Yeniler eklendi & Her şey 1-5 tl & Sayfa 63'de/satılmıştır.

Canm ben bunlari alayim simdi kargo dolu dolu olursa kargo fiyatida dolu dolu olurdurumu biliyosun ya ozel kutumu bosalttim canm

yeni gördüm mesai lütfen kusura bakmayın erken uyudum gece. işteyim şimdi eve geçip bakmalıyım bluzlerime ölçüler uyarsa ne ala.ayrıca ürün şifon değil mi. kolunun altı çok mu açık acaba?

Olur nu canım ne kusuru Omuzdan kol altına18-19 cm canım ama sifon değil penye bluz

Arkadaşım çizmelere,tuniğe bayıldım hepsi çok güzel,yepyeniler çoık güzel paket yapmışsın,uğraşmışsın bayağa bi,gönlüne,emeğine sağlık tatlım

Canm ben bunlari alayim simdi kargo dolu dolu olursa kargo fiyatida dolu dolu olurdurumu biliyosun ya ozel kutumu bosalttim canm
Biliyorum canım da sen de beni biliyosun )keşke beğendiğin olsa onları da hediye gönderirim bugün çok yoğundu iş kargo ya çıkamayacak gibiyim tatlım haftaya göndersem olur nu kusura bakmaa
hadi ya şifon gibi duruyor çok şık duruyor eve gidince akşam ölçerim ölçüleri.

Yok tatlım penye inşallah uyar bedeni

Arkadaşım çizmelere,tuniğe bayıldım hepsi çok güzel,yepyeniler çoık güzel paket yapmışsın,uğraşmışsın bayağa bi,gönlüne,emeğine sağlık tatlım

Canım benim ya ayy çok sevindim gule gule kullan çizmeler de oldu değil mı numarası, benim de kaban uzerimde iki gündür
senin beğenmene de çok sevindim güzel bir takas oldu

Olur tabi canm cok sagol canm benm hediye etmis kadar oldun gercekten gorusuruz canm ozamn

pantolonlaaarr kot pantolon ve kaşe pantolon 5 tl , journey pantolon 15 tl.. etiketli kumaş pantolon 9 tl

eteklerimizz 5 tl

bluzler 2-5-10 tl

ceketleer kadife ceket 5 tl, mango pudra rengi ceket 10 tl , collezione kaşe mont 20 tl kahverengi hırka 15 tl

şifon elbise ve gecelikler 5-7 tl

elbiseler gri elbise 5 tl , çiçekli 3 beden 42-44 beden elbise ve 36-38 beden yün elbise 10 tl

Gri abiye 25 tl, fabrika network siyah-gri elbise 30 tl , kırmızı uzun abiye 80 tl

dükkanda kalan son ayakkabı alıcısını bekliyor sadece 7 tl 36-37 numara giyenleree

CANIM ŞU HIRKA

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=976662&d=1390559984

ETİKETLİ UZUN ELBİSE

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=976682&d=1387312553

ELBİSENİN BEDENİ KAÇTI?

BİRDE TOPUKLU AYAKKABININ TOPUĞU NASIL

Canım hoşgeldin :)) etiketli elbisenın üstü 75 beden hırka standart beden
Ayakkabinın ayrıntılı resimleri 17. Sayfada var tatlım telefondan yaziyorum link yollayamadm o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…