Yeniler eklendi & Her şey 1-5 tl & Sayfa 63'de/satılmıştır.

bu pantolonu çok severek aldım öyle çok sevdım ki bir beden daralttırdım ve cep zımbası olmadan giydim
düğmelerini değiştirdim başına çok işler geldi
ama alan kişi pişman olmayacaktır arka cepleri kalçanın altında kalıyor ve çok hoş duruyor .. rengi açık olduğu için ve kilo aldığım için giyemiyorum artık. Cebindeki zımba eksiğini ve düğmesindeki eksiği resimledim arkadaşlar ilgilenen olursa ölçülerini de yazarım

yok tatlım o da satılmadı ben mont ve pantolonlarda da kalanları yazayım sayfaya bak sen yine valla çok sevinirim beğendiğin olursa senindir seç beğeeen al

Canimsin Allah razi olsun guzel yurekli arkadasim bu ceket kac beden durusu nasil birde canm

Canimsin Allah razi olsun guzel yurekli arkadasim bu ceket kac beden durusu nasil birde canm

canım benim senden de Allah razı olsun, inşallah beğendiklerin olur .. mor ceket penye canım önünü kapatınca sarıyor vücudu.. dar duruyor 36 bedene göre..

O bana olmaz heralde canm 38 bedenm gerci zayif yapiliyim ama su canm en sonda bi elbise var uzun kollu cicekli karisik renkli kumasi nasil onun uste yapisan biseymi, birde lacivert hirka kac beden canm

Cok guzelmis cok begendim awa standart gelmiyor bana keske yazsa bedeni

canımcığım bluzu önünden ölçtüm ölçüler şöyle

iki omuz arası 32 cm, kolaltı 18-19 cm
göğüs kısmı 30 cm , bel ve alt kısım geniş iniyor 47 cm

canımcığım bluzu önünden ölçtüm ölçüler şöyle

iki omuz arası 32 cm, kolaltı 18-19 cm
göğüs kısmı 30 cm , bel ve alt kısım geniş iniyor 47 cm

yeni gördüm mesai lütfen kusura bakmayın erken uyudum gece. işteyim şimdi eve geçip bakmalıyım bluzlerime ölçüler uyarsa ne ala.ayrıca ürün şifon değil mi. kolunun altı çok mu açık acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…