Yeniler eklendi & Her şey 1-5 tl & Sayfa 63'de/satılmıştır.

colins keten kapri pantolon sadece 5 tl , hiç kullanılmadı :))

Son düzenleme:
veeeeeee en yeniler geldi

çeyizliklerle başlayalım renkli güllü havlu 7 tl diğerleri 5 tl havlular çeyizden

iç giyim ve kıyafetlerle devaaam

36 beden kullanılmamış dantel detaylı çok şık atletler sadece 3 tl,
beyaz atletin arkası penye önü tamemen danteldir, siyah olan saten kumaş göğüs kısmı dantel detaylı

passion marka 34-36 beden bluz çok ince bir kumaş değil beyaz atletle rahatlıkla kullanabilirsiniz

SZN marka M beden bluz bu sezon aldım sayılı kullanıldı 10 tl (omuz apoletleri iğneli isterseniz çıkarabiliyorsunuz)

36-38 beden mini etek 3 tl

bu sezon sateen den aldığım vizon renk tunik, standart beden 18 tl
Eki Görüntüle 1089269 Eki Görüntüle 1089278

Son düzenleme:
abiyelerde büyük indirim 34-36 beden gri parlak mini elbise ve 36 bedenden 40bedene kadar olabılecek sarı boyundan bağlamalı dizaltı elbise sadece 5 tl

saten kumaş abiye bluz 7.5 tl

36-38 beden gri dizboyu elbise 15 tl şalı ile birlikte gönderilecektir,

iki gri elbise ile de uyabilecek 37 numara ayakkabı 7.5 tl , bileklik ve küpeler 3 tl

kırmızı boydan elbise 50 tl

36-38 beden fabrika network marka saten astarlı, ipek tüllü elbise 20 tl

Son düzenleme:
dolum parfümler 3 tl , hediye geldi alerjim olduğundan birkaç kez kullanabildik neredeyse tamamı duruyor..
burberry weekend bayan parfümü, erkek kokusunun markasını bilmiyorum ama spor hoş bir koku ..
10 tl üzeri alışverişe hediye olarak gönderebilirim

Son düzenleme:
Sac bandi ve neutrogenayida at posetime.zaten bu hafta gidip alacaktim watsonsdan.

Tamamdir mavi bikini üstü, fırfırlı bluz , makyaj bandı ve yüz kremini ayırdım görüştüğümüzde değişirz )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dolgu topuk 36 numara 5 tl

kısa çizme 37-38 numara fermuarı yok giyip çıkarırken iç astarında topuğun arkası yırtılmış aslında sayılı kullandığım bir ayakkabım ,
astardaki defodan dolayı 7 tl oldu

gri çok severek aldığım ama artık dar gelen 37 numara ayakkabım kalıbı dar biraz 7 tl

bu ayakkbı dryomu cnm

aykkabı ve taslı bıleklıgı ıstyorum

gri taşlı ayakkabı değil mi canım duruyor taşlı bileklik de duruyor küpeleri de hediyesi yalnız gri ayakkabının burnunda hafif çizik var gibi fotoda belli zaten süet olduğu için olmuş çok göze batan bısey değil ama bilginiz olsun, bunlar dışında var mı gözünüze çarpan bişeyler :)

Son düzenleme:
canım baska yok hepsı ne kdar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…