Yeniler eklendi & Her şey 1-5 tl & Sayfa 63'de/satılmıştır.

Son düzenleme:
Şişesi gorunmuyor ama yaridan fazlasi duruyor canim ayak kremini hic kullanmadm dusunursen gonderym ikisini de

dekoratif ürünlerin var mı.günlük kare masa örtüsü..vs...şu kalpli tabak ne için canım süs mü ne için kullanılıyo

Son düzenleme:
dekoratif ürünlerin var mı.günlük kare masa örtüsü..vs...şu kalpli tabak ne için canım süs mü ne için kullanılıyo

Sus olarak da sunumlarda da kullanilabilir derin bir tabak degil ama kurabiye ikraminda ya da kahve yaninda cikolata kurabiye ikraminda kullanabilirsn bir de pembe puanli tabagi begenmistn sen o var baska sus esyasi yok malesef

Son düzenleme:
mango ceket 36 bedene uygun

kadife ceket 40 beden yazıyor daraltılmıştır,
36-38 bedene uygun içinde payı var açtırılabılır sanıırım

hakim yaka çok şık penye bluz m-l beden uyumlu sıfıra yakın

tam yazlık şifon elbise içi astarlı plajda da kullanılabılır bir kez giyildi

bir kez denemek için gıyıldi 36-38 beden

hem spor hem klasik çok şık bir etek 36 beden, etek kısmında yatay bir sıra ip çekilmesi var fiyatı bu yüzden düşürdüm

cıvıl cıvıl yazlık bir etek 38-40 beden

dolapların olmazsa olmazı kaşe etek çok ince bir kaşesi var zarif duruyor 40 beden

dolgu topuk ayakkabı 36-37 numara sayılı gıyıldı ayrıntılı resimleri geçmiş sayfalarda

koton bluz hediye geldi hiç giyilmedi m-l bedene uygun

yine yazlık çok hoş bir elbise 36-38 beden , üst kısmı dar kesim 75 beden

Eklentiler

• $IMG_6383.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 48
  • $IMG_6141.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 59

CNm birde mavi elbiseyi istiyorum

CNm birde mavi elbiseyi istiyorum

canım yanlış yazmışım elbise değil bluz o mavi olan kolları fırfırlı onu ve yeşil badiyi de sana ekliyorum öyleyse , üst bedenin küçükse mor montu da tavsiye ederim spor çok hoş bir tarzı var ben göbeğim olduğu için giyemiyrm

Cnm miorrenin modeli satilmadiysa onuda bnna eklermisin

cnm sımdılık bu kadar yeter ev aldım biraz borctayım :)

tamam canım kırmızı bluzu bir arkadaş daha sormuştu onunla haberleşeyim sonrasında hazırlyayım kargonu bugüne yetiştirmeye çalışacağım inşallah. özelden adres-telefon ve isim bılgılerını yazar mısın?

Son düzenleme:

cnm toplam ne kadar odeyecegım sasna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…