yeniler eklendi düzenlendi 20. sayfadan itibaren bakabilirsiniz

hiç kullanılmadı 10 tl

çok şeker bluz tunik 10 tl

çok şık dökümlü gri hafif simli bluz 10 tl

M beden zımbalı 1 kere giyildi gömlek 10 tl

2 3 KERE GİYİLDİ KAZAYAĞI ŞIK TUNİK 10 TL

Bunların bedenleri ve markalarını ogrenebilirmiyim ucuylede ilgileniyorum

l beden ve 42 beden olanlar ilgileniyorum. 3 ceketinide almak istiyorum kimseye söz vermediysen

yani kimin ne alıp almadığı belli değil , herkes sorup duruyor. anlamadım gitti

L beden ve Ş beden olan ve hirkayida istiyorum birazdan hepsini toparlicam

canlar arkadaşın bebeği varmış ben özelden fiyat isterken yazdı bide yeni üyeymiş gelince cvp verir bende takipteyim :)

l beden ve 42 beden olanlar ilgileniyorum. 3 ceketinide almak istiyorum kimseye söz vermediysen
kusura bakmayın bebeğim var cok yaramaz fırsat buldukça girip cvp vereceğim..sadece mavi ceket kaldı cnm ceketler s beden zaten yazmıtım altlarına büyük bedenlerde beğendiklerine bakabilirz

Mavi ceket fotoda mi soluk çıkmış yoksa tam emin değilim. Markası nedir. Tek tek ozeline istediklarimi yazdım.

Bende de iki yaramaz var

Bunların bedenleri ve markalarını ogrenebilirmiyim ucuylede ilgileniyorum
ayakkabının fiyatını yazmayı unutmuşum 40 tl hiç giyilmedi bakırköyden şık bir mağazadan almıştım..vizon kürk satıldı.. ceketlerden mavi kaldı cnm

Mavi ceket fotoda mi soluk çıkmış yoksa tam emin değilim. Markası nedir. Tek tek ozeline istediklarimi yazdım.

Bende de iki yaramaz var
daha özl msjlarıma bakamadım oğlumdan bakıcam inş çok üzgünüm kızlar keşke çok vaktim olsa ah bu yaramazlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…