketiyle duruyor sıfır ürün cnm düşünürsen 5 lira daha kurabilirim sana

Cnm mont modellerin oldukça ilgilenirim tabi yalnız uzun olmasın bendekilere etiketiyle duruyor sıfır ürün cnm düşünürsen 5 lira daha kurabilirim sana

Defacto montum var tertemiz hiçbir sorunu yok, S beden ama M ye de olur. 20 TL(uzun değil)
Xside krem renkli trençkotum var uzun değil mevsimlik mont gibi çok şık. 25 TL
Bir de yukarı resmini eklediğim deri ceket var işte.
onun dışında mont yok ekleyeceğim
Aynen haklısınız tabi ki markalı bir ürün bir de fiyat yüksek olur tabiki de.
Ben malesef takas dışı alamam şu sıralar. Ama düşünürseniz sayfamda çok çeşitli ürünler var, vaktiniz varsa inceleyin 53.54.55.60-61.65.65.66 sayfalar. :KK66:

Defacto montum var tertemiz hiçbir sorunu yok, S beden ama M ye de olur. 20 TL(uzun değil)
Xside krem renkli trençkotum var uzun değil mevsimlik mont gibi çok şık. 25 TL
Bir de yukarı resmini eklediğim deri ceket var işte.
onun dışında mont yok ekleyeceğim
Aynen haklısınız tabi ki markalı bir ürün bir de fiyat yüksek olur tabiki de.
Ben malesef takas dışı alamam şu sıralar. Ama düşünürseniz sayfamda çok çeşitli ürünler var, vaktiniz varsa inceleyin 53.54.55.60-61.65.65.66 sayfalar. :KK66:

Tamam cnm bakarım

herkese iyi akşamlar .her yüklediğim yeni ürün ilk sayfalara eklenmektedir.haydi kızlar

X