Bebek İkinci El Yeniler eklendi sayfa 23 Markalı temiz ürünler

Bebeğine kaliteli markalarla , uygun fiyata kışa hazırlık yapmak isteyen yok mu ?
Hepsi çok güzel .

Eklentiler

• $image.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 47
  • $image.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Canım sen montu hangi ay aralığında giydirdin?
Biz şuan 7 aylığız

Bebeğim şu anda 1,5 yaşında mont tam oluyor , kollarını bir kat kıvırıyorum . Malum havalar ısındı artık giymiyor .Önümüzdeki kış muhtemelen küçük gelecek o nedenle satıyorum.

Bebeğim şu anda 1,5 yaşında mont tam oluyor , kollarını bir kat kıvırıyorum . Malum havalar ısındı artık giymiyor .Önümüzdeki kış muhtemelen küçük gelecek o nedenle satıyorum.

Anladım canım
Sanırım bize büyük olacak biraz
Teşekkürler

Tabii ki ,

Bu arada adidas sweetin fiyatını düşüreceğim . Sen inceleyip karar ber , yardımcı olurum

Adidaa sweetin altıda var demissin galiba dogru mudur? Bide onu kaç yaşta giydirdin? Ne kadara dusuruyorsun? Hangi şehir ve tahmini kargo fiyatı öğrensem bi fikrin carsa tabi eger? Simdilik bu kadar ��

Son düzenleme:
Adidaa sweetin altıda var demissin galiba dogru mudur? Bide onu kaç yaşta giydirdin? Ne kadara dusuruyorsun? Hangi şehir ve tahmini kargo fiyatı öğrensem bi fikrin carsa tabi eger? Simdilik bu kadar ��
Nar çiçeği renginde olanın altı var . Mavi sweet sadece üst.
Şu ana kadar kargoladığım ürünler en fazla 6,5 tuttu , yine de 10 tl yi geçmez . Geçerse üstünü ben öderim .

Sayfa 18 de , markalı kıyafet ve ayakkabı, bakmadan geçmeyin lütfen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…