Bebek İkinci El yeniler 12. sayfadan sonra elc oturma arkadasi,carters,disney,dönence,bebek hamağı,medela,aventpompa

ORJİNAL DİSNEY 12-18 AY BODY SIFIR

Giyilmemiş minnie Mouse body ler. 5 adet sıfır. 39 a almıştım. 25 tl.

BODY TAYT TAKIM SIFIR

Takımdır. Sıfır. 1 yaşa uygun 10 TL

ORJİNAL DİSNEY TULUMLAR

Biri 1 kez giyildi diğeri birkaç kez. Yeniden farksız. 3-6 ay Orijinal Disney ingiltereden aldım. İkisi 15 TL

MATMAZEL MARKA SIFIR CÜZDAN

Çok severek aldım ama hiç kullanmadım dolap bekledi. Bayağı para vermiştim. Resim çekmek için çıkardığımda içinde ufak bir soyulma fark ettim resmini çektim. 15 TL

FİSHER PRİCE MASALCI TIRTIL

Masalcı tırtıl az kullanılmış.her sayfayı resim çektim 30 TL

sıfır çantalar detaylı resim ve bilgi atarım isteyene

3 BOYUTLU PROJEKTORLU CARS ARABALAR FILMI KITABI

kitap 3 boyutludur ayni zamanda projeksiyon cihazi ve filmleri vardir. filmleri cihaza takarak duvara yansitip kitabi okuyabilirsiniz ayni zamanda kitapta anlatilan sahneler duvara yansir. projektör ve filmler sorunsuz ancak kitabin ilk kapak sayfasi kopuktu yapistirildi kitapta eksik dayfa yoktur. piyasada 85 lira olan bu kitap bu nedenle cok uygun fiyata. 3 b sinema salonu kitap olarak aratabilirsiniz. 25 TL

BEBEKLERİN GÜLÜMSEMELERİNİ KAÇIRMAYIN

Bu makinenin gülümseme algılama özelliği vardır siz ayarlıyorsunuz bebeğiniz gülümsediği anda resmini çekiyor.

Sony w300 fotoğraf makinesi carl zeiss lensli ve titanyum kaplamadır tertemiz bir cihazdır bu fiyata bulamazsınız. Japon malıdır çok güzel çekimleri var. Yüz tanıma ve ardışık yüksek hızlı çekim gibi pekçok özelliği var. Bilenler bilir zaten. İsteyene küçük bir farkla orjinalyedek pil de gönderebilirim her iki pilde de ilk günki gibi kullanım süresi var. Cihazda çizik yoktur zaten titanyum kasa çizilmez. Yanında orjinal aktarım kablosu ve orjinal şarj aletide gönderilecektir. detaylı resim atılır isteyene . 200 TL

ORJİNAL LİSANSLİ BAKUGAN BAKUMETRE.

64lira olan orjinal fiyati yerine 25lira. kutusunda. resim kendi resmidir.

BOZUK OYUNCAKLAR

Uzaktan kumandalı jeep ileri geri gitmiyor. Kutusunda sıfır 10 TL

pekcok fonksiyonu olan bu kopek malesef yuruyemiyor. diger tum fonksiyonlari calisiyor kumanda uzerinde bak a bilirsiniz.. sarki soyleyip matematik ve genel kultur sorulari sorar. kullanilmadi kutusunda . Pembe ve mavisi var. Tanesi 10 TL

Uçan bebekler orjinaldirler tanesi 120 liraydı ama ikiside uçmuyor anlayan biri belki yapar. Tanesi 10 TL

Eklentiler

• DSC09987.webp
    81,8 KB · Görüntüleme: 88
SİLİKON ŞEKER HAMURU VEYA SABUN KALIBI ve MALZEMELERİ

Resımde gorunen tum kalıplar ve malzemeler tek fıyat bır ıkı kalıp bır kere kullanıldı dıgerlerı bır hevesle alındı kullanılmadı.

-HAVYANLAR TEMALI KALIP
-BEBEK ESYALARI TEMALI KALIP
-BEBEK ARABASI TEMALI KALIP
-CADILAR BAYRAMI TEMALI KALIP
-DENIZ CANLILARI TEMALI KALIP
-SEKER HAMURU DUZLESTIRICI
-SEKER HAMURU KESICI
-8PARCA SEKILLENDIRME SETI
-PATCHWORK LEYLEKLI BEBEK KALIBI

DKNY çelik kordonlu saat çiziksiz çok temizdir pili yok birde ince bileklere uygun kordonu küçük biraz. deri kordon takılabilir. 40 TL
DKNY deri kordonlu saat çiziksiz çok temiz pili var. 40 TL
SWATCH saat çiziksiz çok temiz ama kordonu yok pili var. 30 TL
gümüş görünümlü saat sıfır kutusunda pili yok. 20 TL

isteyene detaylı foto atarım

100 lirayı geçen alışverişlerde kargo bana aittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…