How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İkinci El Dolabım! :)

36 beden pudra rengi mont/ yagmurluga talip arkadasım seni cokk seviyorum eğer cok ihtiyacın yoksa vazgeçersen ya da aldıktan sonra olmazsa beni lutfennnnnnnnnn haberdar et lutfennnnnnnnn :14:

Stradivarius - Çiçekli Tunik - M beden ( L yazıyor fakat resimdeki gibi çok küçük ben S giyiyorum bana anca oluyor) - 7 TL

Koyu Gri Kapşonlu Parka - M beden - 15 TL
* Bu montun rengini tam olarak yazamadım gri-haki arası bir renk.

Son düzenleme:
Canm baktım ama yanlıs hatırlıyormusum 40 mıs o 39 degil

ya benim ayak numaram çok tuhaf aslında ayakkabının kalıbına göre değişiyor. 36-37-38-39 her türlü numara giyiyorum :1: acaba 40 dediğinizin kalıbı küçükse olurmu bana nasıl ölçücez ya uffff çok güzellerr :ssz: bide annenizinkide mi lacivert ?

Son düzenleme:
ya benim ayak numaram çok tuhaf aslında ayakkabının kalıbına göre değişiyor. 36-37-38-39 her türlü numara giyiyorum :1: acaba 40 dediğinizin kalıbı küçükse olurmu bana nasıl ölçücez ya uffff çok güzellerr :ssz: bide annenizinkide mi lacivert ?

Kalıbı kücük canım yani 39a gayet iyi olur.anneminkide aynı renk ama bir iki kez giymis bilmiyordum giydigini ama temiz gayet. 36 bile giyiyorsan sana baya büyük olur ama:s

Canım ,ürünlerim geldi trenckot tam istedigim gibi paketi açınca mis gibi koku yayıldı tertemizdi beraber paketi açtığım arkadasım bile titizliğine hayran kaldı hediye demiyorum hediyelerine kızım okadar cok sevindi ki anlatamam hem anneyi hem kızı mutlu ettin notun icin tesekkur ediyorum fiyatta ise gercekten degerinin cok altındaydı fiyatı çünkü fazlasına değerdi gercekten :36::16:

Canım, Koyu Gri Kapşonlu Parka, nasıl ben L-M giyiyorum kalıbı tam M mi yoksa biraz küçük mü?

Bir de şişme mont tarzında mı?

Son düzenleme:
Kalıbı kücük canım yani 39a gayet iyi olur.anneminkide aynı renk ama bir iki kez giymis bilmiyordum giydigini ama temiz gayet. 36 bile giyiyorsan sana baya büyük olur ama:s

satışlarınız güncelmi pek ilgilenmiyosunuz galiba burayla özelden de sormuştum bişiler ama dönüş yapmadınız :26:

Canım ,ürünlerim geldi trenckot tam istedigim gibi paketi açınca mis gibi koku yayıldı tertemizdi beraber paketi açtığım arkadasım bile titizliğine hayran kaldı hediye demiyorum hediyelerine kızım okadar cok sevindi ki anlatamam hem anneyi hem kızı mutlu ettin notun icin tesekkur ediyorum fiyatta ise gercekten degerinin cok altındaydı fiyatı çünkü fazlasına değerdi gercekten :36::16:

canımm cok sevindim begenmene bu güzel mesajın beni cook mutlu etti. kızına daha güzel bir hediye koysaymısım keske kızın oldugunu bilmiyordum:) güle güle kullan cook öpüorum :):16::16:

canımm cok sevindim begenmene bu güzel mesajın beni cook mutlu etti. kızına daha güzel bir hediye koysaymısım keske kızın oldugunu bilmiyordum:) güle güle kullan cook öpüorum :):16::16:

Kızlarıma koymussun bitanem hediye beni. Sacım cok kisa büyük kızım tokalara bayildi anne pembe Tokayi tak diye diye basımın etini yedi:55:

Back