Yeniler eklendi & Her şey 1-5 tl & Sayfa 63'de/satılmıştır.

Tm cnm peki kargo nekadar birde ödemeyi nasil yapicam

ptt şubeden alırsan 4.5 tl kapıda ödeme ile alırsan 6.5 tl oluyor, ürünü alırken ücreti görevliye ödüyorsun o kadarcık zaten kargo parasını karşı taraf ödemiyor artık galiba bugün sistem değişmiş diye duydum, ben gonderırken kargo ücretini de öderim. ürün ucretıne eklerim kargo parasını da sen direk 19.5 ödeme yaparsın görevliye :KK34:

$IMG_6560.jpg

collezione s beden yazıyor ama m bedende de hoş durur hafif tüylenme olduğu için 4 tl

$IMG_6565.jpg

yün elbise kolları ve boğaz kısmı dantel dizin biraz üzerinde astarlı çok hoş bir model sadece 10 tl

$IMG_6566.jpg
36-38 beden çok hoş bir kumaş pantolon boru paça , ağ kısmının bir yerinde dikişi atmış bu yüzden 7 tl,
yırtığı yok ilgilenen arkadaş olursa ayrıntılı resim eklerim rengi arka ceplerinin duruşu çok hoş ,
aynısından bir daha bulamadım hiç bir yerde,
bana dar geldiği için satıyorum

Eki Görüntüle 967235

collezione s beden yazıyor ama m bedende de hoş durur hafif tüylenme olduğu için 4 tl

Eki Görüntüle 967234

yün elbise kolları ve boğaz kısmı dantel dizin biraz üzerinde astarlı çok hoş bir model sadece 10 tl

Eki Görüntüle 967233
36-38 beden çok hoş bir kumaş pantolon boru paça , ağ kısmının bir yerinde dikişi atmış bu yüzden 7 tl,
yırtığı yok ilgilenen arkadaş olursa ayrıntılı resim eklerim rengi arka ceplerinin duruşu çok hoş ,
aynısından bir daha bulamadım hiç bir yerde,
bana dar geldiği için satıyorum

canım takasfan vazmı geçtin

canım ölçülerini verdim ya sanırım göremedin beli 41 cm boy 43 cm düşük bel kanvas etek

görmedim canım pantolonun üzeri geniş deyince tereddüt ettim eteği de düşüneyim hangisi kullanışlı olur bilemedim :26:

...................................
Diğer pantolon içine sinmemişti istersen bu pantolonu vereyim sana
40 cm bel,boru paça,simsiyah şık leke marka RESİMDE BÜYÜK BOL ÇIKMIŞ

Eklentiler

• $SAM_1506.jpg
    $SAM_1506.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $SAM_1451.jpg
    $SAM_1451.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
valla bitti bitoyo masallahh:)

inşallah inşallah :KK76: senin favori kırmızı bluz hala satılmadı :KK1:

...................................
Diğer pantolon içine sinmemişti istersen bu pantolonu vereyim sana
40 cm bel,boru paça,simsiyah şık leke marka RESİMDE BÜYÜK BOL ÇIKMIŞ

yeni siyah pantolon almıştım canım ya teşekkür ederim valla hediyeler aldığımdan fazla olacak :KK1: vizon kaban da buyuk olabılır bana canım düşünmen yeter :)) yün elbisenin iç astarı sıkı biraz o yuzden dar gelebilr belki, yine de gönderirirm istersen ayrıntılı ölçüsünü de yazarm, elbise ve etekler var 40-42 beden beğenirsen ben de onları gönderym, gümüş takı seversen gümüş kolye de olabilir:KK34:

Son düzenleme:
inşallah inşallah :KK76: senin favori kırmızı bluz hala satılmadı :KK1:

yeni siyah pantolon almıştım canım ya teşekkür ederim valla hediyeler aldığımdan fazla olacak :KK1: vizon kaban da buyuk olabılır bana canım düşünmen yeter :)) yün elbisenin iç astarı sıkı biraz o yuzden dar gelebilr belki, yine de gönderirirm istersen ayrıntılı ölçüsünü de yazarm, elbise ve etekler var 40-42 beden beğenirsen ben de onları gönderym, gümüş takı seversen gümüş kolye de olabilir:KK34:

canım pembe duruyo bordo bluz satıldı

standart beden canım ama m- l bedende daha hoş durur,
benim üstüm küçük omuzları düştü o yüzden satışa çıkardım.

canım sepet olayını henüz netleştirmedim ilerleyen zamanda konuşurz.yine ben sana söylerim alırsam eğer.bu arada yeni ürünler ekledim canım

canım sepet olayını henüz netleştirmedim ilerleyen zamanda konuşurz.yine ben sana söylerim alırsam eğer.bu arada yeni ürünler ekledim canım

sen sepeti sorduğun için ben takasa ürün bakıyrm canım..
sepeti almaya karar verirsen haberleşelm yine öyleyse hayırlı satışlar :KK34:

gevezek canım ben sana yarın ölçü vereceğim kabanın..takı takmıyorum cnm sonra haberleşiriz iyi geceler,Nilaycım oradaysan sana da iyi geceler

gevezek canım ben sana yarın ölçü vereceğim kabanın..takı takmıyorum cnm sonra haberleşiriz iyi geceler,Nilaycım oradaysan sana da iyi geceler

tamam canım olmazsa başka bir arkadaşımızın işi görülsün.. haberleşiriz iyi geceler :KK34:

X