Yeniler eklendi & Her şey 1-5 tl & Sayfa 63'de/satılmıştır.

teşekkür ederim :KK34:
grili siyahlı elbiseyi fabrika network'den almıştım, 38 bedene uygun, fiyat 40 yazmıştım ama düşünürsen 35 olabilir:KK34:

yaka ve tül kısmının yakından fotoğrafı şöyle $IMG_3096.jpg

arkadaşlar yeni eklenen ürünlerimizle devvaaam ediyoruz buyurun alışverişee :KK76:

kırmızı kapri kol bluz kumaşı yaka detayı çok şık yeni almıştım 2 kez giyildi, 20 tl , iki ürün alırsanız kargo ücreti almayacağım :KK34:

$IMG_6280.jpg $IMG_6287.jpg

$IMG_6266.jpg

cıvıl cıvıl bir etek, bir kez giyildi , 38-40 bedene uygun, hem özel zamanlarda hem de günlük kombinlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz:KK34:

$IMG_6269.jpg

ve yine cıvıl cıvıl bir bluz, yazın beyaz pantolonla çok şık olacaktr,bir kez giyildi, yaka dekoltesi kapalıdır, s-m bedene uygun

Arkadaslar haftasonu indirimi fiyatlar dusuyor pazartesi kargoya vericem begenilen urunleri bakmadan gecmeyiiiiiin:KK66:))

Carpelumina kargon ulasti mi eline canim? bugun oglen kocaeli subesinde yaziyodu kargo takipte..

merhaba, ilk sayfada en sondaki sarı elbisenin bedeni nedir acaba?

ic astari esnek bir kumas o yuzden 36-38 bedene uygundur, sirt dekoltesi de fazla degil kullanisli bir elbisedir

herkezler bırsey satıyor evı satılıgamı cıkarsam ne yapsam:KK9: tabı bu ısın sakası ıyı satıslar:KK16:

Cok tesekkur ederim :KK66: Aç bi sergi sen de:KK66: ben cok sevdim bit pazarini disarda bulamadigim modelleri burda goruyorum :KK66: bu konu guzel bir firsat oldu tertemiz kiyafetlerimiz dolap beklemeyecek artik insallah=)

teşekkürler, bi düşüneyim o elbiseyi

Tamam canim mesajini bekliyorum :KK66:

X