canım baska yok hepsı ne kdar olur
bileklık ve kupe kalsın yda canım beyaz canta bırde ayakkabı olsunayakkkabı ve bileklik ve küpeler 10 tl canım
bileklık ve kupe kalsın yda canım beyaz canta bırde ayakkabı olsun
olurmu yordum senıde[/QUOTE
hepsı on olurmu pekı cnm düz hesap yda takas dsnurmusun ayakkabı kıyafet bkblırsın bnada
tm bıtanem 10 olurmu düz hesap bırde takas dsnurmydunyok canım olur mu öyle şey çantanın sapı kopmuştu yalnız onu biliyorsun değil mi o yuzden fiyat düşük ama çok az kullandm ,
bu iki ürünü diyorsun değil mi 12.5 yapıyor ikisi
Eki Görüntüle 1101394 Eki Görüntüle 1101395 Eki Görüntüle 1101396
tm bıtanem 10 olurmu düz hesap bırde takas dsnurmydun
anladım cnm aslına bkrsan bnde sadece ayakkbıyı bgendım bır tek onun ıcın kargo gtmez dye dedım bndeskışıgım pekı o yarım cızmenın durumu nedır sorunu var yazmssn ama anlymadmürünlerin güzelmiş ama bu ara nakit ihtiyacım var canım ya indiirm yapamıyrm malesef satılsın diye çok çok düştüm zaten
anladım cnm aslına bkrsan bnde sadece ayakkbıyı bgendım bır tek onun ıcın kargo gtmez dye dedım bndeskışıgım pekı o yarım cızmenın durumu nedır sorunu var yazmssn ama anlymadm
canım onun fermuarı yok giyip çıkarırken topuk kısmının olduğu yerdeki iç astarı yıpranmış ,
spor ayakkabılarda falan da zamanla olur ya bilek topuk arasında iç astarda yırtık gibi o şekilde olmuş
anladım canım bırde ayakkbı bol gelmez degılmı normal 37 kalıbı
yok bot kalsın cnm sen bna ayakkbıyı ve bıleklık setını ayırmısın 10 tl degılmıgri bol gelmez canım ama kısa bot 38 numara o buyuk olabılır o da keçeyle falan halledilir diye düşünüyrm, gri ayakkabının modeli de zarif ayakların inceyse çok hoş duracaktr
Resmi unutmusum bu canm:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bu 36 beden 34e de olur , 5 tl fiyat çok uygun olduğu için takas düşünmyrm başka ürünler de seçersen yıne yardımcı olurum fiyatta
Şuanda yikildim dünya basima yikildi o elbise benim yarimi anca kaplar canm:) oysaki resimde nede güzel 42 bedene olur gibi duruyordu:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.